![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
inanması son derece güç... Seri numarasını aldıgın makinenin global sitesinde kayıt ettirdin mi? ben seri numarasını yazdım ve makineyi tanıdı... Herhalde seri no taklidini de yapamazlar. 10.000 üzerinde satış yapan feedbacki yuzde 99.6 olan bir kişiye b.k atma bence bu kadar kolay... Makinenden memnun degilsen başka...
Bir de şöyle bir durum var. Fotocu arkadasın sahte diye teşhis koymuş sen de inanmışsın anladıgım kadarıyla. fakat bazı fotograf makineleri ülkeden ülkeye farklı seri üretimler sunabilmekte... Mesela fuji s5700 ün adı amerikada s700. bu ufacık bir örnekti. |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2007
Ünü:
![]() |
bende ebayden fotograf makinası almak istiyorum türkiyede 750 ytl civarı olan bir fuji makina yada türkiyede 1200 ytl olan bir canon makina alırsam sorun çıkarmı?? dzone yada başka birindeen farketmez???
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Panasonic Lumix DMC-FZ18.......3 günde geldi
İnanılmaz bir şey. 18 Nisanda verdiğim siparişimi 19 Nisanda kargoya verdi. Bugün (22 Nisan) ürün elimde. Eminim HepsiBurada dan falan alsam şimdi tedarik sürecinde bekliyor oalcaktım. Ürün kutusu hediyeleri ve ekstraları konmak için açılmıştı. Ama ürün kesinlikle sıfır ve Orjinal.
Ürün : Panasonic Lumix DMC-FZ18 +2GB+Batt+7Gifts FZ 18 28 Wide Kargo HLFiyatı: 220 Pound + 7 Pound (ilave) = 227 Pound Kargo Açıklaması : Örnek Dijital Kamera, 100 Euro (100 Euro beyanı ben istemiştim.) Sonuç : Şiddetle Tavsiye Bilmeyenler için Satıcı Linki: http://stores.ebay.co.uk/DZONE2 |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Kardeş bende 20 sinde sipariş ettim 21 inde dhl ye verdi ürün takip sayfasına bakıyorum Nisan 23, 2008 10:47 Istanbul - Turkey Gönderi DHL merkezine ulaştı Istanbul - Turkey Nisan 23, 2008 10:57 Istanbul - Turkey Gümrük çekim işlemleri tamamlandı Istanbul - Turkey Nisan 23, 2008 10:57 Istanbul - Turkey Gönderi gümrük kontrolünde Istanbul - Turkey Nisan 23, 2008 13:09 Istanbul - Turkey Gönderi dağıtım merkezine yönlendirildi. Teslim detay bilgisi beklenmiyor Gümrüğü geçti sanırım ama en altaki teslim detay bilgisi beklenmiyoru anlamadım şimdi ürünümü postacımı getirecek kim getirecek ben istanbulda olsam bence bu gün yada yarın elime ulaşırdı makine bakalım ne zaman elimize ulaşacak ??? |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
dağıtıcıya teslim edildikten en geç 3 gün içinde hgelir dağırım merkezi de 1 iş günü bekletir en fazla....yani orada dağıtıcıya teslim edildi yazmasını bekle onu görünce bil ki 3 güne e kadar elinde |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
arkadaşlar bende dün ödeme yaptım fuji s5800 fotoğraf makinesi için, bu sabah mesaj göndermiş 7GBP daha gönderir misin diye, onu da gönderdim.
ama henüz gönderildiğine dair herhangi bir ibare yok, yarına kalırsa tatile girecek, daha önce bu kullanıcıyla ilgili böyle bir tecrübesi olan arkadaş varsa yardımcı olur mu bana? şimdiden teşekkürler. insan böyle durumlarda biraz tezcanlı oluyor herhalde ama napalım, bunun heyecanı da burada sanırım. ![]() |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Aşmış Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#18 | |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
ama bak hala gülebiliyorum |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
teşekkürler,
sizin iyi haberlerinizi bekliyorum. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|