![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
|
merhaba; ebay de dzone2 adlı satıcıdan alışveriş yapmış yada bu konuda bilgisi olan varmı?
titanium power seller ama kendisine yazdığım mesajlara yanıt vermiyor ne yapayım kargosu biraz pahalı gibi geldi ama yinede aradığım ürüne de en iyi fiyatı o vermiş, direk satın al yapsam bir sorun yaşarmıyım acaba ![]()
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2007
Ünü:
![]() |
Arkadaşım şu linkede bakmanı tavsiye ediyorum,
http://stores.ebay.co.uk/mydigitaland Bende bir kaç gün önce bir fotoğraf makinası aldım. Satıcı oldukça ilgiliydi. Bizim gümrük mevzuatını oldukça iyi biliyorlar. Zaten Türkiye'ye ürün sayfasındaki haritaya göre 100'den fazla ürün yollamışlar. Çoğu müşterininde hiç bir sorun yaşamadan kargoların evlerine kadar ulaştığını söylediler. Türkiye için DHL veya Fedex kullanıyorlar. Benim paketi dün Hong Kong'da DHL'ye verdiler. Ekleme olarak, bu satıcının ürünlerinin pound olan fiyatlarına bak diğer ülkelere aynı ürünü biraz daha pahalıya satıyorlar. Aldığım ürünün fiyat karşılaştırmasını yaptım dzone2 ile. dzone2 makina: £143 shipping: £35 insurance: £10 (required yazıyor) TOTAL: £188 Bende £149 + £40 = £189 verdim. Bu mesaj en son " 10-07-2007 " tarihinde saat 09:37 AM itibariyle trineux tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
|
hayırlısı olsun arkadaşım dzone2 deki fiyatlar benim istediğim üründe daha uygun ama senin belirttiğin satıcıyla aynı miktarda kargo ücreti taleb ediyor 45£ yani buda 90 usd eder gerçekten pahalı geldi bana kargo... daha bugün bana satıcının cevabı ulaştı bende bir şansımı deniyim bakalım ama senin ürün geldiğinde bilgi verirsen memnun olurum hani şu paketin kargodan geldiği gibi resmi çekilenler var ya ondan
![]()
|
|
|
#4 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
evet hariyata baktım çok ilginç abd eylaetileri ve avrupa 5-6 sipariş varken Türkiye 118 çok ilginç geldi bana!
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
haritaya nereden bakılıyor yaw yenimi çıktı harita olayı?
|
|
|
#6 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Bildigimizi zannetmemiz ögrenmemizin en büyük düşmanıdır. DR.C.BERNARD Bu mesaj en son " 10-09-2007 " tarihinde saat 08:12 PM itibariyle pelikan tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
bu satıcıdan arkadasımla canon ıxus 70 aldık herhangi bi problem cıkmadı ve urun 4-5 gunde elimize gecti oncesinde maillesmiştik ve gift işaretlemesini 100 dolar yazmasını istedik gayet hızlı cevap yollamıştı bize biz problem yasamdık denenebilir! |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
Tavsiye olunur..
3 gün önce fuji s8000fd sipariş ettim arkadaşa. Türkiye için 7sterlin sonradan ekstra ücret istiyor. biraz bozulmuştum ama foto makine fiyatı türkiyenin yarısı kadar oldugundan napalım dedim. ödedik. gift olarak işaretlemesini ve de fiyatı düşük göstermesini istedim, dhl türkiyeden teyid ettirdim ki arkadaş saolsun isimden isime göndermiş kargoyu + gift olarak işaretlemiş + 120 dolar olarak göstermiş fiyatını. Dhl deki ilgili arkadaş hiçbir sorun çıkmadan kapınıza kadar gelir dedi de bakalım bekliyorum
sonuç olarak kesinlikle tavsiye edecegim bir satıcı. sözünün eri kardeş ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
arkadaşlar ürün bu gün elime sorunsuz bir şekilde elime ulaştı
dzone2 üstadın gönderdigi hediyeler gercekten bir harika. neredeyse 50-60 milyonluk hediye içinde bulunmakta. ürün fiyatını 120 dolar olarak göstermiş gerçekten. ve gift olarak göndermiş tabi ki de....Aklınıza bir sorun takılırsa dzone2 tecrübelerimi sizlerle paylaşabilirim. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Üye
Giriş: Nov 2006
Ünü:
![]() |
Bu satıcıdan aldığım ürün maalesef sahte çıktı
Çok samimi olduğum bir bayii bile zor anladı. HongHong taklit ve sahte ürün konusunda bir numaradır dünyada.Uzak durun.Japonya veya Amerikadan alın. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|