![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#411 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
bu riske girmeden o paraya o makine için teknosaya bak en son baktığımda 1.100 ytl civarındaydı. hatta şimdi tekrar bakacağım. ayrıca o makine için o fiyata risk almayı değmez gg de o fiyata satan pek çok eleman bulursun ha objektif konusunda da 18-135 mm kitler bulunur dediklerimde
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#412 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
|
|
|
|
#413 | |
|
Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
1100ytl li olan 18-55 standart lensli olanı... ama dzone2 deki 55-200mm lensli, 55-200mm lensin fiyatıda teknosada 499ytl http://www.teknosa.com/Cultures/tr-T...VIDEO_KAMER A 1100+499 oldu böylece ![]() |
|
|
|
|
|
|
#414 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
dzone2 taarafından satılanda da standart 18-55 mm yok onun fiyatı da ebayda 100 pound civarı. işte dzone2 deki de oldu sana 1300. yoksa bırakalım arkadaş ömrü boyunca tele fotograflar eksin dursun. zaten o lensle o makineyi promosyon olarak satıyor eleman. bir araştırın bakalım hangi makine 18 mmlik objektif verilemden verilmeden 50 mmlik objektifle satılıyor? bunda bir terlik var çekik gözlü çung yine milleti kandırıyor. 18-55 veya 18-135 olmadan o makine kazıktır. başka bir şey değil. isterse yanında hubble teleskopunu versin
Bu mesaj en son " 08-25-2008 " tarihinde saat 07:07 AM itibariyle sozberk tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#415 | |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
evet dediğin yere baktım ancak şöyle ki teknosa da kazık atıyor. normalde D60 lar 18-55mm VR lens ile gelirken teknosa VR özelliği olmayan lensi takmış ve bunu 1300 ytl ye satıyor. oysa arkadaşın dediği gibi Dzone da satılan modelde 55-200 VR lens var ve bunun tek başına fiyaatı zaten 500 ytl ye satılıyor. dolayısı ile buradan d60 body ve 55-200 VR almaya kalksak yine 1500 ytl eder en az ve dzone daki fiyat 500 YTL az olmuş oluyor. çok düşündüm ama bir türlü bu riski alamıyorum. daha önce bu fiyatta alışveriş yapan oldu mu onu da pek göremedim. sanırım burada 735 ytl ye d40 getiren bir adam buldum onu alacağım. teşekkürler. |
|
|
|
|
|
|
#416 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
sakın ha makine aldığına pişman olursun. lens uyum yelpazesi en az olan makine. otomatik lensleri desteklemediğini okudum. sana tavsiyem madem okadar tereddütün var. önce abdli bir satıcıdan d60 gövde al ve düşük fiyat hediye ve özellikle de parts yazdır. o gelince yine birinden beğendiğin objektifi al ve aynısını yaptır. hem makinen orjinal olur hem gümrük riski daha az olur hem de takılırsa vergisi az olur ![]()
|
|
|
|
|
#417 | |
|
Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
18-55 in fiyatı oldukça ucuz,ben istanbulda sıfırını 130ytl ye bulmuştum... Zaten 18-55 iyi bir lens değil...Ama standart bir lens... D40 almaya kalkma, AF özelliği gövdede olmayan bir cihazdır...Mecburen HSM motorlulardan alacaksın,bunlarda aynı lense göre pahalı.. Senin alacağın set bana göre D60+55-200VR ve daha sonra 17-70 sigma... bu arada tabii ki 18 ile 55 arasında büyük fark var. Ama 18-55 ile 55-200vr kalite açısından tartışılamaz,55-200üstün gelir.ama geniş açıda dezavantajlı ama bu seferde telede avantajlı olursun... 55-200VR zaten tele bir lens.... |
|
|
|
|
|
|
#418 | |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
arkadaşlar öncelikle sanırım d40 kullanmadınız siz. D40 aksine AF-I ve AF-S lensleri destekliyor. bu da çok geniş bir lens yelpazesine ulaşıyor. evet AF-S lensler daha pahalı ama nikon zaten bundan sonra AF-S lens teklonojisine geçti. çünkü bu lensler hem daha hızlı fokus yapabiliyor hem de daha sessiz çalışyor. zaten D60 ın desteklediği lensler D40 ile aynı. amerikada bayağı ünlü bir profesyonel fotografçı var ken rockwell adında. adama herkes '' hangi fotograf makinası?'' şeklinde soru yönelttiği için oturup fotograf makinaları hakkında görüşlerini ve karşılaştırmalarını yazmış. www.kenrockwell.com. bu kişinin sitesini bayağı okudum ve söylediği şu: ''Personally I prefer Nikon's least expensive D40 over the D60 or D40x'' ve ''Get the Nikon D200 if you don't mind the weight. Get a Nikon D40 for everything else. Get the Canon 5D if you work on a tripod. Forget the rest. '' Adamın D40 tercih etmesinin nedeni D40 ın hem d80,d60 ve d40x modellerine göre hem çok daha ucuz oluşu hem de bu makinalara göre ışık hassasiyetinin 2 kat fazla oluşu. dolayısı ile d40 ın fiyatına göre çok iyi iş çıkardığını söylüyor. bir başka yorum: '' 5 bin dolar üzeri bütçeniz varsa D3 alın 5 bin ila 1800 dolar arası bütçeniz varsa d200 alın 1800 dolardan az bütçeniz varsa d40 alın. gerisini unutun.'' ken rockwell. dolayısı ile 700 ytl ye bulduğum d40 ı aldım ben de makinayı satın aldığım satıcı da d60 larda fokuslama problemlerinin ortaya çıktığını söyledi. ne kadar doğru bilmiyorum. umarım faydalı olmuştur. kolay gelsin. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#419 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
d40 megapixel yerine görüntü kalitesine önem verenler için d40x genel olarak aynı özelliklere sahip olmakla birlikte magapiksel olayı daha yüksek+çekim hızı bir miktar daha iyi yinede benimde öncelikli tercihim d40 dan yana sonuç olarak büyük boyutlarda afis basmıyacaksan ki 6 megapixel tepe tepe yeter gerçi bende ya nikon d40 yada sigma alıcam
|
|
|
|
#420 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
öncelikle hayırlı olsun ve güle güle kullan diyeyim. fotğrafçılıkla ilgili nereye bakarsan bak, şunu mutlaka yazarlar: nikon d40 ta dahili motor olmadığı için dahili motoru olmayan objektifleri kullanamazsın. öyle objektif yelpazesi geniş felan değil.
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|