Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 06-19-2008, 08:39 AM   #251
bills212
Süper Moderatör

bills212 kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2008
Ünü: bills212 is on a distinguished road

Alıntı:
haciyatmaz tafarından gönderildi
ya bill dostum senin dedğin gibi yaptım gift adresi en üstte geldi ama gene paypaldan ödemeyi yaptım adres gene benim adres çıktı nerde yanlış yapıyorum acaba ürüne hiç teklif vermeden öncemi yapcak değişikliği cünki ben önce ürünü kazanıyorum sonra paypala girp gift ederesi ekleyip ebaydan değiştiriyorum ve öle paypalden ödeme yapıyorum dedğim gibi ürünü kazanmadanmı vericem gift adresi paypala
bu işi ödemeyi yapmadan önce yapacaksın ki paypal alıcının adresi bu diye yeni girdiğin adresi satıcıya mail atacak aynı mail sanada gelecek paypaldan hatta adresinin aldında UNCONFİRMED yazacak
bills212 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-19-2008, 11:38 AM   #252
haciyatmaz
Kallavi Üye

Giriş: Dec 2007
Ünü: haciyatmaz is on a distinguished road

Alıntı:
bills212 tafarından gönderildi
Ömrümü çürüttün
paypala girdin..street address..bir tane adresin var adresin en altında (credit cart) yazıyor sağ alttan add diyorsun.. gift kutusunu işaretleyip nereye kime gidecekse isim ve adresi yazıyorsun ve geri geldiğinde üstte yine kredi kartının olduğu adres altta yeni girdiğin gift adres şimdi paypalı kapat..
gir eBaya Account..Addresses..View all shipping addresses...Yeni girdiğin Gift address en altta karşısında Make primary yazıyor tıklıyorsun hooop en üste geldi
bu kadar..
dikkat edersen bu adresin başında şu yazar;
Primary shipping address:
Your main shipping address for purchases
This address is linked from your PayPal account
yani birincil sevk adresi..
bu kadar canım
daha öncede yazdığım gibi satıyıyaca gift adresini ödeme yaparken o satıcıya not kısmına yaz ki karışıklık vb. olmasın
vallaha dostum bunların hepsini yaptım öle gift edresini üstte gösteriyor ama iş paypaldan parayı ödeip çıktığında ebaya bir giriyorum hoop adres değişmiş gene benim adres olmuş kafayı yedim neyse yav
haciyatmaz is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-19-2008, 01:27 PM   #253
freedom058
Taze Üye

Giriş: Jun 2008
Ünü: freedom058 is on a distinguished road

Alıntı:
vallaha dostum bunların hepsini yaptım öle gift edresini üstte gösteriyor ama iş paypaldan parayı ödeip çıktığında ebaya bir giriyorum hoop adres değişmiş gene benim adres olmuş kafayı yedim neyse yav

selmalar
forumun hepsını okudummyanı konunun ....
çoğu seyde acıklayıcı bılgı vermıssınız tesekkurler...
ama nerdeyse sonuc az haciyatmaz] okadar yardım ıstemıssın makınen gelınce unutmussun herseyı....

ben fotograf goremdım bır fotosunu cekıp koysaydınyaa sole geldı vb.....

bende alıcam arkadaslar oyuzden bende ff s9500 var 1.100 ytlye aldım ....

sıdmı de baks amakınee almak ıstıyorum ama ; buyuk makınlerde sorun yasarmıyız tesekkurler..
freedom058 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-19-2008, 01:27 PM   #254
freedom058
Taze Üye

Ünü: freedom058 is on a distinguished road

http://cgi.ebay.co.uk/Fujifilm-Finep...ayphotohosting

bu urunu almak ıstıyırumm...
freedom058 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-19-2008, 02:31 PM   #255
bills212
Süper Moderatör

Alıntı:
freedom058 tafarından gönderildi
güvenle alabilirsin sorun olmaz... ayrıca inceleme konusunu incelersen nasıl geldiğini görürsün...
Eski 06-19-2008, 06:40 PM   #256
haciyatmaz
Kallavi Üye

Giriş: Dec 2007
Ünü: haciyatmaz is on a distinguished road

ya bu paypalın allah belasını versin şimdide ödeme yapıcam zaman bu çıkıyor ne yapmam lazım
haciyatmaz is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-20-2008, 10:00 AM   #257
bills212
Süper Moderatör

Alıntı:
yardım edicek kimse yokmu ya nasıl değiştircem ben bunu

var... bu sorunu birtek paypal üyeliğini iptal edip tekrar üye olacaksın aynı kart aynı mail tüm bilgileri tekrar gireceksin...
Eski 06-20-2008, 12:23 PM   #258
hknpal
Taze Üye

Ünü: hknpal is on a distinguished road

dslr almak

selam....
bende 2 gundur bakıyorum dzone2 ye...ancak benım alacagım urun 600 dolara cıkıyor dslr almak istiyorum...dzone2 bana gift ve fiyatı dusuk gosterecegını soyledi ama bir de sizden bilgi alayım bu kadar pahalı bir urun getırmek ne kadar riskli evet riskli ama ne kadar hiç alanınız oldu mu bu degerde bişey....dzone2 DHL ile mi gonderiyor....teşekkürler
hknpal is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-20-2008, 01:55 PM   #259
bills212
Süper Moderatör

Alıntı:
hknpal tafarından gönderildi
selam....
bende 2 gundur bakıyorum dzone2 ye...ancak benım alacagım urun 600 dolara cıkıyor dslr almak istiyorum...dzone2 bana gift ve fiyatı dusuk gosterecegını soyledi ama bir de sizden bilgi alayım bu kadar pahalı bir urun getırmek ne kadar riskli evet riskli ama ne kadar hiç alanınız oldu mu bu degerde bişey....dzone2 DHL ile mi gonderiyor....teşekkürler
Evet DHL,UPS,FEDEX, ile gönderiyor ekstran 7 gbp olayını biliyorsun sanırım bence pek sorun olmaz, risk olayı ise %0 ile %100 oranı arasında değişiyor
takılırmı, geçermi, gümrükte, çekiliyor vb. dökeceğin ecel terleride cabası
Eski 06-20-2008, 02:43 PM   #260
hknpal
Taze Üye

Ünü: hknpal is on a distinguished road

Dslr

peki diyelim gumrukten gecemedi...ozaman paranın ustune su mu içicem yoksa ürünü almasam geri gider ve parayı bir şekilde dzone2 ile de konusarak alabilir miyim?
hknpal is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık