![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#251 | |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#252 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
kafayı yedim neyse yav ![]() |
|
|
|
|
|
|
#253 | |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
selmalar forumun hepsını okudummyanı konunun .... çoğu seyde acıklayıcı bılgı vermıssınız tesekkurler... ama nerdeyse sonuc az haciyatmaz] okadar yardım ıstemıssın makınen gelınce unutmussun herseyı.... ben fotograf goremdım bır fotosunu cekıp koysaydınyaa sole geldı vb..... bende alıcam arkadaslar oyuzden bende ff s9500 var 1.100 ytlye aldım .... sıdmı de baks amakınee almak ıstıyorum ama ; buyuk makınlerde sorun yasarmıyız tesekkurler.. |
|
|
|
|
|
|
#254 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#255 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#256 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
![]() ya bu paypalın allah belasını versin şimdide ödeme yapıcam zaman bu çıkıyor ne yapmam lazım ![]() |
|
|
|
|
|
#257 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
var... bu sorunu birtek paypal üyeliğini iptal edip tekrar üye olacaksın aynı kart aynı mail tüm bilgileri tekrar gireceksin... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#258 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
dslr almak
selam....
bende 2 gundur bakıyorum dzone2 ye...ancak benım alacagım urun 600 dolara cıkıyor dslr almak istiyorum...dzone2 bana gift ve fiyatı dusuk gosterecegını soyledi ama bir de sizden bilgi alayım bu kadar pahalı bir urun getırmek ne kadar riskli evet riskli ama ne kadar hiç alanınız oldu mu bu degerde bişey....dzone2 DHL ile mi gonderiyor....teşekkürler |
|
|
|
|
|
#259 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() takılırmı, geçermi, gümrükte, çekiliyor vb. dökeceğin ecel terleride cabası ![]() |
|
|
|
|
|
|
#260 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Dslr
peki diyelim gumrukten gecemedi...ozaman paranın ustune su mu içicem yoksa ürünü almasam geri gider ve parayı bir şekilde dzone2 ile de konusarak alabilir miyim?
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|