![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#191 | |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#192 | |
|
Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Malesef bahsettiğiniz gibi bu işi ticarete yönelik yapan kişi sayısı o kadar çoğaldıki , gümrükle iç içe olan biri olarak kesinlikle söyleyebilirim bu durum gümrük muhafaza memurları tarafından fark edilmiş durumda ve gittikçe daha fazla rahatsızlık uyandırıyor. Yakın zamanda artık kimse makina alamayacak duruma gelebilir. Bu nedenle kişisel kullanım için makina alacak arkadaşlarda ciddi mağdur olacak. Geçen ay bu anlamda ciddi bir operasyon yapıldı zaten. Dikkat ederseniz gittgidiyorda satış yapan dükkanlar vardı hepsi kapandı. Atatürk havalimanı gümrüğünde konuşuluyor bunlar... |
|
|
|
|
|
|
#193 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
ee yurt dışında 200 milyonluk malı türkiyede 650 milyona alırsan her yol mübah olur ulan hengi ülkede yüzde 250-300 gümrük vergisi olur yapın aslanlarım bu ülkede herşey mübah hani o gümrük vergileri devlete gidip bizlere harcansa ne ala ama bizden al devlette tefeciye versin yemişim gümrüğünü ellerinde olanı arkasına bırakmasınlar biz gene bi yol buluruz ayrıca bu ülkede bizim aldığımız bi makinaya değil o gümrükteki sevgili arkadaşlarımız milyon dolarlık vurgunlara göz yummasınlar bu ülkeyi batırran biz değil milyonlarca dolar malı bi seferde gümrükten kaçak olarak geçirenlerde o sevgili gümrükçü arkadaşlarımız bizlere önlem değil o milyon dolarlık mal geçirenlere göz yummasınlar ( ama yemez) ![]() |
|
|
|
|
|
|
#194 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
gümrükçülerin ne yiyip yemediğini bilmem ama siz bu fotoğraf makinası ticareti yapmaya devam ederseniz 1 aya kalmaz bütün fotoğraf makinaları gümrüğe takılacak
bu da tabi ki bundan sonra ebaydan fotoğraf makinası almaya çalışan arkadaşların mağduriyetine yol açacak.. |
|
|
|
|
|
#195 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
zaten bu kafadan hep çakmıyomuyuz bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın muhabbeti senin işin görülsünde fotoğrafmakinan gelsinde gerisı fısss dimi bole düşünen adamlar olduğu sürece inadına herşeyin bo..nu çıkaracam |
|
|
|
|
|
|
#196 |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
arkadaşlar birbirimizle daha nezaketle yazışalım.. banlanmayalım
![]() |
|
|
|
|
|
#197 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Evet arkadaşlar 27 milyar dolarlık yakıt ithal edilmiş ama 9 milyar dolarının gümrük kaydı var. Önce bu 18 miyar doların gümürğünü alsınlar sonra bana sorsunlar. Benim 300 dolarlık makinem devleti batırıyorsa hemen batsın. Ayrıca bu makineyi kim getirise getirsin ister vergi ödesin ister ödemesin sonuçta bu para mecburen ülke dışına çıkacak.
Bu mesaj en son " 06-12-2008 " tarihinde saat 09:39 PM itibariyle sozberk tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#198 |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
arkadaşlar birbirinizi tahrik edicek yazılar yazmayalım lütfen tadımız kaçmasın...
|
|
|
|
|
|
#199 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
bu arada yazdığım bu yazıyı tekrar oku hiç bişey demiyom sana onoktaçe ... anladın sen onu |
|
|
|
|
|
|
#200 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
ya dostum bill vallaha çok sinirlendim bole konuşmak istemiyorum ama bole adamlarada hakim olamıyorum adam b.... kalkmış b..... yatmış bu nasıl iş esas demek istediğim gayet açık okusun bi yazımı ben kimse burda ekmek yemesin demiyorum sitemim devlete
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|