Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum
En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 02-20-2008, 06:28 PM   #11
fatihkocoglu29
Üye

Giriş: Feb 2008
Ünü: fatihkocoglu29 is on a distinguished road

inanması son derece güç... Seri numarasını aldıgın makinenin global sitesinde kayıt ettirdin mi? ben seri numarasını yazdım ve makineyi tanıdı... Herhalde seri no taklidini de yapamazlar. 10.000 üzerinde satış yapan feedbacki yuzde 99.6 olan bir kişiye b.k atma bence bu kadar kolay... Makinenden memnun degilsen başka...
Bir de şöyle bir durum var. Fotocu arkadasın sahte diye teşhis koymuş sen de inanmışsın anladıgım kadarıyla. fakat bazı fotograf makineleri ülkeden ülkeye farklı seri üretimler sunabilmekte... Mesela fuji s5700 ün adı amerikada s700. bu ufacık bir örnekti.
fatihkocoglu29 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-25-2008, 04:51 PM   #12
siyahla
Taze Üye

Giriş: Sep 2007
Ünü: siyahla is on a distinguished road

bende ebayden fotograf makinası almak istiyorum türkiyede 750 ytl civarı olan bir fuji makina yada türkiyede 1200 ytl olan bir canon makina alırsam sorun çıkarmı?? dzone yada başka birindeen farketmez???
siyahla is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-22-2008, 01:17 PM   #13
alperkol
Taze Üye

Giriş: Apr 2006
Ünü: alperkol is on a distinguished road

Panasonic Lumix DMC-FZ18.......3 günde geldi

İnanılmaz bir şey. 18 Nisanda verdiğim siparişimi 19 Nisanda kargoya verdi. Bugün (22 Nisan) ürün elimde. Eminim HepsiBurada dan falan alsam şimdi tedarik sürecinde bekliyor oalcaktım. Ürün kutusu hediyeleri ve ekstraları konmak için açılmıştı. Ama ürün kesinlikle sıfır ve Orjinal.
Ürün : Panasonic Lumix DMC-FZ18 +2GB+Batt+7Gifts FZ 18 28 Wide
Kargo HL
Fiyatı: 220 Pound + 7 Pound (ilave) = 227 Pound
Kargo Açıklaması : Örnek Dijital Kamera, 100 Euro (100 Euro beyanı ben istemiştim.)

Sonuç : Şiddetle Tavsiye

Bilmeyenler için Satıcı Linki: http://stores.ebay.co.uk/DZONE2
alperkol is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-23-2008, 03:35 PM   #14
kebuter
Üye

Giriş: Apr 2008
Ünü: kebuter is on a distinguished road

Alıntı:
alperkol tafarından gönderildi
İnanılmaz bir şey. 18 Nisanda verdiğim siparişimi 19 Nisanda kargoya verdi. Bugün (22 Nisan) ürün elimde. Eminim HepsiBurada dan falan alsam şimdi tedarik sürecinde bekliyor oalcaktım. Ürün kutusu hediyeleri ve ekstraları konmak için açılmıştı. Ama ürün kesinlikle sıfır ve Orjinal.
Ürün : Panasonic Lumix DMC-FZ18 +2GB+Batt+7Gifts FZ 18 28 Wide
Kargo HL
Fiyatı: 220 Pound + 7 Pound (ilave) = 227 Pound
Kargo Açıklaması : Örnek Dijital Kamera, 100 Euro (100 Euro beyanı ben istemiştim.)

Sonuç : Şiddetle Tavsiye

Bilmeyenler için Satıcı Linki: http://stores.ebay.co.uk/DZONE2

Kardeş bende 20 sinde sipariş ettim 21 inde dhl ye verdi ürün takip sayfasına bakıyorum

Nisan 23, 2008 10:47 Istanbul - Turkey Gönderi DHL merkezine ulaştı Istanbul - Turkey

Nisan 23, 2008 10:57 Istanbul - Turkey Gümrük çekim işlemleri tamamlandı Istanbul - Turkey

Nisan 23, 2008 10:57 Istanbul - Turkey Gönderi gümrük kontrolünde Istanbul - Turkey

Nisan 23, 2008 13:09 Istanbul - Turkey Gönderi dağıtım merkezine yönlendirildi. Teslim detay bilgisi beklenmiyor

Gümrüğü geçti sanırım ama en altaki teslim detay bilgisi beklenmiyoru anlamadım şimdi ürünümü postacımı getirecek kim getirecek ben istanbulda olsam bence bu gün yada yarın elime ulaşırdı makine bakalım ne zaman elimize ulaşacak ???
kebuter is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-23-2008, 06:57 PM   #15
tunaangin
Kallavi Üye

Giriş: Dec 2007
Ünü: tunaangin is on a distinguished road

Alıntı:
kebuter tafarından gönderildi
Kardeş bende 20 sinde sipariş ettim 21 inde dhl ye verdi ürün takip sayfasına bakıyorum

Nisan 23, 2008 10:47 Istanbul - Turkey Gönderi DHL merkezine ulaştı Istanbul - Turkey

Nisan 23, 2008 10:57 Istanbul - Turkey Gümrük çekim işlemleri tamamlandı Istanbul - Turkey

Nisan 23, 2008 10:57 Istanbul - Turkey Gönderi gümrük kontrolünde nı Istanbul - Turkey

Nisan 23, 2008 13:09 Istanbul - Turkey Gönderi dağıtım merkezine yönlendirildi. Teslim detay bilgisi beklenmiyor

Gümrüğü geçti sanırım ama en altaki teslim detay bilgisi beklenmiyoru anlamadım şimdi ürünümü postacımı getirecek kim getirecek ben istanbulda olsam bence bu gün yada yarın elime ulaşırdı makine bakalım ne zaman elimize ulaşacak ???

dağıtıcıya teslim edildikten en geç 3 gün içinde hgelir dağırım merkezi de 1 iş günü bekletir en fazla....yani orada dağıtıcıya teslim edildi yazmasını bekle onu görünce bil ki 3 güne e kadar elinde
tunaangin is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık