![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#161 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2008
Ünü:
![]() |
ne şanszısım ya.. Bu adamdan alacaktık Baksana bitmiş.. Stoklarda yokmus acaba biri sorabilir mi ne zaman gelir diye..( thx )
![]() |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#162 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Makine getimek zor iş
Bu mesaj en son " 06-12-2008 " tarihinde saat 09:41 PM itibariyle sozberk tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#163 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Yaklaşık iki aydır stok listesini yenilemiyor. İki ay önce ne ararsan vardı ama şimdi çeşit oldukça azaldı. |
|
|
|
|
|
|
#164 |
|
Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
adamın stok listesini nereden görebiliyoruz arkadaşlar?
|
|
|
|
|
|
#165 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Bu mesaj en son " 06-12-2008 " tarihinde saat 09:41 PM itibariyle sozberk tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#166 | |
|
Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
FX500-20 ile Casio EXILIM PRO EX-F1 de girmiş stoklarına. |
|
|
|
|
|
|
#167 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2007
Ünü:
![]() |
arkadaşlar bu satıcıya nikon p80 getirtmesini hemen alabileceğimi söylemek istiyorum yardım edermisiniz?
|
|
|
|
|
|
#168 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
arkadaşlar geldi mi bugün elinize ürünleriniz ?
|
|
|
|
|
|
#169 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Var mı gelen? Bu mesaj en son " 06-12-2008 " tarihinde saat 09:42 PM itibariyle sozberk tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#170 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
Selamlar ...
Bende dzone2 den dün fuji 8000 fd makine aldım ama ebayden paypal ile yaptığım ödeme ekranında ekstra ücreti(7 gbp)nereden ödeyeceğimi anlayamadım ve en sonunda ödemeyi yaptım.Ardından daha önce benimle aynı problemleri yaşayanların nasıl bir yol izlediğini forumda takip ederek send money ile 7 sterlini yollamaya çalıştım paypaldan...ama paypalda şöyle bir uyarı çıktı !!Authorization Failed This payment cannot be funded with a credit card at this time. This payment cannot be processed at this time. Please try again later. !!... neyapmam lazım arkadaşlar....yardımedin ingilizcedende kıt biriyim...Teşekkürler... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|