Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 06-26-2006, 01:59 PM   #21
osttiger
Kallavi Üye

osttiger kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2006
Ünü: osttiger is on a distinguished road

ben uzun zamandır takip ediyorum gittigidiyorda rc uçan araçlar en çok nisan mayıs aylarında prim yapıyor..şu aralar ucuza gider,o yüzden şahıslar bu zamanlarda fazla risk almazlar...dediğin gibi dragonfly 36'yı 350'ye bile bulabilirsin..ben benim dragonfly 37'yi hiç kullanmadan 250 ytl'ye vermiştim bir arkadaşa,,adam 50 takla attı sevinçten
osttiger is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-27-2006, 08:47 AM   #22
WICKY
Üye ül-Zebellah

WICKY kullanıcısının avatarı

Ünü: WICKY is on a distinguished road

Alıntı:
osttiger tafarından gönderildi
ben uzun zamandır takip ediyorum gittigidiyorda rc uçan araçlar en çok nisan mayıs aylarında prim yapıyor..şu aralar ucuza gider,o yüzden şahıslar bu zamanlarda fazla risk almazlar...dediğin gibi dragonfly 36'yı 350'ye bile bulabilirsin..ben benim dragonfly 37'yi hiç kullanmadan 250 ytl'ye vermiştim bir arkadaşa,,adam 50 takla attı sevinçten

ewet dün bitti 350 oooo sende çok ucuza wermişsin walla adam takla atmakta haklı
WICKY is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-27-2006, 07:49 PM   #23
ErX
Taze Üye

Ünü: ErX is on a distinguished road

Ben bir şeyleri anlamakta güçlük çekiyorum.

Gümrük memurları her ne şekilde olursa olsun kargo dahil bedeli 100 Euro dan büyük internetten alınan ürünlere ithalat kanunlarına göre işlem yapıyorlar. Gümrük müşaviri tut ve TSE den CE belgesi al diyolar. Ama arkadaşımız yine yasal yoldan 175$ lık bir kargo alıyor. Lütfen gerekirse özelime mesaj gönderin ve şu işin sırrını açıklayın arkadaşlar. Gümrükler genel müdürlüğüne bile gittim muafiyet kanunuyla ilgili ama sonuç alamadım. Gümrük müşaviri tutup çektim aldığım fotoğraf makinalarını. 3-4 gün sıcaklarda çektiğim eziyeti bir ben birde ALLAH bilir...
ErX is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-27-2006, 10:28 PM   #24
hipotalamus
Üye

Giriş: Jun 2006
Ünü: hipotalamus is on a distinguished road

ErX geçmiş olsun.
Gümrük müşaviri tutmanız ve diğer işlemler ne kadara mal oldu?
hipotalamus is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-28-2006, 10:30 PM   #25
ErX
Taze Üye

Ünü: ErX is on a distinguished road

200 YTL ye maloldu..
ErX is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-03-2006, 10:12 PM   #26
osttiger
Kallavi Üye

osttiger kullanıcısının avatarı

Ünü: osttiger is on a distinguished road

Erx geçmiş olsun arkadaşım,o ne öyle yaa...aslında işin bir sırrı yok,bende bilmiyorum açıkçası nasıl oluyor pata küte bana ulaşıyor..gerçi canıma minnet ama bende anlamıyorum nasıl iş..sana hangi yolla geldi?belki bundan dolayı bir şey olmuştur..çünki UPS FEDEX gibi firmalarla gelirse iş anassını gözü,uğraş dur..tam problem..benimki USPS ile gelmişti..
osttiger is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-05-2006, 07:07 PM   #27
frtkpt
Kallavi Üye

frtkpt kullanıcısının avatarı

Ünü: frtkpt is on a distinguished road

frtkpt kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla Send a message via Skype™ to frtkpt
Arkadaşlar ben de anlamıyorum
Forumda sürekli fedex ups gibi özel kargo firmalarında problem yaratılıyormuş gibi bir inanç var. Ben yaptığım alışverişlerin hepsini fedex ups ve dhl'den aldım. Evde bulamadıklarında tracking kontrole falan not koyuyorlar daha eve gitmeden ofisten görüp ertesi gün ofisime getirin diye talimat falan veriyorum ben!
Kabul ediyorum pahalılar ama abartılı ürünler satın alınmadığı müddetçe son derece güvenli hızlı ve zahmetsiz buluyorum ben bu şirketleri. Belki al-sat yapan arkadaşlar maliyet yüzünden tercih edebilirler ama eğer kendinize bir şeyler alıyorsanız ve bu ticari emtea sayılmayacak birşeyse bu firmalardan şaşmayın derim ben.
frtkpt is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-03-2007, 11:03 PM   #28
sukrusal
Kallavi Üye

sukrusal kullanıcısının avatarı

Ünü: sukrusal is on a distinguished road

Alıntı:
ErX tafarından gönderildi
Ben bir şeyleri anlamakta güçlük çekiyorum.

Gümrük memurları her ne şekilde olursa olsun kargo dahil bedeli 100 Euro dan büyük internetten alınan ürünlere ithalat kanunlarına göre işlem yapıyorlar. Gümrük müşaviri tut ve TSE den CE belgesi al diyolar. Ama arkadaşımız yine yasal yoldan 175$ lık bir kargo alıyor. Lütfen gerekirse özelime mesaj gönderin ve şu işin sırrını açıklayın arkadaşlar. Gümrükler genel müdürlüğüne bile gittim muafiyet kanunuyla ilgili ama sonuç alamadım. Gümrük müşaviri tutup çektim aldığım fotoğraf makinalarını. 3-4 gün sıcaklarda çektiğim eziyeti bir ben birde ALLAH bilir...
ErX ben birkaç kez yazdım gümrük memurları kesinlikle keyfi iş yapıyor.Kısaca anlatayım arkadaşımın birisine makine geldi ve gümrüğe takıldı adamlar şu kadar gümrük ödeyeceksin falan demiyor geri gidecek bu makine diyor tabi bizde adamlar bize iyice gıcık kapmasınlar diye bişey diyemedik ama gümrük değil resmen derebeylik adamlar ne kanun ne mevzuat dinliyor bir bakıyorsun 400-500 milyonluk bişey alıyorsun gayet rahat geliyor bir bakıyorsun radyolu mp3-mp4 alıyorsun adam bunun radyosu var deyip bandrol parası istiyor...bende senin gibi anlamış değilim bu adamları gerçi en son gittiğimde biraz anladım amaçlarını , amaçları milleti bu işten caydırıp kendi iş yoğunluklarının biraz azalması...
sukrusal is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-03-2007, 11:09 PM   #29
offguard
Kallavi Üye

offguard kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2007
Ünü: offguard is on a distinguished road

Alıntı:
sukrusal tafarından gönderildi
ErX ben birkaç kez yazdım gümrük memurları kesinlikle keyfi iş yapıyor.Kısaca anlatayım arkadaşımın birisine makine geldi ve gümrüğe takıldı adamlar şu kadar gümrük ödeyeceksin falan demiyor geri gidecek bu makine diyor tabi bizde adamlar bize iyice gıcık kapmasınlar diye bişey diyemedik ama gümrük değil resmen derebeylik adamlar ne kanun ne mevzuat dinliyor bir bakıyorsun 400-500 milyonluk bişey alıyorsun gayet rahat geliyor bir bakıyorsun radyolu mp3-mp4 alıyorsun adam bunun radyosu var deyip bandrol parası istiyor...bende senin gibi anlamış değilim bu adamları gerçi en son gittiğimde biraz anladım amaçlarını , amaçları milleti bu işten caydırıp kendi iş yoğunluklarının biraz azalması...

eğer biz bu işlerden onların davranışları dolayısıyla geri adım atarsak onlar kazanmış olacaklar.

serbest piyasa ekonomisinde ben paramı nasıl harcamak istersem harcarım devlet de bunu kanunlarıyla düzenler, hiç kimse benim malım hakkında karar veremez.

arkadaşlar uzun süredir aklımda düşünceler var, en azından istanbulda olan arkadaşlar birlik olup bir şekilde bu olaya kafa yorarsak, bir çözüm yolu bulup keyifçi gümrük memurlarının karşısına güçlü bir şekilde dikilirsek hakkımızı alabileceğimizi düşünüyorum.

gerekirse uygun bir tarihte uygun bir yerde site içi buluşma hazırlayıp, hem tanışmış oluruz hem de düşüncelerimizi birbirimize anlatabilirz?

saygılarımla...
offguard is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık