Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 08-10-2007, 12:46 PM   #1
ixirseviyo
Taze Üye

Giriş: Aug 2007
Ünü: ixirseviyo is on a distinguished road

Nikon Coolpix L1 Yardim

iyibey forum sayesinde NIKON COOLPIX L1 makina aldım ebaydan ve çok mutlu oldum. Fakat zaten bildiğim bir konu vardı bu cihazın türkçe kullanım klavuzu mevcut değil NIKON COOLPIX L1 türkçe kullanım klavuzu olan veya bulma imkanı olan birisi varsa çok sevinirim. Mesajınızı bekleyeceğim.

P.tesi siteye üye oldum Salı Ebaydan ALışverişimi yaptım Cuma günü cihazım geldi 190 YTL Kardayım teşekkürler İYİBEY..
ixirseviyo is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-11-2007, 03:13 PM   #2
pelikan
Üye ül-Zebellah

Giriş: Mar 2007
Ünü: pelikan is on a distinguished road

buraya bir bak istersen
http://www.nikon.com.tr/productitem....809-8981caeb4e
güzel makine ne yazıkki ben aradıgım makineyi bir türlü bulamıyorum zaten o makineyide satan 6&7 kisi var onlarda ya türkiyeye yollamıyor yada uçuk para
Eski 08-17-2007, 03:28 PM   #3
raven
Taze Üye

Giriş: Aug 2007
Ünü: raven is on a distinguished road

Alıntı:
pelikan tafarından gönderildi
buraya bir bak istersen
http://www.nikon.com.tr/productitem....809-8981caeb4e
güzel makine ne yazıkki ben aradıgım makineyi bir türlü bulamıyorum zaten o makineyide satan 6&7 kisi var onlarda ya türkiyeye yollamıyor yada uçuk para
ebay de Japon bir arkadaş var oldukça güvenilir ve gönderimi çok hızlı.Ben kendisinden JVC marka video kamera aldım.Gerçi gümrükte 50 ytl ödettiler ama olsun yinede ucuza geldi.Uzun lafın kısası,bu arkadaşın dükkanına girin ve eğer aradığınız ürünü bulamazsanız kendisine mesaj atın mutlaka bulur ve size fiyatını söyler.İsmi Luckyfrog123
raven is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-17-2007, 07:44 PM   #4
pelikan
Üye ül-Zebellah

Giriş: Mar 2007
Ünü: pelikan is on a distinguished road

lecia R9 satan kimseye rastlamadım lecia v lux 1 satanlar var onlarda neredeyse aynı veya daha pahalı ama su japon arkadasdan bir fiyat sorayım bakalım
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık