Ayın 22sinde ödemeyi yaptım satıcıda 24ünde yollamış tatilde olduğumdan çanakkaledeki adresi vermiştim ayın 1inde çanakkale gümrüğe gelmiş yoğun olduklarından bugün yani 9unda anca alabildim birdaha getirmemek şartıyla(Herzamanki gibi

)))
Link bu;
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=ADME:B:EOIBSAA:U S:11&Item=150142484644
Airmail parcel post ile gönderildi 25dolara.Kutunun üzerinde 23.75 dolar yazıyordu ama kapaktaki fiyattada 1.25dolar yaıyordu bi yanlışlık oldu heralde yada toplamı 25 ediyor nasıl denk geldiyse

kutu hayli büyük
gümrük halledildi 1.75ytl postaneye verildi
Satıcı kullandığı lensini satıyordu o yüzden çok ucuza geldi filtre ve kabı içinde
Benim önerim ebayı hep takip etmeniz arada sırada böyle ürünler düşebiliyor para elinizin altında olsun sonra pusuya yatın her gün bakın.Şirketten almayın kişiden alın yazıları iyice okuyun önceki satışlarına bakın herşey tamamsa alın ama her seferinde başka adres verin yada arkadaşınızın adına göndertin çünkü tanıyorlar sizi bikereliğine verdiği için tanırsa vermeyebilir.
Lens çok temiz ve güzel ucuza kapattığım için memnununum sağol ebay ve iyibey diyeyim ve kapatayım konuyu