Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 08-09-2007, 12:13 PM   #1
kaganustun
Üye

Giriş: Oct 2006
Ünü: kaganustun is on a distinguished road

kaganustun kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Canon uyumlu Sigma 70-300mm apo macro lensim geldi!!!

Ayın 22sinde ödemeyi yaptım satıcıda 24ünde yollamış tatilde olduğumdan çanakkaledeki adresi vermiştim ayın 1inde çanakkale gümrüğe gelmiş yoğun olduklarından bugün yani 9unda anca alabildim birdaha getirmemek şartıyla(Herzamanki gibi )))

Link bu;
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=ADME:B:EOIBSAA:U S:11&Item=150142484644
Airmail parcel post ile gönderildi 25dolara.Kutunun üzerinde 23.75 dolar yazıyordu ama kapaktaki fiyattada 1.25dolar yaıyordu bi yanlışlık oldu heralde yada toplamı 25 ediyor nasıl denk geldiyse kutu hayli büyük
gümrük halledildi 1.75ytl postaneye verildi
Satıcı kullandığı lensini satıyordu o yüzden çok ucuza geldi filtre ve kabı içinde
Benim önerim ebayı hep takip etmeniz arada sırada böyle ürünler düşebiliyor para elinizin altında olsun sonra pusuya yatın her gün bakın.Şirketten almayın kişiden alın yazıları iyice okuyun önceki satışlarına bakın herşey tamamsa alın ama her seferinde başka adres verin yada arkadaşınızın adına göndertin çünkü tanıyorlar sizi bikereliğine verdiği için tanırsa vermeyebilir.

Lens çok temiz ve güzel ucuza kapattığım için memnununum sağol ebay ve iyibey diyeyim ve kapatayım konuyu
kaganustun is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık