![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
4GB Memory Stick Duo Pro(Geldi)
3 Temmuzda ödeme yaptım,satıcı 5 temmuzda postaya verdi,7 temmuzda ürün hongkongtan çıkış yaptı ve 11 temmuzda ptt ile kapıma kadar geldi.
Kargo dahil:50$ tuttu.İlk alışverişimdi ![]() Satıcı:flash_depot Telefon Getirtmek istiyordum ama 2007 itibariyle yasaklı ürünler listesine mi girmiş cep telefonları?ben bi yerde hediyelik eşya muafiyetinden çıkarıldı diye okumustum sanki.. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
aa süper yaa bende memory stick micro alacam telefona ebay den alayım dimi la hiç akıl edemedim yuh
bide micro ufacık tefecik zarf a sıkıştırılsa mektup diye gümrük felanda farketmez ![]()
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Hayırlı olsun.
Orjinal mi acaba kontrol ettin mi? Ben de almayı düşünüyorum da ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Taze Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
kardeş bende daha önce gittigidiyordan almıştım 4 gb pro duo. kabında geldi ancak psp ye taktığımda sorun çıkardı. orjinal olmadığı da psp de yazıyor. "not supported" ha bir de paketin kenarları 3-4 yerden perçinlernmiş olarak geliyo... orjinallerinde hertarafı perçinli.... satıcı bana hong kong tan geldiğini söylemişti.açmak zor. eğer seninki orjinalse bende almayı düşünüyorum. ebay dan.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kallavi Üye
|
Made in japan sa büyük olasılıkla orjinaldir..
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
hongkong singapur çi gibi doğudan gelen memory card ların hiçbiri orjinal değil. sadece çok iyi görünümlü çakma.. Bilindiği üzere çinliler imitasyon ürünleri çok iyi yapıyorlar.. orjinal ürün almak isterseniz amerika yada almanyadan almayı deneyin. Fiyat farkından anlayacaksınız zzaten.. |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|