Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 09-07-2007, 12:00 PM   #21
oktaylust
Taze Üye

Giriş: Oct 2006
Ünü: oktaylust is on a distinguished road

arkadaşlar bu siteden bi ürün beğendim 207$ fiyatı,şimdi ramazanda sipariş etsem bayramdan önce ve sonraki 1 ay dan yararlanıp gümrüğe takılamdan geçermi?Bayrama yakın bir tarihte siparişi veririm gerekiyse.1 hafta kala falan mesela.
oktaylust is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-07-2007, 11:30 PM   #22
avukatkemal
Kallavi Üye

Giriş: Jan 2007
Ünü: avukatkemal is on a distinguished road

ebayden 350 dolarlık canon s5 kamera aldı arkadaşım şu an gümrüğü geçti yolda dhl ile 3 gunde trde oldu..satıcı digitaland..ürünü görmedik henuz umarım sorun yoktur
avukatkemal is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-08-2007, 11:22 AM   #23
istceko
Aşmış Üye

istceko kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2007
Ünü: istceko is on a distinguished road

walla ilginç olaylar dönüyo bu gümrükte değişik bişi
istceko is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-11-2007, 03:41 AM   #24
oktaylust
Taze Üye

Giriş: Oct 2006
Ünü: oktaylust is on a distinguished road

Alıntı:
tiger tafarından gönderildi
bhphotovideo.com dan bende ürün aldım en son sparişim maliyeti 340$ takıldı gümrüğe ve gümrük üçreti ürün maliyetinden fazla olduğu için iade ettim geri yine zararlı ben çıktım,kısaca gümrüğe takılmıyaz diye bir durum yok,
iade nasıl oldu firma kabul etti mi? size ne kadar bi para iadesi oldu?
oktaylust is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-12-2007, 01:13 AM   #25
kendinibil
Taze Üye

Giriş: Jul 2007
Ünü: kendinibil is on a distinguished road

Angry BH hakkında

Arkadaşlar merhaba. Bu BH'den ben de birkez alışveriş yapma gafilliğinde bulundum. Gafillik diyorum çünkü alışveriş yaptığım adamların ÇOK KOYU YAHUDİ olduklarını öğrendiğim zaman epey hayıflandım. Sonuç itibariyle bu siteden yapacağınız her alışverişle İsrail'e yardımda bulunduğunuzu unutmayın arkadaşlar.

Tabi bu konuda farklı düşünenler olabilir. Ama bu hususun da bilinmesinde fayda var diye düşünüyorum. Şahsen bir daha o siteden alışveriş yapmayı düşünmüyorum.
kendinibil is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-12-2007, 05:13 AM   #26
dyermaker
Kallavi Üye

Giriş: Apr 2006
Ünü: dyermaker is on a distinguished road

Alıntı:
avukatkemal tafarından gönderildi
ebayden 350 dolarlık canon s5 kamera aldı arkadaşım şu an gümrüğü geçti yolda dhl ile 3 gunde trde oldu..satıcı digitaland..ürünü görmedik henuz umarım sorun yoktur
demekki takilmayinca takilmiyor, sen alsaydin takilirdi ama
dyermaker is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-12-2007, 09:39 AM   #27
yuhenesya
Taze Üye

Giriş: Jan 2007
Ünü: yuhenesya is on a distinguished road

benim anlamadığım bir konu var. şimdi bu bayram süresince 400$ a kadar olan sınır sadece bize gönderilen hediyeler için geçerli değilmi? firmanın gönderdiği hemde firma adına gönderdiği bir kargo gümrükte nasıl gift gibi algılanıyor?

yoksa yanlış mı anladım ?
yuhenesya is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-19-2007, 04:25 PM   #28
hasanmak
Taze Üye

Giriş: May 2006
Ünü: hasanmak is on a distinguished road

kendinibil arkadaşım uyarın için teşekkürler.bende alışveriş yapmayı düşünüyordum ama uyarın nedeniyle yapmayacağım.dolaylı da olsa destek olmamak lazım.
hasanmak is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-20-2007, 06:46 PM   #29
re_name06
Taze Üye

Giriş: Sep 2007
Ünü: re_name06 is on a distinguished road

Alıntı:
oktaylust tafarından gönderildi
arkadaşlar bu siteden bi ürün beğendim 207$ fiyatı,şimdi ramazanda sipariş etsem bayramdan önce ve sonraki 1 ay dan yararlanıp gümrüğe takılamdan geçermi?Bayrama yakın bir tarihte siparişi veririm gerekiyse.1 hafta kala falan mesela.

Beklemenize gerek yok.Fakat size bir önerim olacak eğer alacağınız ürünün en kısa zamanda ve sorunsuz ulaşmasını istiyorsanız gönderimin özel kargo şirketleri ile yapılmasını tercih edin.Çünkü ürün, olası bir gümrük sorununa müdahale edip gerekli açıklamayı yapan bilgili eskortlar eşliğinde size ulaştırılıyor.En kötü ihtimalle birkaç gün fazla beklersiniz ve biraz fazla kargo ücreti ödersiniz.

NOT: Kargo ücreti ürün fiyatına dahil edilerek gümrük limiti hesaplanır,unutmayınız...
re_name06 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-20-2007, 06:51 PM   #30
re_name06
Taze Üye

Giriş: Sep 2007
Ünü: re_name06 is on a distinguished road

bhphotovideo.com ucuz bir site değil...

Ürünleri derinlemesine inceledim ve değerlendirdim.
Aynı şeyleri başka yerlerden araştırarak daha ucuza bulmak çok basit.

Araştırmadan almayın bence...
re_name06 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık