![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#21 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
arkadaşlar bu siteden bi ürün beğendim 207$ fiyatı,şimdi ramazanda sipariş etsem bayramdan önce ve sonraki 1 ay dan yararlanıp gümrüğe takılamdan geçermi?Bayrama yakın bir tarihte siparişi veririm gerekiyse.1 hafta kala falan mesela.
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#22 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
ebayden 350 dolarlık canon s5 kamera aldı arkadaşım şu an gümrüğü geçti yolda
dhl ile 3 gunde trde oldu..satıcı digitaland..ürünü görmedik henuz umarım sorun yoktur |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
walla ilginç olaylar dönüyo bu gümrükte değişik bişi
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar merhaba. Bu BH'den ben de birkez alışveriş yapma gafilliğinde bulundum. Gafillik diyorum çünkü alışveriş yaptığım adamların ÇOK KOYU YAHUDİ olduklarını öğrendiğim zaman epey hayıflandım. Sonuç itibariyle bu siteden yapacağınız her alışverişle İsrail'e yardımda bulunduğunuzu unutmayın arkadaşlar.
Tabi bu konuda farklı düşünenler olabilir. Ama bu hususun da bilinmesinde fayda var diye düşünüyorum. Şahsen bir daha o siteden alışveriş yapmayı düşünmüyorum. ![]() |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
benim anlamadığım bir konu var. şimdi bu bayram süresince 400$ a kadar olan sınır sadece bize gönderilen hediyeler için geçerli değilmi? firmanın gönderdiği hemde firma adına gönderdiği bir kargo gümrükte nasıl gift gibi algılanıyor?
yoksa yanlış mı anladım ? |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
kendinibil arkadaşım uyarın için teşekkürler.bende alışveriş yapmayı düşünüyordum ama uyarın nedeniyle yapmayacağım.dolaylı da olsa destek olmamak lazım.
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Beklemenize gerek yok.Fakat size bir önerim olacak eğer alacağınız ürünün en kısa zamanda ve sorunsuz ulaşmasını istiyorsanız gönderimin özel kargo şirketleri ile yapılmasını tercih edin.Çünkü ürün, olası bir gümrük sorununa müdahale edip gerekli açıklamayı yapan bilgili eskortlar eşliğinde size ulaştırılıyor.En kötü ihtimalle birkaç gün fazla beklersiniz ve biraz fazla kargo ücreti ödersiniz. NOT: Kargo ücreti ürün fiyatına dahil edilerek gümrük limiti hesaplanır,unutmayınız... |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2007
Ünü:
![]() |
bhphotovideo.com ucuz bir site değil...
Ürünleri derinlemesine inceledim ve değerlendirdim.
Aynı şeyleri başka yerlerden araştırarak daha ucuza bulmak çok basit. Araştırmadan almayın bence... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|