![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
Sony Cybershot Dsc-t100
Arkadaslar bu makineyi almak istiyorum fakat gumrukte ne kadar oderim bunu merak ediyorum.Diyelimki satıcıya hediye olarak işaretlettim ve de fiyatı kargo dahil 400$.Eger gumruk vergisi %10 ise veririm ben devletime 40$ helal olsun.Lutfen bilen birileri yanıtlasın.Bilmeyenlerin kafa karıstıran mesajlar yazmalarını istemiyorum.Forumu cok dolastım ama en karısık mesajlar "bu gumruk olayı ve de fedex,dhl ve ups ile gonderip gondermeme hakkında" Simdiden tesekkur ederim...
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Karmaşık olması doğru çünkü gümrükte ne yaşayacağınız kesin değil kimse bunu kestirip size kesin bir şeyler söyeleyemez söyelenebilecekler seçeneklidir %10 ödemenizde seçenekler arasında söylede bir seçenek var diyelimki ürün fedex ups le geldi ürün gümrüğe takıldı ya gümrük müşaviri tutarsınız yada onlar gümrük müşavirliği tutarını sizden talep eder ve çeker bu da ek maliyet bu seçenekler artırılabilir saygılar
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
hediye olarak isaretletirsen + sahıs ismiyle gönderirse ve ptt ile gelirse %10 ödersin şirket adına gelirse o zaman işin sakat memurun insiyatifine kalırsın beyanname aç al darse direk iade edebiliyorsan et yoksa devlete hibe et özel kargo şirketiyle gelirse en az 300&500 arası masraflarınıda ekle
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|