![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
Satıcı: etefore
Ürün: Yan sanayi battery grip ve U.kumanda eos 400d için Varış Süresi: 9 gün (hongkong post) Fiyat: 60.5$ ürünler + 25.5$ shippingler Kargo Problemi: yok Gümrük Masrafları: yok Teslimat:Postacı amca ilgili satıcı. tracking no istedim, hemen gönderdi. iki parça ürünü, tek kargoyla gift yapmasını istedim, aynen yapmış. ürünler, TR. fiyatının yarısından daha ucuza maloldu. seviyorum ben bu çekik gözlüleri yav. ![]() Bu mesaj en son " 05-26-2007 " tarihinde saat 02:59 PM itibariyle Mondial tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
|
Tebrikler güle güle kullanın benimde bugün eos elan IIe+28-80usm ıv lens+tiffen uv filtre geldi 140a aldım.Set toplamaya çalışıyorum gövdeyi 150ye satacam diğer parçalar bedavaya gelmiş olacak böylece daha sırada sigma 70-300 aponun olduğu birset.50mm f/1.8 II'nin olduğu bir set.tokina 20-35 yada canon 18-55 lensin olduğu bir set extention tube,çeviriciler,filtreler,çanta parasoleyler.Bunları tamamladıktan sonra hayellerimi gerçekleştirmiş olacam.
Şimdilik aldıklarım; canon eos elan 7e 28-80 usm ıv tiffen uv filtre ...(Sırasıylada yukarıdakiler) İnşallah bir aksilik olamzda tamamlarım Herhangi bi fotoğraf sitesinde üyeliğin varmı? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
teşekkürler kaganustun.
seninkiler de hayırlı olsun. yazdıklarından, heyecanın, sevincin okunuyor inşallah istediğin sete kavuşursun.ama şunu bil ki, bu işin sonu yok. o hayalindeki set, hiç bir zaman bitmeyecek ![]() kolay gelsin. saygılar. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
sizleri gordukce bende seviniyorum walla,hayirli olsun.(
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
teşekkürler kesikbaş. sağol.
_______________________________________________ bu gün de memory card geldi çin'den ![]() Satıcı: mymemorycardclub Ürün: New SanDisk Extreme IV 4GB Compact Flash CF Card 4G Varış Süresi: 10 gün (ems) Fiyat: 63.4 $ toplam. Kargo Problemi: yok Gümrük Masrafları: yok Teslimat:Postacı amca ilgili satıcı. tracking no istedim, hemen gönderdi. ürün baloncuklu zarf ile geldi. kutusu biraz ezilmiş, fakat hiç bir zarar yok. TR'de yaklaşık 260 - 270 ytl'ye satılan, ve her yerde bulunmayan bir kart 85 ytl gibi komik bir rakama maloldu. teşekkürler çançon dostum. http://www.aydinlarfoto.com/tm/produ...1&brand_id=167 ![]() Bu mesaj en son " 05-26-2007 " tarihinde saat 03:00 PM itibariyle Mondial tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|