![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
|
arkadaşlar ben arkadaşım için bir makine almayı düşünüyorum.ama Türkçe menü içermesi,içermiyorsa da yükleme yapılması lazım.bu şekilde bildiğiniz canon veya nikon ürün varsa lütfen yazın.
şimdiden teşekkürler. (asıl ilgilendiğimiz makineler canon ixus 850,ixus900.nikon coolpix s6,coolpix p1) |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
|
ya gerçekten kimsenin bilgisi yokmu bu konuda?
o kadar kişi makine aldığını yazıyor.hiç kimsenin bişey bilmemesi ya da bildiği halde yazmaması ilginç gerçekten!!! |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Üye
|
Alıntı:
Ben fotoğraf makinesi alıyorumda hepside filmli yani sana yardımcı olamam ama bunu googlede yükleme yapılıp yapılmadığını araştırırsan senin için çok daha hızlı bir çözüm olabilir.Burada makineyle ilgili pek bulamazsın tek önerim fazla pahalı birşey almaman olur. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
senın dedıgın dıgıtal uydu alıcılarına cep telefonlarına yada cd-rom lara yapılan yukleme gibi bişi aslında mumkun ama nasıl yapılır bılmıyorum
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kallavi Üye
|
evet cep telefonları gibi yükleme yapılıyormuş ama nasıl yapıldığı ya da hangi programın kullanıldığı hakkında birşey bulamadım
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
ist yapıyolar
ist sirkeci doğubank var orda yapıyolar kardeşş
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
dostum kodak veya nikonları bilmiyorum yalnız Olympus un makineyle birlikte gelen cd sinde yazılım ve finware güncellemek için seçenegi var internet sitesinden fimware veya yazılımını indirip rahatlıkla güncelleme yapabiliyorsun kodakın veya nikonun internet sitesini incelersen güncelleme yapma sekli hakkında fikir sahibi olabilirsin sorununun çözümünü birinci kaynagında ararsan en dogru bilgiye ulasa bilirsin
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
dsotum sen su an hangı makınayı aldın?
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Kallavi Üye
|
ben su anda bir makine almadım ama birkac gün içinde nikon veya canon alcam.bana bunlarla ilgili lazım yani menü olayı.
(nikon s6 veya s50,canon sd900) |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|