![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 |
|
Kallavi Üye
|
Türkçe menü olsun ya da olmasın arkadaşlar ben kafaya koydum bugün alıcam nikon coolpix s6 yı.
gümrüğe takılmaz işallah. size geliş macerasını yazarım merak etmeyin. ![]() |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
pleure yanlış bilmiyorsam canonların japon üretimi olanlarında türkçe menü var bende s3 var japon üretimi ve türkçe dil seçeneği mevcut. ben de yakın zamanda yeni bir makina almayı düşünüyorum sen hangi satıcıdan alıcaksın bana önerebileceğin satıcı veya satıcılar var mı ?
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Kallavi Üye
|
ben bu satıcıdan almayı düşünüyorum: centricalenterprises
ama bu hemen al fiyatla satıyor. ilk etapta 1 tane alıp ürünü denicem.bakalım şansımıza. bu arada mexicanfoo kardeş senle de hemşeriyiz.ben de Manisa'dan.ama öğrenci olduğum için memleketten uzağım biraz. ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Kallavi Üye
|
arkadaşlar sonunda aldım makineleri.biraz abarttım galiba ama işallah gümrük sorun olmaz.
1 adet nikon s6 =237.5$ (70$ hediyeleri tutuyo )1 adet canon sd750 =277.5$ sıfır makine.refurbished değil. haydi hayırlısı. ![]() |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Kallavi Üye
|
hocam ürünler aynı kişiden alınmadı.dediğiniz gibi bir problem olmaz galiba ağırlıkla ilgili.
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Manisa nın neresinden ben de manisalıyım utku da ssultan caminin karsısındaoturuyorum ![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Kallavi Üye
|
hocam ben ilçeden Demirci'den ama merkezi de yine ii bilirim.oooo baya hemşeri çıktı.yakında forumun adını değiştiricez walla iyibeyManisa die
![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|