![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
Bugünde Fotograf makinesi geldi nihayet..
Bugün yaklaşık 2 ay önce almış olduğum kullanılmış HP Photosmart M407 modeli makinem geldi.
SATICI:ga-nascar-mom ALINAN ÜRÜN: HP PHOTOSMART M407 Kullanılmış Fotoraf makinesi FİYATI:15$ KARGO:15$ HANGİ YOL İLE GELDİĞİ:USPS İLE GÖNDERİLDİ FAKAT POSTACI GETİRDİ. GÜMRÜK PROBLEMİ:YOK Satıcıyı tavsiye etmiyorum ben 15$ kargo ödedim fakat gelen zarfın üzerinde 6$ yazıyordu ve yaklaşık 2 ayda geldi.. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
2 ay iyi sabretmişsin valla ben asla sabredemezdim herhalde direkt eksi feedback
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
Birde bana sor bekledim ama...
Satıcı bana ilk yazdığında 10 hafta da falan gelir demişti bende direk adama sen benimle dalgamı geçiyorsun dedim.. en az 8-10 mail attım ama galiba bu USPS nin ucuz olanı 40 günde falan geliyormuş gerçi bana ucuzada gelmedi ama neyse geldiye bunada şükür..
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
mrb.. bende bir saat istedim. 30 günü geçti usps ile gelecekti. küçük bir saat kutusunda ,, senin kutu çok büyükmüydü? böyle kutuları postacılar getiyormu? hoş ben adamdan refund aldım, kargo kayboldu diye ama hala gelmesini bekliyorum usps uzun sürebilir. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
2 ay çok değilmi arkdaşım. sende Hz Eyüp sabrı varmış.
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
O gemi ile gelmiştir,senin satıcı muhtemelen hava yolu(airmail) ile gelmesi gereken şeyi cebe biraz daha atmak için gemi ile göndermiştir heralde...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Taze Üye
|
yok simdi oyle hesaplanmaz .
ebayde mal parasini cargo parasini toplarsin ucuzmu uygunmu budur hesabi cargo yuksek gosterilir fiat dusuk gosterilir . oburturlu satildigi fiyattan ebaye komisyon odersin ama cargodan odemezsin o cargo fiaytida her ukleye degisecegi icin ortalama bir fiyattir soyle ornek vereyim bir mal satiyorsun cantami 5 $ mi posta 20 $ ami aldin bunu 40 $ a listelersen belkide aliciya pahali gelir ve bunun uzerinden odeyecegin ebay konisyonu artar cunku postaya ebay komisyon almaz digerturli 15$ posta gosterirsen mali 30 $ a listelersen alici ilk malin fiyatna bakacagindan ucuz gelir ve ebay fee de 30 $ uzerinden odenir , yada ilk secenegi uygular sin o gercek gozterdigin mal fiyatini da malin giderine yansitirsin buda alicinin daha pahali mal almasia sebeb olur demekki 2. secenek iyi sizin icin yani bu bir terazi isi yoksa herkes bilirki posta yuksek gosterilir power seller satici olarak bunlari soyleyeyim . |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
cameralar yok galiba
bende usps 2 adet camera aldım ancak ses yok daha ama okudklarıma bakarsam benm daha erken olduğunu düşünüyrum.15 gün oldu henüz .ama beklemekten başka çare yok.bir de postacımı getiriyormuş bu usps i
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Süper Moderatör
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
Sabrın sonu selamet derler demekki doğruymuş
![]() Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|