![]() |
|
|
| Ücretsiz Ebay Eğitimi için tıkla. |
|
|||||||
| Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Banned
Giriş: Jul 2009
Ünü:
![]() |
Nikon P90 aldım beklemedeyim
Arkadaşlar nikon p90 aldım dün itibariyle gelişmeleri aktaracağım gümrük vs.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Oct 2008
Ünü:
![]() |
hadi kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Forumda 1000 Kaplan Gücünde
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
Ünü:
![]() |
öncelikle arkadaşlar aldığım ürünün satıcısı 60025 ve 99.7 ile power seller 3gün olsu sanırım hafta sonun araya girmesinden dolayı kargolamadı ürünü 3 mesajıma da henüz yanıt yok adam ürünü expend standard lite international diye bir kargo var onunla gönderecek bu kargoyla ilk dea bir ürün alcam u 14. alışveriş olcak ama bunun çncesinden de bir laptoğum yolda hong kongdan gelecek ve yolda.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
Ünü:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
Ünü:
![]() |
adam fedexle göndermiş olay bundan sonra başlayacak sanırım malı almayacam artık onlara olsun ve ayrıca paypalden şikayet edecem satıcıyı .
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Ürün sayfasında shipping başlığını oku orda fedex hakkında bilgi vardır sanırım. Ayrıca bahsettiğin devlet postası değil satıcı herhangi bir posta bilgisi girmediği için o şekilde görünüyordur.Yani devlet postası demekte kesin olarak doğru olmayabilir ![]() Belki hiç sorun yaşamadan alabilceksin.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Banned
Ünü:
![]() |
inşallah fakat burdaki fedex deneyimleri okuyunca açıkcası içim karardı gerçi 3 kgluk ürün alıp gümrğü atlatıp bir lira vermeden ürünlerini alanlarda var ama o şans da bizi bulmaz bence. Bu satıcı tam bir pislik yaw üzerine gift bile yazmam dedi. hem paypale şikayet etsem ne diyecem sanki öte yandan demekki bu kargo yöndemi pttnin aps si değilmiş bu konuyu sabitlerlerse benim gibi hata yapan olmaz bari bundan sonra
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Giriş: Oct 2009
Ünü:
![]() |
Gift yazmak zaten kriter değil ki, üzerine yazılan tutarın da önemi yok.
Memur takmak istedikten sonra her türlü takar. En iyisi neyse onu yazmak ve sonuçlarına hazır olmaktır. Fedex ile ilgili diğer tarafa cevap yazdım. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|