![]() |
|
|
| Ücretsiz Ebay Eğitimi için tıkla. |
|
|||||||
| Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2009
Ünü:
![]() |
Canon PowerShot A1100 IS 12.1MP yardım
arkadaşlar Canon PowerShot A1100 IS 12.1MP model makine alacağım
fiyatı 160 dolar kargo 37 dolar 150 doları geçtiği için gümrüğe takılırmı? satıcıdan 150 doların altında göstermesini istesem bir sorun çukarmı ? ürünün linki http://cgi.ebay.com/Canon-A1100-IS-1...item45f0d04e78 yardımcı olursanız sevinirim |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
http://cgi.ebay.com/CANON-PowerShot-...item3359aa2e08 |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
eyw dostum yalnız satıcı sanırım hong kong yani çin malı çin malınada o kadar para verilmez ... diğerinde hediyeleri 100 tl yi buluyor ürtün bana 200 tl ye geliyor kargosu dahil ... 150 doları geçince gümrüğe takılırmı olu bilemiyorum |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Forumda 1000 Kaplan Gücünde
Giriş: Oct 2009
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Bu tutara kargo dahil değil. Güncel gümrük mevzuatına 1 göz atın, 7 Ekim'de değişti. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Canon PowerShot A1100 IS 12.1MP bo makine türkiyede hediyeleri olmadan 320 den başlıyor popiler bir sitede 370 tl sadece makine öyle olunca cazip geliyor ama ebaydan daha hiç alışveriş yapmadım sistem nasıl çalışıyor tam bilmiyorum kargo ücreti 37,5 dolar yazıyor ama ürün geldiğinde fazla bir ücret çıkarmı bilmiyorum birde kargo ücretini nasıl ödüyoruz ürünü alırkenmi yoksa sipariş verirken mi ödeniyor
???? bunlarla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forumda 1000 Kaplan Gücünde
Giriş: Oct 2009
Ünü:
![]() |
Ürün tutarı ile kargo ücretini ürünü alırken ödersiniz, tek seferde kredi kartınızdan çekilir.
TR ye geldiğinde gümrüklük durum yoksa herhangi 1 ödeme yapmazsınız ya da 2 Tl ardiye alabilirler. Gümrüğe takılırsa, APS ile bilgi gelir, Gümrük İdaresine gidersiniz, gerekli işlemleri ve ödemeleri yaptıktan sonra alırsınız. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
çin malı değil arkadaşım merak etme.ben devamlı alıyorum sorunsuz biri.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
arkadaşlar ebaydan makinalara bakarken canon un başka bir modelini buldum
mustang83 220 dolar yazmışın onun için fiyatı birazdaha yüksetim makime 214 dolar + 20 dolar kargo ürünün türekiyedeki fiyatı 620 den başlıyor ürün http://cgi.ebay.com/Canon-PowerShot-...item45f0d18662 bu sizce ikisi arasında hangisi ??? |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Takılmamasını istiyorsan takipsiz devlet postası ile şahıstan al verdiğin linkteki şahıs değil mağaza.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
anladım dostum saol peki takılması durumunda ürünü gümrükten alamıyormuyum ?? veya almak için ne yapmam gerekiyor takipsiz devlet postası hakkında bilgi verirseniz sevinirim ...
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|