![]() |
|
|
| Ücretsiz Ebay Eğitimi için tıkla. |
|
|||||||
| Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#11 | |
|
Forumda 1000 Kaplan Gücünde
Giriş: Oct 2009
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Sitede bu konularda baya bilgi mevcut, biraz forumu gezin bence. |
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
Takipsiz posta da risk, ben tercih etmiyorum. Postacı kutuyu kapıya bırakıp gidebiliyor ki, benim başıma geldi. Annem görmese gitmişti kutu.
|
|
|
|
#13 |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2009
Ünü:
![]() |
takılması durumunda %10 vergi vererek alabilir isem şahıs yerine mağazadan almayı tercih ederim forumda gümrük mevzuatını okudum eski mevzuattı sanırım 100 euro ile 1500 euro ya kadar %10 vergi ile ürünü alınabiliyormuş yanlış anlamadıysam?? yeni mevzuat 150 euro alacağım ürün 215 dolar . türkiyede 700 tl civarında .. gümrük memuru ürünü incelerken türkiyedeki türkiyedeki fiyatına göre mi değerlendirme yapıyor yoksa aldığın fiyatamı bakıyor? birde ben kayserideyim kayserideki gümrüğe mi geliyor ist demi takılıyor yoksa??? arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim ürünü alıncada burdan paylaşacam
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ünü:
![]() |
İyi, güzel, hoş ama zaten bunların yanıtları forumda var, hemde birden çok yerde.
Siz eski mevzuatı olkumuşsunuz, 7 Ekim'de değişti o. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
arkadaşlar ürünü dün ebaydan sipariş verdim 198 dolara umarım takılmaz ... Canon PowerShot SX120 IS 10MP 10 güne elime ulaşır ürün geldiğinde yine yazacam
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
arkadaşlar 03-09-2010 tarihinde abd den verdiğim sipariş devlet postası ile bugün bana ulaştı gümrüğe takılmadı 198 dolara aldım canon sx 120 makine süper
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ünü:
![]() |
Hayırlı olsun, güle güle kullan.
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Üye ül-Zebellah
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
hayırt dostum kargo harç kargoya da 20 dolar verdim
toplam maliyeti 220 dolar oda 340tl civarında oldu devlet postası ile geldikargoyu takip edemedim bana kargo nomarası verdiler ondada ürünün çıkış tarihini gösteriyor sadece 03-10-2010 tarihinde ürün çıkmış bana 03-23-2010 tarihinde ptt kargo ile geldi herhangibi ücret ödemedim . |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
karlı almısım yanı |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|