![]() |
|
|
| Ücretsiz Ebay Eğitimi için tıkla. |
|
|||||||
| Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#11 |
|
Süper Moderatör
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
Al benden de o kadar ben de forumun ticari bir çöplüğe dönüşmesine her zaman karşıyım.
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
Evet, burada ticaret konuşmayalım bence de. Yolunu bulan yapıyor zaten ticaretini, biz birbirimize yardım için uğraşalım.
|
|
|
|
#13 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
Ebay sudan ucuz bizim gümrüğün yanında
Geçenlerde Tasiş'teydim, Türkiye'de bile piyasası 900-1100 arası değişen bir DSLR için 1750 lira etiket koymuşlar, takdir ettim kendilerini Satılmayan eşyaları napıyorlar merak etmeye başladım.
|
|
|
|
#14 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2010
Ünü:
![]() |
cin olmadan adam çarpmak diye bir deyim vardır,önce ingilizceyi su gibi içeceksin,sonra çok sağlam bankacılık yapacaksın,zehir gibi ticari yetenek olcak,gevurdan kazık yemeyeceksin,vs.vs.vs.sonra ticarete soyunacaksın daha ticaret nasıl yapılır mal nasıl gelir risk nedir gibi sorular sorarken hemen uçuşa geçmeyeceksin,dur bakalım hele bikaç ürünün gelsin bikaç kez gümrük kapısında cigara iç içirt çay söyle sonraticaret kendiliğinden gelir.selamlar.
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2010
Ünü:
![]() |
Alıntı:
pederde çözmüş olayı parasız direksiyon sallamıyor ![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Forumda 1000 Kaplan Gücünde
Giriş: Oct 2009
Ünü:
![]() |
Yok yaw, ben verdim gönlü olsun diye.
Herşey para değil, ben paraya fazla önem vermem zaten. İşsizlik parası alıyordum Mayıs 21 den beri, Ocak 20 de bitti. Aylık 332 Tl fazlasıyla yetiyordu. |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Ben odamın ortasına striptiz direği diktirmeyi çok istiyorum mesela. Ama bırakayım da o hayalimde kalsın. Böylesi daha güzel. Yazılarımı hor görebilirsiniz belki. Ama kimse alınmasın, gardiyan arkadaşımın da dediği gibi, forumun ticaretten uzak, temiz kalmasını gerçekten çok istiyorum. Çünkü böyle bir forumun benzerinin olmadığını düşünüyorum. Hem yeni, hem eski üyelerin de yapması gereken, forumun amacına sahip çıkmaktır. Ve benimle aynı fikirde birilerinin de olması gerçekten güzel. ![]()
|
|
|
|
#18 |
|
Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
gittigidiyorda satılan ürünler dıştan bakılınca sorunsuz ama içi 5 para etmez ürünler. amerikaya bir tanıdığınızı gönderin toplasın size çürük çarık malları (refurbished) burda satın. gg de 350 liraya satıyor dediğiniz adama 100 lira zaten kalıyor merak etmeyin ama sattığı mal tamir görmüş. tamirden tamirede fark var bir ürünün tuşunda arıza olur halledelir ama cihazın boardu bozuksa bu ilerdede problem olur. bizim insanımız anlamıyor kakala gitsin hangisi ucuzsa iyidir mantığıyla hareket ediyor.
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|