Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ücretsiz Ebay Eğitimi için tıkla.

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın

Yanıtla

LinkBack Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 02-23-2010, 05:23 PM   #11
grdiyan
Süper Moderatör

grdiyan kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2008
Ünü: grdiyan is on a distinguished road

Al benden de o kadar ben de forumun ticari bir çöplüğe dönüşmesine her zaman karşıyım.

http://img338.imageshack.us/img338/8366/vbulletin3logowhite9679.jpg

grdiyan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-24-2010, 11:50 AM   #12
yukbil
Üye ül-Zebellah

Giriş: Feb 2008
Ünü: yukbil is on a distinguished road

Evet, burada ticaret konuşmayalım bence de. Yolunu bulan yapıyor zaten ticaretini, biz birbirimize yardım için uğraşalım.

Zebellah gibi üyeyim, maşallah
yukbil Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-24-2010, 11:52 AM   #13
yukbil
Üye ül-Zebellah

Giriş: Feb 2008
Ünü: yukbil is on a distinguished road

Ebay sudan ucuz bizim gümrüğün yanında Geçenlerde Tasiş'teydim, Türkiye'de bile piyasası 900-1100 arası değişen bir DSLR için 1750 lira etiket koymuşlar, takdir ettim kendilerini Satılmayan eşyaları napıyorlar merak etmeye başladım.

Zebellah gibi üyeyim, maşallah
yukbil Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-24-2010, 12:07 PM   #14
serkan457
Kallavi Üye

Giriş: Jan 2010
Ünü: serkan457 is on a distinguished road

Alıntı:
mattrock tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
ewet arkadaslar zafiraya katılıyorum ticari anlamda bu işi nasıl yapabiliriz. bir bilen varsa yardımcı olabilirmi? teşekkürler şimdiden...
cin olmadan adam çarpmak diye bir deyim vardır,önce ingilizceyi su gibi içeceksin,sonra çok sağlam bankacılık yapacaksın,zehir gibi ticari yetenek olcak,gevurdan kazık yemeyeceksin,vs.vs.vs.sonra ticarete soyunacaksın daha ticaret nasıl yapılır mal nasıl gelir risk nedir gibi sorular sorarken hemen uçuşa geçmeyeceksin,dur bakalım hele bikaç ürünün gelsin bikaç kez gümrük kapısında cigara iç içirt çay söyle sonraticaret kendiliğinden gelir.selamlar.
serkan457 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-24-2010, 12:08 PM   #15
serkan457
Kallavi Üye

Giriş: Jan 2010
Ünü: serkan457 is on a distinguished road

Red face

Alıntı:
mustang83 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ben 1 ürün aldım. TR de 750 Tl (hatırın için 700 Tl olsun). Ben kargo dahil 330 Tl ye aldım. Gümrüğe takıldı. Kendi arabamızla toplam 320 km yol gittik. Düz hesap 50 Tl lik mazot aldım. 20 Tl pedere şoförlük parası verdim. 35 Tl gümrük ödedim. Bana cihaz 435 e geldi. 750 nerdeeeee, 435 nerdeeee.

pederde çözmüş olayı parasız direksiyon sallamıyor
serkan457 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-24-2010, 12:26 PM   #16
mustang83
Forumda 1000 Kaplan Gücünde

Giriş: Oct 2009
Ünü: mustang83 is on a distinguished road

Yok yaw, ben verdim gönlü olsun diye.
Herşey para değil, ben paraya fazla önem vermem zaten.
İşsizlik parası alıyordum Mayıs 21 den beri, Ocak 20 de bitti.
Aylık 332 Tl fazlasıyla yetiyordu.
mustang83 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-25-2010, 10:10 AM   #17
izmir07
Üye ül-Zebellah

izmir07 kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2008
Ünü: izmir07 is on a distinguished road

Alıntı:
mustang83 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Yok yaw, ben verdim gönlü olsun diye.
Herşey para değil, ben paraya fazla önem vermem zaten.
İşsizlik parası alıyordum Mayıs 21 den beri, Ocak 20 de bitti.
Aylık 332 Tl fazlasıyla yetiyordu.
Al benden de o kadar. Para hırsı kimsenin gözünü kör etmemeli. Hep daha fazla kazanmaya, yeteceğinden de daha fazla kazanmaya çalışınca insan zevklerini unutuyor. Para içerisinde bambaşka bir insan oluyor. Ve kazanma hırsı sürüp gidiyor...

Ben odamın ortasına striptiz direği diktirmeyi çok istiyorum mesela. Ama bırakayım da o hayalimde kalsın. Böylesi daha güzel.

Yazılarımı hor görebilirsiniz belki. Ama kimse alınmasın, gardiyan arkadaşımın da dediği gibi, forumun ticaretten uzak, temiz kalmasını gerçekten çok istiyorum. Çünkü böyle bir forumun benzerinin olmadığını düşünüyorum. Hem yeni, hem eski üyelerin de yapması gereken, forumun amacına sahip çıkmaktır. Ve benimle aynı fikirde birilerinin de olması gerçekten güzel.
Eski 04-24-2010, 04:58 PM   #18
xylgn
Üye

Giriş: Apr 2008
Ünü: xylgn is on a distinguished road

gittigidiyorda satılan ürünler dıştan bakılınca sorunsuz ama içi 5 para etmez ürünler. amerikaya bir tanıdığınızı gönderin toplasın size çürük çarık malları (refurbished) burda satın. gg de 350 liraya satıyor dediğiniz adama 100 lira zaten kalıyor merak etmeyin ama sattığı mal tamir görmüş. tamirden tamirede fark var bir ürünün tuşunda arıza olur halledelir ama cihazın boardu bozuksa bu ilerdede problem olur. bizim insanımız anlamıyor kakala gitsin hangisi ucuzsa iyidir mantığıyla hareket ediyor.

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları