![]() |
|
|
| Ücretsiz Ebay Eğitimi için tıkla. |
|
|||||||
| Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
Merhaba arkadaslar ebay'dam ilk defa bu kadar yuksek fiyatlı bir ürün aldım.
satıcıya gift ve düşük fiyat gostermesini istedim kabul etti anlayıslı bir satıcı. sorularıma hızlı bir sekilde cevap verdi.. parayı yatırır yatırmaz 2 saat içinde tracking numarasını yolladı. gümrüğe takılır diye düşünüyorum .. fiyati :360.00 $ + 17$ shipping = 377$ ---- Ürünün linki --- ürünü EMS ile yolladı takip numarası : EJ008559762JP heyacanımı değerli forum sakinleriyle paylasmak istedim ![]() Bu mesaj en son " 07-03-2009 " tarihinde saat 11:45 AM itibariyle Gigabyte tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Forumda 1000 Kaplan Gücünde
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
hayırlısı. ems ile göndermeseydi keşke. airmail daha iyi olurdu. ama sorunsuz geleceğini umalım. ben japonjadan hiç alış veriş yapmadım. s serisi fotograf makineleri canonun en çok sevdiğim makineleridir. gelişmeleri burda paylaşırssan seviniriz
|
|
|
|
#3 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
fotograf makinaları hakkında pek bilgim yok ama iyi bir makinaya benziyo tüm gelişmeleri burda paylaşacağım bazı arkadaslar ürün eline ulaştığı zaman unutuyor forumu falan cok sinir oluyorum ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Süper Moderatör
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
EMS çok sorunlu ama cihaz güzel fiyatıda iyi
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Giriş: Apr 2009
Ünü:
![]() |
bende lens aldım 2 saat önce satıcı hemen olumlu Feedback yapmış ben daha vermeden biraz şaşırdım ama inş gelir sizinle paylaşacağım hemen..
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=120426907308 |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
fazlası koyar ama şu ptt beni hasta ediyor 1.Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLAR 25/06/2009 13:47:28 ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Zaten 100TL den fazla cıkarsa bir anormallik var demektir
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
5 gündür İstanbul UPİM de gözüküyordu paket huylandım adres falan eksik olupta geri gondermesinler falan diye. dayanamadım biraz önce Bursa PİM APS servisini aradim 15 dk falan telefonu açan olmadı
en sonunda açtı adamın biri sordum 5 gündür IST UPİM de gözüküyor bir problemmi vardır acaba dedim ? dün bursaya gelmis gozukuyo dedi bende sordum neden kayıtlarda gözükmüyor siz vatandaş olarak bazı bilgileri goremezsiniz dedi nerdeyse adam telefondan elini uzatıp beni boğazlayacak gibime geldi yinede ilgilendi bugun gümrük servisinden gecer yarın ya paketi getirirler yada ihbar gönderirler dedi bakalım yarın belli olur şeytan diyoki ara gümrük servisini neyse ararsam takılma ihtimali yükselir ![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|