![]() |
|
|
| Ücretsiz Ebay Eğitimi için tıkla. |
|
|||||||
| Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#11 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2009
Ünü:
![]() |
geldimi ürününüz
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 | |
|
Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2009
Ünü:
![]() |
aynı satıcıdan ben de bir makine aldım sizinle aynı gün almışım galiba 430 dolara. Benimkinin tracking sorgusunda 2 gündür gümrüğe sevkedildi yazıyor. galiba gitti makinem....
gümrüğe gidip almasam ne olur ki ??? geri gider heralde. Peki bu durumda satıcı paramı geri öder mi bilginiz var mı?? |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Süper Moderatör
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Merhaba arkadaşlar bir saat önce Bursa Gençosman postanesine gittim ve gümrük servisinden makinayi 42 lira vergi ödeyerek teslim aldım gittigimde coktan kontrol edilmiş ve vergisi kesilmişti iki imza attım aldım makinayı
220 dolar ve gift işaretliydi.. bana toplam maaliyeti 650 lira oldu daha dogrusu bana degil bir arkadasa aldım makinayi alet mükemmel en sevdigim yani cektigim resimlere bakarken makinayı yatay tutunca resimleri yatay gosteriyor dikey tutunca ekran donuyo ve dikey sekilde gosteriyor.. hani su iphone daki gibi bir terazi var nasil tutarsan ekran oyle dönüyor kusura bakmayın anca bu kadar resim ekleyebilildim arkadas kaptı makinayı kaçtı ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Süper Moderatör
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
Hadi gözün aydın hayırlı olsun
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2009
Ünü:
![]() |
220 Dolar'a, 22 Dolar yani 33 TL (düz 35 TL) ödemeniz gerekmiyor muydu? Ayrıca neden 220 Dolar yazdırdınız kutusu da aşırı büyük olmasa gerek.
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
tesekkürler...
42 lira dedi memur 42 verdim hic itiraz edecek halim yoktu. hatta bozuk parası yokmuş 25 kuruş eksik verdi bence 220 dolar yazması daha iyi olmus 90 dolar yazıp gümrüge takılsaydı memur ekstre paypal ciktisi isteseydi o zaman daha kotu olurdu bence gold bilgisayarda 1080 lira makina bilginize ![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2009
Ünü:
![]() |
Eğer o durumda gümrüğe takılır ekstre isterse gösterirsiniz bir şey demez ama derse de satıcı böyle yazmış der ekstre üzerinden %10 verirsiniz.
Aslında şu durumda da gümrüğe takılmaması lazım. Geçen sene mevzuat 300 Avro olarak değiştirildi, üzerinden de 1 yıl geçti fazlasıyla. Kutusu deseniz sorun çıkaracak boyutlarda değil sanıyorum, adeti de 1 tane. Çağdışı, bilgisiz, dengesiz gümrük memurları yüzünden ürkek ve tereddütlü yurtdışı alışverişi yapmaktan nefret ediyorum. Neyseki 400 Lira kârdasınız, güle güle kullansın arkadaşınız. |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Üye
|
Alıntı:
Fotoğrafçı olarakda aldığın ürünün üzerine şuan yeni bir ürün yok ben buyum diyen ürüne alt alta kaç kez katlar bana bu konuda güvenebilirsin. Aynı üründen aynı satıcıdan bende alıcam güven verdi bu durum. Hayırlı olsun tekrardan
İSRAİLİ LANETLİYORUM Bu mesaj en son " 07-04-2009 " tarihinde saat 08:00 PM itibariyle solistsedat tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|