Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 02-03-2007, 02:26 PM   #1
bjkli_murat
Taze Üye

Giriş: Jan 2007
Ünü: bjkli_murat is on a distinguished road

Question SVP marka foto makinaları ve kameralar,,,

Arkadaslar bu marka SVP 12mp lik kameralar cok revaşta ebayda, ve cok ucuz, ucuz etin yahnisi hesabı şimdiye kadar hep uzak durdum ama toplamda 100 dolara felan gelen bu ürünler hakkında biraz bilgi edinmek istiyorum daha önce alan arkadas var sa bana ürün hakkındaki yorumlarını yazabilirmi acaba? teşekkürler
bjkli_murat is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-15-2007, 08:54 PM   #2
ikizmaz
Üye

ikizmaz kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2006
Ünü: ikizmaz is on a distinguished road

SVP kullanmadım hiç ama fikrimi söyleyeyim.
dediğin doğru ucuz etin suyu kara olur. birde hep insanlar şu megapiksel olayına takıyorlar. oysa bu sadece fotoğrafın boyutları ile ilgili. yani bildiğimiz ekranlarda görüntü alacak ya da bildiğimiz boyutlarda foto kağıtlarına bastıracaksanız, hatta 30x30 a kadar... megapikselin hiç önemi yok.

fotoğraf makinasında asıl önemli konu lenstir. bugün canon, nikon lensler hem dijitalde hemde analogda açık ara önde. diğer bazı markalarda çok kaliteli üretiyor ancak bu SVP gibi fiyatlara kaliteli lense sahip bir makina alma ihtimali yok. yani doğru fotolar 12 mp olur ancak görüntü kalitesi memnun etmez. kumlanma, netlik sorunları vs yaşarsın.

biraz daha koyarak (ki taoplamda 200 dolara güzel bişeyler düşürürsün ebayda), canon, nikon, sony gibi markaları araştır. yıllarca kullanırısın. boşver megapiksel aldatmacasını.... paranı çöpe atma...

kolay gelsin

Bu mesaj en son " 02-15-2007 " tarihinde saat 08:56 PM itibariyle ikizmaz tarafından düzenlenmiştir....
ikizmaz is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-24-2007, 09:54 AM   #3
hakangun
Taze Üye

Giriş: Feb 2007
Ünü: hakangun is on a distinguished road

Wink

ikizmaz'a sonuna kadar katılıyorum...12 megapiksel boyutu;eğer poster bastıracaksan yani bastıracağın resmin boyutu 200cm*150cm boyutunda ise resmin bozulmaması için gerekli.ancak senin bastıracağın resim taş çatlasın a4 boyutu... 4mp veya 5 mp makina harika iş görür bence... selamlar...
hakangun is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık