![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Gps Receiver
Merhaba arkadaslar forumda gps dıye arattım ama bırsey bulamadım suanda gps almak ıstıyorum ama hangısı kalıtelı ve fıyatı uygun dıye arastırıyorum tam anlamıyla bır sonuca ulasamadım gps ıle ılgılı her turlu bılgıye acım
forumda almıs olan abı ve kardeslerımızden bılgı almak ıstıyorum satıcı fıyat kalıte ve gumruk hakkında bılgı verırlerse sevınırım karada ve denızde amator balıkcılık ıcın kullanmayı planlıyorum telefonum n73 bılgı verende vermeyenede tesekkur ederım |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
arkadaslar bı yardım edın kımse anlamazmı bu cıhazdan en ufak bı bılgı olsun yazın lutfen
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
garmin marka iyidir ama aldıgın gps e birde t.c haritası ekletmen gerekecek... buraya getirten pek yok sanırsam ama ebayda fazlasıyla mevcuttur..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
selam, çin malı gps 10 gün kadar önce elime geçti. 4.3" boyutunda. alırken biraz şüphelenmiştim çin malı diye. ama içinde türkiye haritası yüklü olarak geldi, bunun yanında wince masa üstünüde kullanabiliyorum.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
link verebilir misin
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
|
#7 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
işte link; yalnız şunu söyleyeyim bendekinin şarjı 40-50 dakika sürüyor,
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=120307830945 |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#9 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Satıcı hakkında yorumun nedir, düşük fiyat gösterdi mi, hediye olarak işaretledi mi, CE sertifikası var mı, paket açılmış mıydı? Sorularımı cevaplarsanız sevinirim
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|