![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
Ebaydan Şimdiye Kadar Aldığınız En Hızlı Satıcılar?
Evet arkadaşlar şimdiye kadar kimlerden en iyi en hızlı kargoyu aldık satıcıların isimleriyle birlikte?
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
dostum genelde zaten kargo seçeneğinden bellidir. expres ve kargo şirketleri ile yapılan gönderiler daha çabuk gelir ama diğer türlü 2 hafta beklersin. benim en hızlı kargoma gelince de paradax kullanıcısından ürünler 6 günde elimde oldu...
ama keramet satıcıda değil gönderdiği kargo seçeneğinde ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
digichoice dan mp4 player aldım airmaille 10 günde geldi aldığım ilk ürünüm ama sanırım çabuk gelmiş
fiyatı diğerlerine göre biraz pahalı ama mp4 player beklediğimden iyi çıktı şarjıda 8 saat gidiyorBu mesaj en son " 08-26-2006 " tarihinde saat 01:17 AM itibariyle erdincyprus tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye ül-Zebellah
|
satıcı aklımda değil ama bir saat almıştım 4 gün SKY NET adında bir firma getirdi FEDEX c.tesi pazar dahil 5 gün zaten normal şeyler bu sonuçlara göre satıcı seçme sakın
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|