Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın!

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 08-25-2006, 07:38 PM   #1
deepfocus
Üye

Giriş: Aug 2006
Ünü: deepfocus is on a distinguished road

Ebaydan Şimdiye Kadar Aldığınız En Hızlı Satıcılar?

Evet arkadaşlar şimdiye kadar kimlerden en iyi en hızlı kargoyu aldık satıcıların isimleriyle birlikte?
deepfocus is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-25-2006, 08:38 PM   #2
WICKY
Üye ül-Zebellah

WICKY kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2006
Ünü: WICKY is on a distinguished road

dostum genelde zaten kargo seçeneğinden bellidir. expres ve kargo şirketleri ile yapılan gönderiler daha çabuk gelir ama diğer türlü 2 hafta beklersin. benim en hızlı kargoma gelince de paradax kullanıcısından ürünler 6 günde elimde oldu...

ama keramet satıcıda değil gönderdiği kargo seçeneğinde
WICKY is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-26-2006, 01:09 AM   #3
erdincyprus
Üye

erdincyprus kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2006
Ünü: erdincyprus is on a distinguished road

digichoice dan mp4 player aldım airmaille 10 günde geldi aldığım ilk ürünüm ama sanırım çabuk gelmiş fiyatı diğerlerine göre biraz pahalı ama mp4 player beklediğimden iyi çıktı şarjıda 8 saat gidiyor

Bu mesaj en son " 08-26-2006 " tarihinde saat 01:17 AM itibariyle erdincyprus tarafından düzenlenmiştir....
erdincyprus is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-26-2006, 01:19 AM   #4
cidonur
Üye ül-Zebellah

cidonur kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2006
Ünü: cidonur is on a distinguished road

cidonur kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
satıcı aklımda değil ama bir saat almıştım 4 gün SKY NET adında bir firma getirdi FEDEX c.tesi pazar dahil 5 gün zaten normal şeyler bu sonuçlara göre satıcı seçme sakın
cidonur is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık