![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
hongkong bargain isimli satıcı
ebaydab usb bellek alacaktım forumda okuduklarımdan sonra biraz kıllanmaya başladım fake ürün falan
http://cgi.ebay.com/i221-8GB-8G-8-G-...QQcmdZViewItem linkteki satıcıyla alışverişi olan varmı yada deneyimli arkadaşlar sayfaya bakıp bana satıcı hakkında bilgi verir mi? bu kişiyle alışveriş yapabilrmiyim ? kargo vs. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
dostum adamın 80000lik profil var sahte olacagını sanmıyorum ama hong kong'dan gonderıyor olabılır
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
.
arkadaşlar 7-8 tane usb bellek alacağım yardım edin lütfen neyin nesidir bilelim deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
unutmadan sizin için önemlimi bilmem ürünlere vakumlu ambalajda degil
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
.
ambalajın vakumlu ollması ne soruna yol açar bilemiyorum ama kargo parası nekadar tutuyor?çevreden 7-8 kişi anlaştık hem tr den daha ucuza gelir 2 3 tane de ayrıca satarız diye biraz daha bilgi istiyorum.hem kingston 4 gb 5- 6 dolara geliyor sizce de ucuz değil mi bazen diyorum pqi mı kingston mu alsam diye? sizce hangisi iyi?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
x
ambalajın vakumlu ollması ne soruna yol açar bilemiyorum ama kargo parası nekadar tutuyor?çevreden 7-8 kişi anlaştık hem tr den daha ucuza gelir 2 3 tane de ayrıca satarız diye biraz daha bilgi istiyorum.hem kingston 4 gb 5- 6 dolara geliyor sizce de ucuz değil mi bazen diyorum pqi mı kingston mu alsam diye? sizce hangisi iyi?bir de bu ürünlerin garanti belgesini veriyor mu yanında gerçi fazla sorun değil ama madem sorunsuz çalışıyorsa
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
x
ambalajın vakumlu ollması ne soruna yol açar bilemiyorum ama kargo parası nekadar tutuyor?çevreden 7-8 kişi anlaştık hem tr den daha ucuza gelir 2 3 tane de ayrıca satarız diye biraz daha bilgi istiyorum.hem kingston 4 gb 5- 6 dolara geliyor sizce de ucuz değil mi bazen diyorum pqi mı kingston mu alsam diye? sizce hangisi iyi?bir de bu ürünlerin garanti belgesini veriyor mu yanında gerçi fazla sorun değil ama madem sorunsuz çalışıyorsa. gümrükten geçerken sorun yaratır mı ne kadar vergi vereceğim?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
kargo parasını satıcı ile konusmanı tavsiye ederim fakat 7&8 taneyi bir paketde alırsan gümrükte kalma sorunun olabilir pqi mı kingston mu sizin tercihinize kalmıs fakat sunu belirteyim pqi markasını machintos kullanıcıları hariç pekçok kisi bilmez en azından burada yani gözün kapalı alabilirsin
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
.
gümrükte kaldığında ne oluyor ne kadar vergi vereceğim ?
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|