Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın!

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 06-03-2008, 12:46 PM   #11
bills212
Süper Moderatör

bills212 kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2008
Ünü: bills212 is on a distinguished road

Alıntı:
tr2300 tafarından gönderildi
gümrükte kaldığında ne oluyor ne kadar vergi vereceğim ?
duruma göre bir miktar yada çuvalla yada ürünü geri göndercen yada almıcan gümrükte kalcak... birazda forumu araştır hepsi yazıyor..
bills212 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-08-2008, 10:42 AM   #12
alperaydin1
Taze Üye

Giriş: Apr 2008
Ünü: alperaydin1 is on a distinguished road

Arkadaşım; hongkong_bargain adlı satıcıdan hiç çekinmeden usb flash bellek alabilirsiniz. Ben kendisinden 8 GB PQI Flash Bellek aldım. Sorunsuz olarak elime ulaştı. Ürünlerinde herhangi bir sorun çıkmadı. Hepsi sağlam ve iyi durumda.
alperaydin1 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-08-2008, 10:45 AM   #13
alperaydin1
Taze Üye

Giriş: Apr 2008
Ünü: alperaydin1 is on a distinguished road

Ürünleri ben aldığımda 30 ytl ye kargo dahil geliyordu. Şimdi biraz fiyatları artırmış görünüyor. Hemen al fiyatı ile değilde, ihale yoluyla alınırsa daha hesaplı olur.....
alperaydin1 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-13-2008, 01:44 AM   #14
murikah
Taze Üye

Giriş: Jan 2008
Ünü: murikah is on a distinguished road

Question

arkadaşlar aynı kullanıcıdan ben bir alışveriş yaptım fakat ek olarak bi kaç şey daha almak istiyorum. ama sanırım tekrar alısveriş yapabilmem için satıcı 10 gunluk bi sınır koymus iletişime falan geçmem söyleniyor ama ben ebay in acemisiyim. bununla ilgili varsa bile forumda ilgili bi konu bulamadım.
yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkürler
murikah is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-13-2008, 07:09 AM   #15
bills212
Süper Moderatör

bills212 kullanıcısının avatarı

Ünü: bills212 is on a distinguished road

Alıntı:
murikah tafarından gönderildi
arkadaşlar aynı kullanıcıdan ben bir alışveriş yaptım fakat ek olarak bi kaç şey daha almak istiyorum. ama sanırım tekrar alısveriş yapabilmem için satıcı 10 gunluk bi sınır koymus iletişime falan geçmem söyleniyor ama ben ebay in acemisiyim. bununla ilgili varsa bile forumda ilgili bi konu bulamadım.
yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkürler
arkadaşım link ver bakalım kim ne istiyor..
bills212 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-13-2008, 03:59 PM   #16
ebayim
Taze Üye

Giriş: Jun 2008
Ünü: ebayim is on a distinguished road

selam
kardeş çok pahallı almışsın ben 16 gb 30 usd ye aldım
ebayim is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-13-2008, 04:31 PM   #17
Menatheren
Taze Üye

Menatheren kullanıcısının avatarı

Ünü: Menatheren is on a distinguished road

Alıntı:
alperaydin1 tafarından gönderildi
Arkadaşım; hongkong_bargain adlı satıcıdan hiç çekinmeden usb flash bellek alabilirsiniz. Ben kendisinden 8 GB PQI Flash Bellek aldım. Sorunsuz olarak elime ulaştı. Ürünlerinde herhangi bir sorun çıkmadı. Hepsi sağlam ve iyi durumda.
Aldığınız ürünün içine 8gblık veri yükleyip yükleme süresine ve yüklenenleri açıp denediniz mi? Bazıları fake çıkmaktadır. 8 görünür içine 8gb veri atarsınız. Hepsi yüklendi görünür ama içindekileri açmaya kalkınca ilk atılanlar hariç diğerlerini açmaz.

Ben de almayı düşünüyorum ama açıkçası güvenemiyorum. Orada 130 dolarlık flash bellekler de var 10-15 dolara gidenler de. Teknosa'da gördüm dün 16Gb'lık. 169 YTL idi. Biraz daha beklemek lazım herhalde.

Veya tavsiye ediyorsanız bir deneme yapabilirim.
Menatheren is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-14-2008, 05:32 AM   #18
murikah
Taze Üye

Giriş: Jan 2008
Ünü: murikah is on a distinguished road

Alıntı:
bills212 tafarından gönderildi
arkadaşım link ver bakalım kim ne istiyor..

ya bnm derdim ürün deil. ama adamdan mini sd kart aldım ve bunun sayısını 3e cıkartıp extradan flash diskte almak istiyorum. sorunlarımdan ve cevaplamanızı beklediğim ilk soru : satıcıya sordum herşeyi tek kargoda gonderirim diyor ama her ürüne prodesür gereği ayrı ayrı kargo ödemem gerekirmiş falan filan... buna nasıl bi çözüm getirebilirim?
son olarakta adamdan başka bi ürün almaya kalktıgım zaman uyarı verio. özet olarakta "10 gün içerisinde bu satıcıdan bi kez alısveriş yapabilirsin. not:satıcıyla iletişime geçin..." yazıo. birde bunun cozumu varsa ogrenebilirmiyim?
teşekkürler...
murikah is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık