![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 | |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Arkadaşım; hongkong_bargain adlı satıcıdan hiç çekinmeden usb flash bellek alabilirsiniz. Ben kendisinden 8 GB PQI Flash Bellek aldım. Sorunsuz olarak elime ulaştı. Ürünlerinde herhangi bir sorun çıkmadı. Hepsi sağlam ve iyi durumda.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Ürünleri ben aldığımda 30 ytl ye kargo dahil geliyordu. Şimdi biraz fiyatları artırmış görünüyor. Hemen al fiyatı ile değilde, ihale yoluyla alınırsa daha hesaplı olur.....
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
arkadaşlar aynı kullanıcıdan ben bir alışveriş yaptım fakat ek olarak bi kaç şey daha almak istiyorum. ama sanırım tekrar alısveriş yapabilmem için satıcı 10 gunluk bi sınır koymus
iletişime falan geçmem söyleniyor ama ben ebay in acemisiyim. bununla ilgili varsa bile forumda ilgili bi konu bulamadım. yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkürler |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2008
Ünü:
![]() |
selam
kardeş çok pahallı almışsın ben 16 gb 30 usd ye aldım |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Ben de almayı düşünüyorum ama açıkçası güvenemiyorum. Orada 130 dolarlık flash bellekler de var 10-15 dolara gidenler de. Teknosa'da gördüm dün 16Gb'lık. 169 YTL idi. Biraz daha beklemek lazım herhalde. Veya tavsiye ediyorsanız bir deneme yapabilirim. |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
ya bnm derdim ürün deil. ama adamdan mini sd kart aldım ve bunun sayısını 3e cıkartıp extradan flash diskte almak istiyorum. sorunlarımdan ve cevaplamanızı beklediğim ilk soru : satıcıya sordum herşeyi tek kargoda gonderirim diyor ama her ürüne prodesür gereği ayrı ayrı kargo ödemem gerekirmiş falan filan... buna nasıl bi çözüm getirebilirim? son olarakta adamdan başka bi ürün almaya kalktıgım zaman uyarı verio. özet olarakta "10 gün içerisinde bu satıcıdan bi kez alısveriş yapabilirsin. not:satıcıyla iletişime geçin..." yazıo. birde bunun cozumu varsa ogrenebilirmiyim? teşekkürler... |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|