![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
İnceleme
Selam;
aşağıdaki ürünü almak istiyorum vakti olan bir inceleyebilirmi belki gözümden kaçan bişeyler vardır..birde fiyatı 105 GBP= 253 YTL. doğrumuyum?? http://cgi.ebay.com/Fujifilm-Fuji-Fi...QQcmdZViewItem şimdiden teşekkürler Bu mesaj en son " 05-20-2008 " tarihinde saat 08:58 AM itibariyle bills212 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
... |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
doğru aslında Birde bu satıcı Türkiye olayında epey tecrübeli forum da okuduğuma göre çok iyi satıcı. ben en iyisi tekrar düşüneyim teşekkürler |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
HOcam sonradan 7gbp daha istiyor. Satıcıya sorarsan anlarsın tr shipping in 45 gbp oldugunu...
Saygılar |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Area 3. Agentina . Cyprus . Estonia . Iceland . Israel . Laivia . Lithuania . Mexico . Saudi Arabia . Turkey . U.A.E . Venezuela 3-5 Days Email Confirm Akma vs genelde eski makinelerde oluyordu, kullanmadığın sürelerde makinenin içinde bulundurmaz isen bunu engellemiş olursun ve kaliteli piller kolay kolay akmazlar. Ancak en iyi pilin bile bu tür güçlü makinelerde bataryaya göre 1/5 oranında dayandığını biliyorum. Şarjlı ve yüksek akımlı pil alman lazım en az 2600mah olmalı yani. Ama fiyatı harbi iyiymiş. Ben de arkadaşlara tavsiye ederim senin rızanla ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
maille korgoyu sor; En kaliteli pili al; birde hayır duası saygılar.. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
Tereddüt etmeden alabilirsin kısa zamanda eline geçer gümrük veya vergi problemi çıkmaz Türkiye gönderimi yüksek bir satıcı bizim gümrüğü bizden iyi biliyor
![]()
|
|
|
|
#8 |
|
Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
eminmisiniz bu x rayden gecsin bence takılır ..
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
x-ray olayı yalan 40 cm lik rambo bıçağı nasıl giriyor ülkeye bizim çakılar nasıl ulaştı elimize
|
|
|
|
#10 |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
alma diyenler el kaldırsın
![]() yok abi ürün cillop gibi fiyatta fıstık grdiyan'ın dediği gibi takip ettiğim kadarıyla adam türkiye konusunda acayip tecrübeli sanırım birkaç güne kadar bir iki araştırmadan sonra buyit yapcam... ayrıca şu x ray ne ayak ilk defa duydum?? bu makinenin 3 katı büyük olanını alan gördümde... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|