Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın!

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 05-20-2008, 08:52 AM   #1
bills212
Süper Moderatör

bills212 kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2008
Ünü: bills212 is on a distinguished road

İnceleme

Selam;
aşağıdaki ürünü almak istiyorum vakti olan bir inceleyebilirmi belki gözümden kaçan bişeyler vardır..birde fiyatı 105 GBP= 253 YTL. doğrumuyum??

http://cgi.ebay.com/Fujifilm-Fuji-Fi...QQcmdZViewItem

şimdiden teşekkürler

Bu mesaj en son " 05-20-2008 " tarihinde saat 08:58 AM itibariyle bills212 tarafından düzenlenmiştir....
bills212 is online now   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-20-2008, 10:41 AM   #2
izmir07
Üye ül-Zebellah

izmir07 kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2008
Ünü: izmir07 is on a distinguished road

Alıntı:
bills212 tafarından gönderildi
Selam;
aşağıdaki ürünü almak istiyorum vakti olan bir inceleyebilirmi belki gözümden kaçan bişeyler vardır..birde fiyatı 105 GBP= 253 YTL. doğrumuyum??

http://cgi.ebay.com/Fujifilm-Fuji-Fi...QQcmdZViewItem

şimdiden teşekkürler
Sanırım öncelikle email ile shipping ücretini sorman gerekiyor. Çünkü öyle yazmış. Sormuşsundur belki. GBP 67 + 40 = GBP 107 olabilir. Onun dışında fiyat türkiye fiyetına nazaran iyi gibi. Adam da anlayışlıya benziyor (Ben reklamdan onu anladım çünkü bize isteklerinizi göndermeden önce bildirin falan demiş) Pilli makineler benim tercihim değil ama yarı profösyönel olarak kullanabileceğin güzel bir cihaz. Satıcın verdiği hediyeler de cabası. Bi sakatlık durumu göremedim ben. Bence alınabilir güzel alet ...
izmir07 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-20-2008, 10:47 AM   #3
bills212
Süper Moderatör

Alıntı:
izmir07 tafarından gönderildi
Sanırım öncelikle email ile shipping ücretini sorman gerekiyor. Çünkü öyle yazmış. Sormuşsundur belki. GBP 67 + 40 = GBP 107 olabilir. Onun dışında fiyat türkiye fiyetına nazaran iyi gibi. Adam da anlayışlıya benziyor (Ben reklamdan onu anladım çünkü bize isteklerinizi göndermeden önce bildirin falan demiş) Pilli makineler benim tercihim değil ama yarı profösyönel olarak kullanabileceğin güzel bir cihaz. Satıcın verdiği hediyeler de cabası. Bi sakatlık durumu göremedim ben. Bence alınabilir güzel alet ...
To Turkey-- GBP 38.00 yazmış tekrar sormama gerek varmı? Ayrıca pil olayı makinede unutunca akma vb.olaylar için dimi doğru aslında
Birde bu satıcı Türkiye olayında epey tecrübeli forum da okuduğuma göre çok iyi satıcı.
ben en iyisi tekrar düşüneyim
teşekkürler
bills212 is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-20-2008, 11:04 AM   #4
fatihkocoglu29
Kallavi Üye

fatihkocoglu29 kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2008
Ünü: fatihkocoglu29 is on a distinguished road

HOcam sonradan 7gbp daha istiyor. Satıcıya sorarsan anlarsın tr shipping in 45 gbp oldugunu...
Saygılar
fatihkocoglu29 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-20-2008, 11:09 AM   #5
izmir07
Üye ül-Zebellah

izmir07 kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2008
Ünü: izmir07 is on a distinguished road

Alıntı:
bills212 tafarından gönderildi
To Turkey-- GBP 38.00 yazmış tekrar sormama gerek varmı? Ayrıca pil olayı makinede unutunca akma vb.olaylar için dimi doğru aslında
Birde bu satıcı Türkiye olayında epey tecrübeli forum da okuduğuma göre çok iyi satıcı.
ben en iyisi tekrar düşüneyim
teşekkürler
Evet hocam 38 dolar yazmış ama benim de aklımı aşağıdaki Area 3'e dahil olmamız karıştırdı. Ücret yerine E-mail demiş çünkü. Şöyle kopyalayım sana:
Area 3. Agentina . Cyprus . Estonia . Iceland . Israel . Laivia . Lithuania . Mexico . Saudi Arabia . Turkey . U.A.E . Venezuela 3-5 Days Email Confirm

Akma vs genelde eski makinelerde oluyordu, kullanmadığın sürelerde makinenin içinde bulundurmaz isen bunu engellemiş olursun ve kaliteli piller kolay kolay akmazlar. Ancak en iyi pilin bile bu tür güçlü makinelerde bataryaya göre 1/5 oranında dayandığını biliyorum. Şarjlı ve yüksek akımlı pil alman lazım en az 2600mah olmalı yani. Ama fiyatı harbi iyiymiş. Ben de arkadaşlara tavsiye ederim senin rızanla
izmir07 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-20-2008, 11:22 AM   #6
bills212
Süper Moderatör

Alıntı:
izmir07 tafarından gönderildi
Evet hocam 38 dolar yazmış ama benim de aklımı aşağıdaki Area 3'e dahil olmamız karıştırdı. Ücret yerine E-mail demiş çünkü. Şöyle kopyalayım sana:
Area 3. Agentina . Cyprus . Estonia . Iceland . Israel . Laivia . Lithuania . Mexico . Saudi Arabia . Turkey . U.A.E . Venezuela 3-5 Days Email Confirm

Akma vs genelde eski makinelerde oluyordu, kullanmadığın sürelerde makinenin içinde bulundurmaz isen bunu engellemiş olursun ve kaliteli piller kolay kolay akmazlar. Ancak en iyi pilin bile bu tür güçlü makinelerde bataryaya göre 1/5 oranında dayandığını biliyorum. Şarjlı ve yüksek akımlı pil alman lazım en az 2600mah olmalı yani. Ama fiyatı harbi iyiymiş. Ben de arkadaşlara tavsiye ederim senin rızanla
evet sonuç olarak;
maille korgoyu sor;
En kaliteli pili al;
birde hayır duası
saygılar..
bills212 is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-20-2008, 07:45 PM   #7
grdiyan
Aşmış Üye

grdiyan kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2008
Ünü: grdiyan is on a distinguished road

Tereddüt etmeden alabilirsin kısa zamanda eline geçer gümrük veya vergi problemi çıkmaz Türkiye gönderimi yüksek bir satıcı bizim gümrüğü bizden iyi biliyor
Eski 05-20-2008, 08:52 PM   #8
spiderbote
Üye

Giriş: Mar 2008
Ünü: spiderbote is on a distinguished road

eminmisiniz bu x rayden gecsin bence takılır ..
spiderbote is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-20-2008, 08:55 PM   #9
grdiyan
Aşmış Üye

grdiyan kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2008
Ünü: grdiyan is on a distinguished road

x-ray olayı yalan 40 cm lik rambo bıçağı nasıl giriyor ülkeye bizim çakılar nasıl ulaştı elimize
Eski 05-21-2008, 08:00 AM   #10
bills212
Süper Moderatör

alma diyenler el kaldırsın
yok abi ürün cillop gibi fiyatta fıstık grdiyan'ın dediği gibi takip ettiğim kadarıyla adam türkiye konusunda acayip tecrübeli sanırım birkaç güne kadar bir iki araştırmadan sonra buyit yapcam...

ayrıca şu x ray ne ayak ilk defa duydum?? bu makinenin 3 katı büyük olanını alan gördümde...
bills212 is online now   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık