Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın!

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 04-24-2008, 02:00 PM   #1
grizlly
Taze Üye

Giriş: Apr 2008
Ünü: grizlly is on a distinguished road

Thumbs up Pro Ear Daliş Maskesi

Pro ear dalış maskesi bugün teslim aldım. Sorunsuz. 12 NİSAN 2008'de sipariş verdim. 15'inde kargoya verilmiş bugünde teslim aldım 24 NİSAN 2008. ilk alışverişimdi memnun kaldım. Eğer dalışa meraklı ve kulak ile ilgili sorununuz varsa çözümü SEAVENGER'da tavsiye ederim Türkiye de yaklaşık 120 Avro civarı bilginize.
grizlly is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-28-2008, 01:01 AM   #2
tiglon
Kallavi Üye

tiglon kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2008
Ünü: tiglon is on a distinguished road

Alıntı:
grizlly tafarından gönderildi
Pro ear dalış maskesi bugün teslim aldım. Sorunsuz. 12 NİSAN 2008'de sipariş verdim. 15'inde kargoya verilmiş bugünde teslim aldım 24 NİSAN 2008. ilk alışverişimdi memnun kaldım. Eğer dalışa meraklı ve kulak ile ilgili sorununuz varsa çözümü SEAVENGER'da tavsiye ederim Türkiye de yaklaşık 120 Avro civarı bilginize.

Gözün aydın arkadaşım,hayırlı olsun
tiglon is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-05-2008, 09:00 PM   #3
geo
Taze Üye

Giriş: Mar 2008
Ünü: geo is on a distinguished road

Güle güle kullan.Türkiyeye ne kadar kargo ücreti alıyorlar.
geo is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık