![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Gözlüğüm GELDİ..!
Meraba arkadaşlar cumartesi günü sonnyqui den 2 adet rayban gözlük sipariş ettim.. bugun elimde oldu yani cuma günü süper hızlı ve herşeyi içinde yarında orjinal olup olmadığına baktırıcam ama orjinal olmasa bile farkı yok ayrıca RB logosu barkod nosu çerçevesinde ince yazılarla made in italy vs kodu falan yazıyor yani gayet iyi kutusu full du..
-Hızlı Gönderim -Ucuz ve kalite tavsiye ediyorum.. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
verdiğin satıcı ismini kontrol et ebay da böyle bir satıcı yok. link verebilirmisin.
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
hayırlı olsun arkadaşım ama bu gözlükler orjinal değil bende aldım aynı satıcıdan güzel gözlük ama değilmi?
Link bu: http://cgi.ebay.com/brand-Ray-Ban-Av...ayphotohosting
|
|
|
#4 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
tavsiye ederim 10 günde elinize ulaşır sağlam satıcıdır
|
|
|
#5 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Bu fiyata alınabilir ama unutmayınız ki çinden geliyor ve büyük olasılıkla çok iyi birer kopyadırar. Bildiğim kadarıyla Raybanın Çinde Üretimi yok. Ayrıca tavsiye etmişsinde neyi tavsiye ediyorsun ve linki nerde ? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
fiyatları iyi ama bende aldım geldi gold diye çerçeve takılmaz bir gözlük direk sırıtıyor eğer alacaksanız önce gidin bir yerde deneyin modeli kaydedin sonra gelip araştırın ebayda bulursunuz 100-150 dolar alarası kaliteli bir gözlük ama değer tr fiyatı en az 400 Ytl olan gözlükler çünkü ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Takılmaz derken yüz uyumluluğundanmı bahsediyorsun? Onu anlarım model olarak bence çok güzel medium hepsi zaten
|
|
|
|
#8 |
|
Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
hayırlı olsun
hayırlı olsun
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
camlar ne dandik birşeymi gözünüzü bozmayın sonra birde resim eklerseniz güzel olur ürünün
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar bu satıcıya bişi oldu dün gözlük aldım bugün bulamıyorum adamı :s yardım ederseniz sevinirim şu yukardaki arkadaşın verdiği linke bakın o da sillinmiş ne yapmam gerekiyor şimdi
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|