![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
DvD li Oto Teyp getiren var mı?
Merhaba ben daha hiç ebay dan alışveriş yapmadım ama satın almak istediğim bir ürün var Oto dvd li teyp aşağıdaki linkte ki ürün veya benzeri birşey istiyorum bunu gümrük sorunu olmadan getirtebilirmiyim yada getiren arkadaş var mı? Tavsiyeleriniz nedir?
Link http://cgi.ebay.com/NEW-CAR-TOUCH-SC...QQcmdZViewItem Bu mesaj en son " 04-27-2008 " tarihinde saat 03:42 PM itibariyle firstmoon tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
İyi cesaret. Kafadan gümrüğe takılırsın. Şimdi desenki öder gümrüğünü alırım diye ama olmuyor sadece gümrükle bitmiyor bu tip ürünler. Birde TRT bandrol olayı varki hemde iki tane radyo ayrı Tv ayrı bandrol. işte o da baya baş ağrıtır. İnan bu ürünü gümrük ve TRT bandrolu dahil TR de daha ucuza alabilirsin gibi geliyor bana. Ayrıca dikkat ettiysen satıcı Türkiye ye ürün yollamıyor. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
Güzel ürün ama bulaşma sakın
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
kardeş ancak yurtdışından gelen birini bulursan ona getirttirirsin bunu ancak yoksa astarı yüzünü geçer
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Teşekkür ederim hiç alışveriş yapmadığım için bilmiyordum yurt dışından birini bulup getirtmeyi denerim. Ama parfüm, kozmetik vs. ürünlerinde avantajlı fiyatlarda rahatlıkla gümrük vs. sorun olmadan ebay dan alış veriş yapabilirim sanırım ?
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|