Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın!

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 01-31-2008, 10:32 PM   #1
kaganmit
Taze Üye

Giriş: Jan 2008
Ünü: kaganmit is on a distinguished road

8000K Xenon Kiti (HongKong'tan Bursaya 6 Günde!)

Sayın arkadaşlar gittigidiyorda birçok kez ürün alıp satma işlemim olmasına rağmen bugüne kadar cesaret edipte hiç e-bayden ürün almadım! Açıkçası birçok risk olduğunu düşünüp bunca riskin altına girilmez diye düşündüm. Fakat ne olduysa geçende fikrim değişti ve bir kez de olsa denemeye karar verdim.

E-bay den arabama Xenon far seti aldım. Kısa ve öz olarak alışverişle ilgili bilgileri sizinle paylaşmak istiyorum.

Satıcının Nicki : flashplus
Ürün : H4-2 8000K Xenon Far Seti
Satıcının Ürünü Yolladığı Yer: HongKong
Ürünün Geldiği Yer : Bursa
Ürünün Bedeli : 37.99$
Ürünün Kargo Bedeli : 55.00$
Ürün İçin Ödenen Toplam Tutar : 92.99$
Ürünü Kargoladım Dediği Tarih : 23.01.2008
Ürünün Kargoda İşleme Girdiği Gün : 25.01.2008
Ürünün Türkiyeye Giriş Tarihi : 30.01.2008
Ürünün Elime Ulaştığı Tarih : 31.01.2008
-------------------------------------------
Genel anlamda forumdaki arkadaşların kimilerinin ürünlerinin gelmesini 2-3 ay'a kadar beklediğini okuyunca; kargo işlem süresinden elime ulaşmasına kadar geçen 6 gün'ün oldukça iyi bir süre olduğunun kanısına vardım.

Ekstradan hiçbir ücret vs. ödenmemiştir. Satıcı arkadaşa ürünü hediye olarak göndermesini uyarmama ma rağmen, kendiliğinden "gift" (hediye) olarak yollanmış olarak göstermiş.

Gerek satıcıya, gerek ürünlerine, gerekse kargo ulaşım zamanına kefilim arkadaşlar. En azından e-bay üzerinden ilk alışverişimin böylesine sorunsuzca gerçekleştirmesi beni cesaretlendirdi. Umuyorum ki kısa ve öz de olsa siz arkadaşlarıma bir referans yazısı olmuştur.

NOT: Ürün gelir gelmez bir hevesle xenon farın bir tanesini bağlayıp hemen foto aldım. Sırf siz değerli arkadaşlarım için Araç : Sarı Megane Coupe

Herkese mutlu alışverişler, bol kazançlar, hayırlı forumlar dilerim...

Resim için link :

kaganmit is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-04-2008, 09:22 PM   #2
PanikAtak
Banned

Giriş: Nov 2007
Ünü: PanikAtak is on a distinguished road

Güle güle kullan arkadaşım ürünü.Ama gene dikkat et alışveriş yaparken bu geldı dıye daha cok abanma derim.Kısa surede gelmeside guzel gerçekten.Benım urunde rekora gıdıyor herhalde Ayın birinde ödeme yaptım bugun Istanbul paket merkezınde yarın elıme gelmesın derim
PanikAtak is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-05-2008, 07:26 AM   #3
kaganmit
Taze Üye

Ünü: kaganmit is on a distinguished road

Alıntı:
PanikAtak tafarından gönderildi
Güle güle kullan arkadaşım ürünü.Ama gene dikkat et alışveriş yaparken bu geldı dıye daha cok abanma derim.Kısa surede gelmeside guzel gerçekten.Benım urunde rekora gıdıyor herhalde Ayın birinde ödeme yaptım bugun Istanbul paket merkezınde yarın elıme gelmesın derim

Saolasın hocam teşekkür ederim. Ama merak etme abanmam elbette. Aynen bu dozda alışverişe devam Bugünde babamın arabası için alıcam bir tane xenon kiti. Bunda da sorun yasayacagımı zannetmiyorum. Umuyorum ki her arkadaşın bizim gibi sorunsuz alışverişi olur. Anlaşılan bu gidişle ptt görevlileriyle yakında kanka olucaz
kaganmit is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-04-2008, 11:19 PM   #4
grdiyan
Kallavi Üye

grdiyan kullanıcısının avatarı

Ünü: grdiyan is on a distinguished road

kaganmit hiç sorun çıkmadı dimi gümrükte falan bende getirtmek istiyorumda ikinci kitin geldimi
Eski 04-06-2008, 10:20 AM   #5
yilo51
Taze Üye

Giriş: Mar 2008
Ünü: yilo51 is on a distinguished road

Alıntı:
kaganmit tafarından gönderildi
Saolasın hocam teşekkür ederim. Ama merak etme abanmam elbette. Aynen bu dozda alışverişe devam Bugünde babamın arabası için alıcam bir tane xenon kiti. Bunda da sorun yasayacagımı zannetmiyorum. Umuyorum ki her arkadaşın bizim gibi sorunsuz alışverişi olur. Anlaşılan bu gidişle ptt görevlileriyle yakında kanka olucaz

Bende karacabeyde oturuyorum.Çinden itstore07 adlı satıcıdan 2 GB mp4 player aldım.8 günde evime kadar geldi.

Kaganmit arkadaşım bende xenon kit almayı düşünüyorum da.Nasıl memnunmusun?Kalitesi nasıl?
yilo51 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-18-2008, 11:07 PM   #6
chatin
Taze Üye

Giriş: Apr 2008
Ünü: chatin is on a distinguished road

hoca ya garantisi yok bunun sonuçta ve pekte ucuza gelmemiş sanırım.. tr de de 150 ytl ye kit var yanlış bilmiyorsam sende 110 ytl civarı birşey odemişsin gorunen.. şimdi bir bozulma olsa değişim olmayacak.. yani gozden cıkarılabilinecek bir fiyat olsa daha bir makul olabilirdi sanırım.
chatin is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık