![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
Gözlüğüm ve çakım geldi
Selam arkadaşlar sipariş ettiğim RayBan Aviator Mirrored Sunglasses 3025 Silver güneş gözlüğüm ile Mtech marka çakı sorunsuz şekilde 13 günde adresime geldi sanırım gözlükler orjinal değil ama lensleri kaliteli iyi bir işçiliği var orjinalini aratmaz çakılar ise orjinal Mtech marka ve jilet gibi çok keskin
Satıcıların ikiside çok ilgili ve dürüst tavsiye derim http://stores.ebay.com/Sonnyqius-Shopping-Station http://stores.ebay.com/Golf-Stuff-Ai...Q3amesstQQtZkm
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar varsa bu satıcılardan alışveriş yapan benim gibi yazsın almayan veya almaktan çekinen arkadaşlara fikir sunmuş oluruz her zaman sümürmek olmaz vakit paylaşma vakti
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Hocam bilgilendirme icin sagol.Bende ebay kullanici adayiyim
Senin gibi diger arkadaslarinda tecrubelerini bekliyorum.Emegine saglik |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alışveriş yaparken çekinmeyin yapın en fazla bir kere kazık yersiniz ikinci kez kimse size kazık atamaz çünkü giden sizin paranız kimbilir bu alışverişlerden ticaret bile yaparız bellimi olur misal benim getirtiğim rayban gözlük bana 35 YTL 'ye mal oldu adamın biri aynı gözlüğü gittigidiyorda 125 YTL'den satıyor ayda böyle iki iş yapsak fenamı masraflar çıkar
|
|
|
#5 | |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Gözlüklerin orjinal olmadığını söylemiştin. Orjinal olmamasına rağmen gene de alan oluyor mu GG de |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
gg de çoğunluk orjinal değil hele ki tommy hilfiger diye 20 ytl ye satılan tişörtler hiç değil.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#8 |
|
Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
bende de imitasyon var bi tane ben bunu gg de imitasyon die lsiteledim ki orjinal yazanların hepsi imitasyon ben insanalrı kandırırarak ticaret yapılmayacağını hakka girmemek gerektiğini düşünüyorum fakat sorun şurda benim imitasyon diye listelediğim ürünün ilanını okumadan bana orjinalmi diye birçok soru geldi en kötüsü gidip gg yönetimine şikayet edilmiş lsiteleme durduruldu bazen doğrulukta işe yaramıyor
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
bende gözlük almak istiyorum ama göz sağlığımdanda olmak istemiyorum emin olamıyorum ebaydeki gözlüklerden
çakı gümrükte problem çıkarttımı |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Çakı zarfın içinde geldi zaten hiç açılmamış zaten boyuda çok ufaktı açık uzunluk 15 cm ![]()
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|