![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
lacoste ayakkabı satıcısı
merhaba arkadaslar öncelikle siz kızmadan sölim forumu arastırdım bulamadım lacoste ilgili kıyafet satanlar konusulmus genelde bi tane ayakkaba satıcısı konusulms oda 2006 yılı.bn ayakkabı almayı düşünüorm yeni sezon burda 240 ytl ve çok pahalı ebay dan hangi satıcıdan almamı önerirsiniz?
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
yokmu arkadaslar yardımcı olacak birisi??
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
saygilar Eisbearli |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
ankarada lacoste outlet acıldı 95 ytl bence sansınızı ordan deneyebilirsinşz
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
outlette yoktur bnm beğendiğim model bnce
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
arkdaşım bencede yurt dışından lacoste ayakkabı alman gereksiz 50 ytl fazla ver türkiyeden al bence olmadı şansını lacoste outlette denersin belki istedğini bulursun ben bulmuştum cünkü 230 ytl lik ayakkabıyı 70 ytl ye almıştım zmanında
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
bu mantık çok saçma ürün çinde taiwan da üretilince sahte mi oluyor ?? arkadaşım oralarda iş gücü ucuz olduğu için patentli üretim yapılıyor oralarda adidas bayisinden ayakkabı alıyosun endonesia da üretilmiş sahte mi demek yok böyle bi mantık ...abercrombie nin bile çok ürünü çinde üretiliyor abd de üretim yapmakla çin de yapmak arasında dağlar war o zaman 100 liralık ürün 500 liraya satılır dikkatinize |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
Ürünün Çin2de üretilmesi ile Çin'de üretilen sahtesi olması arasında ciddi farklar var.
Çok büyük oranda Hongkong ve Çin gönderimli, ucuz ürünler sahte. ABD ya da Avrupa'lı satıcıdan almanızı öneririm. Daha pahalı ama her halükarda buradan ucuz. Yurtdışından ayakkabı ya da giysi almayın diyen arkadaş sanırım deneyimsiz, onlarca ayakkabı ve outdoor mont vb. getirttim. Genelde Türkiye fiyatının yarısı fiyatlardan, bazen de daha ucuza temin ettim. Hep ABD'li (oradan gönderim yapan, her satıcının ABD yazdığına bakmayın, ürünün nereden postalandığına bakın ) satıcılardan aldım...Lütfen bilmediğimiz konularda konuşmayalım ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
merakli lacoste ayakkabı aldnmı daha önce?
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
Hayır lacoste tercih ettiğim bir marka değil. Nike ağırlıklı olmak üzere (heralde 7-8 çift almışımdır) Adidas ve Puma aldım. Zamberlan, Colombia gibi outdoor ayakkabılar da getirttim...
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|