Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum
En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın!

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 04-20-2008, 11:51 AM   #1
barlo61
Taze Üye

Giriş: Mar 2008
Ünü: barlo61 is on a distinguished road

lacoste ayakkabı satıcısı

merhaba arkadaslar öncelikle siz kızmadan sölim forumu arastırdım bulamadım lacoste ilgili kıyafet satanlar konusulmus genelde bi tane ayakkaba satıcısı konusulms oda 2006 yılı.bn ayakkabı almayı düşünüorm yeni sezon burda 240 ytl ve çok pahalı ebay dan hangi satıcıdan almamı önerirsiniz?
barlo61 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-24-2008, 01:06 PM   #2
barlo61
Taze Üye

yokmu arkadaslar yardımcı olacak birisi??
barlo61 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-27-2008, 03:52 AM   #3
Eisbearli
Taze Üye

Giriş: Apr 2008
Ünü: Eisbearli is on a distinguished road

Exclamation Ebaydan Kiyafet almayin...

Alıntı:
barlo61 tafarından gönderildi
yokmu arkadaslar yardımcı olacak birisi??
Arkadasim yurtdisinda kiyafet yada ayakkabi alirsaniz zarar edersiniz bunlarin zaten %90 i orjinal adi altinda tayvan yada cin mali dir.dikkat edin mal alirken ilk önce satici hakkinda ki yazilan puanlari ve bilgileri muhakkak okuyun ki nasil mal sattigini anlaya bilesiniz.

saygilar
Eisbearli
Eisbearli is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-30-2008, 07:10 PM   #4
ahmety
Kallavi Üye

Giriş: Dec 2007
Ünü: ahmety is on a distinguished road

ankarada lacoste outlet acıldı 95 ytl bence sansınızı ordan deneyebilirsinşz
ahmety is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-04-2008, 08:30 PM   #5
barlo61
Taze Üye

outlette yoktur bnm beğendiğim model bnce
Eski 05-07-2008, 08:32 PM   #6
mforuch
Taze Üye

Giriş: Apr 2008
Ünü: mforuch is on a distinguished road

arkdaşım bencede yurt dışından lacoste ayakkabı alman gereksiz 50 ytl fazla ver türkiyeden al bence olmadı şansını lacoste outlette denersin belki istedğini bulursun ben bulmuştum cünkü 230 ytl lik ayakkabıyı 70 ytl ye almıştım zmanında
mforuch is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-08-2008, 03:55 PM   #7
arimayaa
Taze Üye

Giriş: Feb 2007
Ünü: arimayaa is on a distinguished road

Alıntı:
Eisbearli tafarından gönderildi
Arkadasim yurtdisinda kiyafet yada ayakkabi alirsaniz zarar edersiniz bunlarin zaten %90 i orjinal adi altinda tayvan yada cin mali dir.dikkat edin mal alirken ilk önce satici hakkinda ki yazilan puanlari ve bilgileri muhakkak okuyun ki nasil mal sattigini anlaya bilesiniz.

saygilar
Eisbearli

bu mantık çok saçma ürün çinde taiwan da üretilince sahte mi oluyor ??
arkadaşım oralarda iş gücü ucuz olduğu için patentli üretim yapılıyor oralarda
adidas bayisinden ayakkabı alıyosun endonesia da üretilmiş sahte mi demek yok böyle bi mantık ...abercrombie nin bile çok ürünü çinde üretiliyor abd de üretim yapmakla çin de yapmak arasında dağlar war o zaman 100 liralık ürün 500 liraya satılır dikkatinize
arimayaa is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-08-2008, 04:17 PM   #8
Meraklı
Üye ül-Zebellah

Giriş: Jul 2006
Ünü: Meraklı is on a distinguished road

Ürünün Çin2de üretilmesi ile Çin'de üretilen sahtesi olması arasında ciddi farklar var.

Çok büyük oranda Hongkong ve Çin gönderimli, ucuz ürünler sahte. ABD ya da Avrupa'lı satıcıdan almanızı öneririm. Daha pahalı ama her halükarda buradan ucuz.

Yurtdışından ayakkabı ya da giysi almayın diyen arkadaş sanırım deneyimsiz, onlarca ayakkabı ve outdoor mont vb. getirttim. Genelde Türkiye fiyatının yarısı fiyatlardan, bazen de daha ucuza temin ettim. Hep ABD'li (oradan gönderim yapan, her satıcının ABD yazdığına bakmayın, ürünün nereden postalandığına bakın ) satıcılardan aldım...

Lütfen bilmediğimiz konularda konuşmayalım
Meraklı is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-08-2008, 08:26 PM   #9
barlo61
Taze Üye

merakli lacoste ayakkabı aldnmı daha önce?
Eski 05-09-2008, 08:55 AM   #10
Meraklı
Üye ül-Zebellah

Giriş: Jul 2006
Ünü: Meraklı is on a distinguished road

Hayır lacoste tercih ettiğim bir marka değil. Nike ağırlıklı olmak üzere (heralde 7-8 çift almışımdır) Adidas ve Puma aldım. Zamberlan, Colombia gibi outdoor ayakkabılar da getirttim...
Meraklı is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık