![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
ebaydan
seiko sportura sna595 saatim 1 haftada usb ide/sata hdd kutum 2 haftada sorunsuz ve vergisiz geldi. saati aldigim adam 31 dolarlik fatura kesti saolsun, gift de isaretledi ayrida www.denniskirk.com sitesinden de 150+40 dolarlik bir deri ceket ve bir eldiven istemistim onlarda da hic bir ek odeme yapmadan elime ulasti. ceket nasil oldu da gumruge takilmadi hayret ettim. kocaman kutusu vardi musteri temsilcisi ile konustugumda fiyatta oynama ya da gift isaretleme yapamadiklarini soylediler, alisveris sitesi oldugu icin kontrol ediliyolarmis.ayrica 2 parca da yolda ebaydan ![]() bisiklet icin bir zefal matara+kafes ve karbon barend holder.. gelmesi an meselesi diye dusunuyorum Bu mesaj en son " 04-16-2008 " tarihinde saat 04:36 PM itibariyle brsyc tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
hayırlı olsun
peki paketi açıp bakmışlarmı |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Aşmış Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Hayırlı olsun arkadaşım saati hangi satıcıdan aldın ?
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
hayir paketler saglam geldi ![]() Alıntı:
abaxo dan bisiklet parcalarini, dutyfreeisland dan saati fair_trade08 dan hdd kutusunu au.electronics den de usb hub aldim, hepsi de sorusuz, acilmamis ve vergisiz geldi. |
||
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Aşmış Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
yav bu adamların hiç malı kalmamışki hepsini senmi aldın yoksa Neyse hayırlı olsun tekrardan
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
sagolasin |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
The world is a ladder for some to go up and others to go down.-------------------------Our wow power leveling website offer Fast and Secure wow powerleveling service. WoW Power Leveling 60-70, Cheap wow power leveling 1-70. The Professional Cheap WoW Gold! Powerlevel wow gold now. WOrld of warcraft Power Leveling bloom of true love associated with this time of year!
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|