Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın!

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 05-15-2008, 05:40 PM   #31
bills212
Süper Moderatör

bills212 kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2008
Ünü: bills212 is on a distinguished road

chatin sana katılıyorum
(ama sadece forum kültürü ve paylaşma konusunu.. aranızdaki gerginlik sizi bağlar)
bills212 is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-15-2008, 09:23 PM   #32
grdiyan
Kallavi Üye

grdiyan kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2008
Ünü: grdiyan is on a distinguished road

Alıntı:
chatin tafarından gönderildi
beynin olsaydı seninle ciddi ciddi konuşurdum inan.. kapak ola ola hayal görmeye başlamasan feci de kapak ederdim birkere daha ama angutluğun tavan yapmış.. üterus dönemindeki antibiyotik kullanımı seni bu hale getirşmişde olabilir bilemem artık.

neyse sen xenonlarını arabana olsun bünyene olsun tak ve parlak şekilde gez. mallık batağına düşmüş birisine gereğinden fazla cevap verdim ben.

cidden senin kadar okuduğunu dahi anlayamayan ve mal olan birini görmedim duymadım. sürekli konu dışı saçmalıklara girdin durdun ki ilk mesajındaki "özel mesaj" mantığın ile zaten beyninin hiçbir lobunun iş görmediğini ortaya koymuştun. olur da beyinciğinde birşeyler kalmıştır diye kafana vura vura anlatmaya çalıştım ama nato mermer..

artık sana cevap vermeyeceğim .. nedeni ise senin hamle yapamayıp mızımaktan başka birşey yapamaman yani tartışamıyorsun bile.

o yüzden bundan sonra yazdıklarını ve yazacaklarını (ki bu mesaja yine malca bir cevap vermessen uyuyamazsın ateşin çıkar kesin) sadece sen okuyacaksın ..inan sen okuyacaksın yada işte benim dışımdaki kişiler..

sana son sözüm: başından beri söylemeye çalışıyorum ki burası bir forum ve sende bu forumun üyesi isen özel mesajla bilgi paylaşmak çok saçma. forumlar millete özel mesajla bilgi vermek için değil sorunu olan ve çözümü olan kişilerin buluşup aynı havuzdan bilgi paylaşımına gittiği yerlerdir. en azından bundan sonra birisinin bir sorunu olursa forum üzeinden cevap yaz ki onun gibi bir sorunu olan olursa çözümü okuyabilsin sen forumda olsanda olmasanda..

bir gerizekalıya nasıl anlatılması gerekirse öyle anlatmaya çalıştım bu forum kültürünü .umarım buna rağmen yine bir arıza yapıp olur olmaz laflar peydahlamazsın.

Forum cimcimesi sen beni dinle sahil kasabasına yerleş uğraşın olsun ciddiye al bu lafımı bu çocuk ilkokulda tacizemi uğradı ne Amma zoruna gitmiş özel mesajlar
Eski 05-16-2008, 01:02 AM   #33
aavukatt
Üye

Giriş: May 2007
Ünü: aavukatt is on a distinguished road

Thumbs up

arkadaşlan burası paylaşım alanı ve paylaşım yapan ğardeyün nikle arkadaşa tşk ederim. asılnda bi nebze hakl ama bir nebze de haksız. kimse getirtmediği için kimsenin takılr takılmaz diyebilmesi zor idi. bazen ğöz karartmak gerekiyor ..iyi gec eler
aavukatt is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık