![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#21 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
Bana bak velet
it gibi sıkışıpta benle dalaşacağına bişeyler öğren diyorum sen hala saçmasapanlıktan bahsediyosun bi bilgin olmadığı ortada hala ısrarcısın tebrik etmek lazım bence kendini LPG takılı bi ferrari gibi hisset zaten bu gidişle triger kayışın kopar ayrıca benimle hiç uğraşma ayının bokuyla oynadığı gibi oynarım seninle Sana son tavsiyem tenha bi sahil kasabasına yerleş sahilde kumdan kale yapmaya çalış belkide hayatta bi uğraşın olur
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#22 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Bu tavrın yanlış. Diyorsunki kimse ilgilenmedi şimdi sömürüyorlar. Ama sen mesajında yardım istemişsin, Xseon far getirten veya bilen biri olsaydı zaten sana yardım ederdi. Bilmeyen biri yanlış bir şey yazsa dahamı iyi olurdu. Ama şimdi sen gözünü karartıp getirtmişsin ve sorun yaşamamışsın haliyle de şu an tek tecrübelide sen olduğuna göre gerekli bilgi ve linkide buraya yazman doğru olurdu. Bende ilkkez karşılaştığım ve çözdüğüm veya çözemediğim konuları buraya taşıyorum ki, bilmeyenlerde faydalansın. Şunu unutmayın yine bir sorunla karşılaşıpta burdan yardım istediğinizde aynı tepkiyle karşılanırsınız. |
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Bence hiçte yanlış değil ben belki link vermedim ve bundan sonraki alışverişlerimdede vermeyeceğim ama özelime gelen onlarca mesaja tek tek yanıt yazdım msn' ime ekledim yardımcı oldum hiç değilse gerçekten ihtiyacı olanlara yardımcı oldum sörümüpte kıçını çevirene değil
|
|
|
|
#24 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
Beyler GRDİYAN ın hakkını yemeyelim. ilk üye olduğumda hiç bir şey bilmiyordum ebay hakkında kaç tane soru sorduysam hepsini cevaplamış sağolsun. yardımcı olabildiği kadar oluyor. Bu kişiyi de ne tanırım ne bilirim. Bir yönden haklı sadece sömürmek için kullananlar var. Adam soru soruyo. sorunun cevabını alana kadar her daim forumda. Çünkü sorusuna gelen yazılara verdiği cevaplardan belli ki adam sürekli forum da çünkü 5 dk sonra cevap atıyor. ama ne hikmetse soracakları bittikten sonra ne bir teşekkür ne birşey. Böyle insanların olduğu bir yerde de insan ister istemez biraz seçici davranıyor.
Ayrıca yaşınızı bilmiyorum ama biriniz arabanıza 150 200 ytl verip far aldığınıza göre biriniz de seiko saat almayı düşündüğünüze göre ilk okulda okumuyorsunuz. Onun için böyle bir tartışma bu yaştaki insanlara yakışmıyor |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Ey vatandaş sakin olun yau hepimiz kardeşiz şurda oluyo mu heççç
![]() |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
yukarıdaki mesajını yeni okudum ama artık sana ne diyim aklınca cevap yazmışsın ama bokunla oynamış gibi yine batırmışsın işte. neyse gelelim senin şu "özelden yardım etme" mantığına.. bak bu m.ö kalmış inadına kimse anlam veremez. o zaman senin bu forumda işin ne ! ha buradan müşteri ayarlamaya çalışıyorum dersen amenna birşey demem herkes ekmek parasını bir şekilde kazanır. ama böyle bir menfaatin yoksa nedir yani ? birde şunu diyebilirsin iyibey forum u kıskanıyorum onların yerine kendime bir üye portföyü oluşturup kendi sitemi kuracağım.. o.k ona da amenna senin sitende yada senin forumunda daha iyi bilgiler olsun burayı bırakalım hepimiz oraya üye olalım hatta ilk üye ben olayım. ee sen şimdi bütün bunlar palavra olur mu öyle şey diyeceksin biliyorum.. o zaman nedir bu milletle özelden ilgilenme merakı. forum denen şey niye var sen bi araştır önce. senin 500 kişiye mesaj atıp uğraşmaman içindir forum denen platformlar ve sen bir cevap yazarsın yada bildiğini paylaşırsın ve gelen 500 kişi o cevabı görür. olayın mantığı bu sen kabul etsende böyle etmesende.. gelelim seni milletin sömürmesine.. sömürme olarak bakıyorsan olaya evet seni bugüne kadar önüne gelen sömürdü! ama sana en başından beri anlatmaya çalıştığım forum kültürüne sahip olsaydın ne kadar komik şeyler söylediğinin farkına varırdın.. bütün bunların özeti olarak şunu söyleyeyim ki eğer burada sen veya bir başkasının paylaşımına sömürme olarak bakıyorsan şunu bil ki sende bu forumun amacını sömürüyorsun.. umarım anlarsında bir kere dahi olsa ilkokul çağına gelebilmiş okuma yazma bilen bir çocuk seviyesinde bir cevap yazarsın.. o bile yeter senin bazı gerçekleri anlaman için.. umarım.. ps: al bu da senin engin bilgine sığmayan 1 yıl garantili ve CE belgeli ve 2000 saat ömürlü net 139 ytl değerindeki xenon kit.. a pardon genele yazdım şimdi bu ilanı bulup sömürecekler tüh tüh.. Bu mesaj en son " 05-09-2008 " tarihinde saat 06:22 PM itibariyle chatin tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Allahın dallaması daha ne diyimki ben sana ulan ben bu siteden değil xenon kit ampul bile almam
sen devam koçum sana kapağı takalı 1 hafta oldu
|
|
|
#28 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
Hepiniz kaliteniz kadar konuşuyorsunuz
![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
it ürür kervan yürür
|
|
|
#30 | |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
beynin olsaydı seninle ciddi ciddi konuşurdum inan.. kapak ola ola hayal görmeye başlamasan feci de kapak ederdim birkere daha ama angutluğun tavan yapmış.. üterus dönemindeki antibiyotik kullanımı seni bu hale getirşmişde olabilir bilemem artık. neyse sen xenonlarını arabana olsun bünyene olsun tak ve parlak şekilde gez. mallık batağına düşmüş birisine gereğinden fazla cevap verdim ben. cidden senin kadar okuduğunu dahi anlayamayan ve mal olan birini görmedim duymadım. sürekli konu dışı saçmalıklara girdin durdun ki ilk mesajındaki "özel mesaj" mantığın ile zaten beyninin hiçbir lobunun iş görmediğini ortaya koymuştun. olur da beyinciğinde birşeyler kalmıştır diye kafana vura vura anlatmaya çalıştım ama nato mermer.. artık sana cevap vermeyeceğim .. nedeni ise senin hamle yapamayıp mızımaktan başka birşey yapamaman yani tartışamıyorsun bile. o yüzden bundan sonra yazdıklarını ve yazacaklarını (ki bu mesaja yine malca bir cevap vermessen uyuyamazsın ateşin çıkar kesin) sadece sen okuyacaksın ..inan sen okuyacaksın yada işte benim dışımdaki kişiler.. sana son sözüm: başından beri söylemeye çalışıyorum ki burası bir forum ve sende bu forumun üyesi isen özel mesajla bilgi paylaşmak çok saçma. forumlar millete özel mesajla bilgi vermek için değil sorunu olan ve çözümü olan kişilerin buluşup aynı havuzdan bilgi paylaşımına gittiği yerlerdir. en azından bundan sonra birisinin bir sorunu olursa forum üzeinden cevap yaz ki onun gibi bir sorunu olan olursa çözümü okuyabilsin sen forumda olsanda olmasanda.. bir gerizekalıya nasıl anlatılması gerekirse öyle anlatmaya çalıştım bu forum kültürünü .umarım buna rağmen yine bir arıza yapıp olur olmaz laflar peydahlamazsın. |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|