Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın!

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 04-21-2008, 08:48 PM   #11
grdiyan
Aşmış Üye

grdiyan kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2008
Ünü: grdiyan is on a distinguished road

Alıntı:
chatin tafarından gönderildi
hoca pardon ama forumda olduğumuzu varsayarsak özel mesajla bir kişiyi bilgilendirmek yerine buraya yazarak herkesi bilgilendirmek daha faydalı olmaz mı sence de ?

Arkadaşım bilerek açık yazmadım çünkü herkez kuyruğu sıkıştığı zaman bişeyler bekliyor ben bu konuyu açalı kaç gün oldu hiç kimse ilgilenmedi ama ben yinede kısıtlı bütçemle getirttim getirttim deyincede herkez akın etti sömürene değilde gerçekten ihtiyacı olan arkadaşlara yardım etmek istedim zaten arkadaşın biri vermiş linkini
Eski 04-22-2008, 02:11 PM   #12
chatin
Taze Üye

Giriş: Apr 2008
Ünü: chatin is on a distinguished road

kısıtlı bütçe senin dışında kimi bağlar anlamadım ama sanırım sen şunu demek istiyorsun ben çaba sarfettim ve buldum ama siz bu arada keyfinize bakıyordunuz ve elinizde cips tv başında geçiriyordunuz zamanınızı..

hoca etme eyleme.. paylaşım kültürünü kavra biraz forum nedir niye yapılır niye üye olunur gibi.. ben daha buraya üye olalı 3-4 gün anca olmuştur. ki bende baktım şu ucuza imiş e ne güzel bilgi vermiş saolsun dedim.. olay budur yani öbür türlü bu forumların bir işlevi olmaz ki .. bak o zaman bende biraz önce bana gelen bir bilgiyi paylaşayım ; o linkteki elemanlardan birine mesaj attım türkiyeye kargosudur ürünün durumu falan bana gelen cevap şu:

Hi, it is $17.88,shipping cost to Turkey is $80/kit ,if you purchase 2 kits ,$5 off shipping for the additional one.So ,total is $190.76
(17.88+80)*2-5=190.76

Thanks

- mototekc

yani diyorki kit başı türkiyeye geliş yaklaşık 100 $.. ki bu kitin türkiyede bir garantisi de söz konusu olmayacak.. e o zaman bu ucuza gibi görünen yer aslında pahalı. türkiyeden 150 ytl ye kit almak çok daha mantıklı. aklınızda olsun.

şimdi bu bilgiyi sen değilde ben çabaladım buldum diye sana okutmayayım mı ?

buyur oku da ülkemizden kimse yanlış bir ürün almasın.. anafikir budur bu forum için benim anladığım kadarıyla

saygılar
chatin is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-23-2008, 08:29 PM   #13
grdiyan
Aşmış Üye

Alıntı:
chatin tafarından gönderildi
kısıtlı bütçe senin dışında kimi bağlar anlamadım ama sanırım sen şunu demek istiyorsun ben çaba sarfettim ve buldum ama siz bu arada keyfinize bakıyordunuz ve elinizde cips tv başında geçiriyordunuz zamanınızı..

hoca etme eyleme.. paylaşım kültürünü kavra biraz forum nedir niye yapılır niye üye olunur gibi.. ben daha buraya üye olalı 3-4 gün anca olmuştur. ki bende baktım şu ucuza imiş e ne güzel bilgi vermiş saolsun dedim.. olay budur yani öbür türlü bu forumların bir işlevi olmaz ki .. bak o zaman bende biraz önce bana gelen bir bilgiyi paylaşayım ; o linkteki elemanlardan birine mesaj attım türkiyeye kargosudur ürünün durumu falan bana gelen cevap şu:

Hi, it is $17.88,shipping cost to Turkey is $80/kit ,if you purchase 2 kits ,$5 off shipping for the additional one.So ,total is $190.76
(17.88+80)*2-5=190.76

Thanks

- mototekc

yani diyorki kit başı türkiyeye geliş yaklaşık 100 $.. ki bu kitin türkiyede bir garantisi de söz konusu olmayacak.. e o zaman bu ucuza gibi görünen yer aslında pahalı. türkiyeden 150 ytl ye kit almak çok daha mantıklı. aklınızda olsun.

şimdi bu bilgiyi sen değilde ben çabaladım buldum diye sana okutmayayım mı ?

buyur oku da ülkemizden kimse yanlış bir ürün almasın.. anafikir budur bu forum için benim anladığım kadarıyla

saygılar

Kısıtlı bütçem seni ilgilendirsin diye söylemedim zaten daha okuduğu anlamamışsın yazı kalabalağı yapmışsın paylaşıcağımı paylaşmısım ben senmi bana forum kültürü öğreticeksin yani şimdi benimde buradan anladığım sana mesaj atmadım diye zorunamı gitti sen ne paylaştın burada onu söylede bilelim hiç bişey paylaşmadan bize paylaşmayı öğretme şimdiye kadar 5 mesaj atmışsın bir seiko saatin vergisini sormuşsun bide xenon kitini pahalıya geldiğini kafaya takmışsın kalan mesajlarında burda zaten ne alışverişin olduda neyi paylaştın bizle bide yalan söylüyorsun şu ucuza gelmişmiş saolsun demişmiş neden göremedik o mesajlarını.Adamın sana yolladığı mailimi bizimle paylaşıyosun sormana gerek yoktu bana sorsaydın sölerdim zaten ben o satıcıyla yaptığım görüşmeleri paylaşsaydım foruma sığamazdık ben ne aldıysam harfi harfine paylaşmışım diğer konularıma gir bak o pahalı dediğin kit bana montaj dahil 147,50 YTL ye geldi varsa montaj dahil Türkiyeden bu fiyata alan alnından öperim ve 3,5 günde elime geçti hem fiyat olsun hem posta süresi olsun avantajlıyım yani yanlış bir alışveriş değil aksine akıllıca bir alışveriştir senin Türkiyeden 150 Ytl ye alacağın kit (hiç duymadım ya bu fiyata neyse) montaj ücreti hariç onuda hesaba kat ayrıca garantide vermezler verirlersede bi durum olduğunda kullanıcı hatası ıvır zıvır karşında muhatap bile bulamazsın zaten dediğim gibi doğru kullanırsan bu kitlere hiçbirşey olmaz 3 ay bu konuyu araştırmış biri olarak derimki hiç tartışma benimle istersen ama sen illaki 150+ montaj ücreti vericem diyosan keyfin bilir
Eski 04-28-2008, 12:32 PM   #14
chatin
Taze Üye

Alıntı:
daha okuduğu anlamamışsın yazı kalabalağı yapmışsın paylaşıcağımı paylaşmısım ben senmi bana forum kültürü öğreticeksin

evet ben sana öğretemem bu kültürü. bu yaştan sonra kas belki öğrenirsin.

Alıntı:
yani şimdi benimde buradan anladığım sana mesaj atmadım diye zorunamı gitti

gözüm sürekli inbox umda ne zaman mesaj atarsın diye bekliyordum. darıldım açıkcası. ve zorumada gitti ühü ühü

Alıntı:
bide yalan söylüyorsun şu ucuza gelmişmiş saolsun demişmiş neden göremedik o mesajlarını
.

tercüme edersen sevinirim

Alıntı:
Adamın sana yolladığı mailimi bizimle paylaşıyosun sormana gerek yoktu bana sorsaydın sölerdim zaten

kafanın basmadığı nokta bu işte. sen millete özel mesajla bilgi iletmekten bahsediyorsun forum ortamında.(ki biliyorum sen yine itiraz edeceksin bir torba zırvalama ile) aynaya bakarken kendine güldüğün oluyor mu?

Alıntı:
zaten dediğim gibi doğru kullanırsan bu kitlere hiçbirşey olmaz 3 ay bu konuyu araştırmış biri olarak derimki hiç tartışma benimle istersen ama sen illaki 150+ montaj ücreti vericem diyosan keyfin bilir

150 ytl ye sen bulamayabilirsin normaldir. senin aldığın kitlerin garantörü sensen bizde alalım. yoksa kite birşey olunca karşımda hiç kimseyi bulamamaktansa birini bulup kiti ona yedirmeyi tercih ederim.

saygılar.
Eski 04-29-2008, 01:20 AM   #15
grdiyan
Aşmış Üye

Pire gibi sıkışmışsın köşeye hala mesaj atıcam diye çırpınıyosun Dikkat et de o yedireceğin adam sana montaj yapmasın kiti sonra ışıl ışıl gezersin ortalıkta yaşım konusunda da zoruna giden bi durum varsa onuda açıklığa kavuşturalım anlayamadığın nokta varsa videolu anlatım sunalım her halta muhalefet olma kaç kişiye yardımcı oldun ne paylaştın anlat millet duysun.Bana hergün 6-7 mesaj geliyor bu konuda demekki yardımcı olabiliyorum insanlara ve bir teşekkür yetiyor bana bilmediğin anlamadığın şeye zırvalama forum kirliliği yapma bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlar var burda onların hakkını gaspetme.Oku-anla sonra yaz
Eski 04-29-2008, 03:05 AM   #16
chatin
Taze Üye

Alıntı:
grdiyan tafarından gönderildi
Pire gibi sıkışmışsın köşeye hala mesaj atıcam diye çırpınıyosun Dikkat et de o yedireceğin adam sana montaj yapmasın kiti sonra ışıl ışıl gezersin ortalıkta yaşım konusunda da zoruna giden bi durum varsa onuda açıklığa kavuşturalım anlayamadığın nokta varsa videolu anlatım sunalım her halta muhalefet olma kaç kişiye yardımcı oldun ne paylaştın anlat millet duysun.Bana hergün 6-7 mesaj geliyor bu konuda demekki yardımcı olabiliyorum insanlara ve bir teşekkür yetiyor bana bilmediğin anlamadığın şeye zırvalama forum kirliliği yapma bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlar var burda onların hakkını gaspetme.Oku-anla sonra yaz

senin tecrübene yetişmek imkansız mirim. xenon kiti önce kendinde denedin belli ki nasıl bir hal aldığını biliyorsun bünyenin. pardon çok komik oldu bende bir smiley koyayım hemen al koydum (bu smiley i gören herkes gülmekten kırılıyor bilesin o yüzden bol bol koy kendi güldüğün yerlere)

zoruna gitmek kelimesi hayatının büyük bir bölümü belli ki ama bir sözlüğe bakman zaruret olmuş senin için. belki birazda türkçen gelişir ki bana oku anla yaz falan derken benim zaten tecrübem olmadığı için burada olduğumu anlamadığın veya 5-6 mesajdan dahi anlaşılacağı gibi kimseye bugüne kadar zaten bir yardımım olmadığını düşünemediğin ortada.

dikkat ettin mi bilmem ben zaten kendimin bilgisini paylaşması konusundan hiç dem vurmamıştım ama gözünle okumayı tercih etsen ilkokul seviyesinde bir okuma- yazma bilginin olması bütün bunları anlaman için yeterli idi.

nüfüs cüzdanındaki yaşın nedir hiç önemi yok ama anasınıfını geçmeyen potansiyelin ile bana gerçek yaşın hakkında yeterince ipucu verdin. alem-i cihan a yardım etmeye çalışsan ne olacak önce kendine yardım etmeye çalışmanı öneririm tabi ona yetecek bir beyne sahipsen.

bir noktada sana katılıyorum sana gereğinden fazla mesaj yazdım ama dilersen ezele kadar abuk işlerini ve anlamak için çaba sarfetsen dahi beceremediğin konuları bıkmadan usanmadan sana anlatır ve senin bu yandım su getirin tavırlarını eleştiririm.

ps: hayatımda bir pire dahi görmedim ne yazık ki o yüzden köşeye sıkışan pire nasıl oluyor bilmiyorum . olmadı saçından bir tutamı e-bay de açık arttırma ile satışa çıkar inan ilk bid i ben yapacağım.

Bu mesaj en son " 04-29-2008 " tarihinde saat 03:10 AM itibariyle chatin tarafından düzenlenmiştir....
Eski 04-29-2008, 03:22 AM   #17
grdiyan
Aşmış Üye

onlar senin bilinçaltın Bilinçaltını bizle paylaşma istersen gülücüklerde zoruna gittiyse onuda tartışalım. Bilmediğin haltı üsteleme bilmiyorum de otur kimse sana neden bilemedin diye hesap sormaz
Eski 05-01-2008, 02:24 PM   #18
chatin
Taze Üye

Alıntı:
onlar senin bilinçaltın Bilinçaltını bizle paylaşma istersen gülücüklerde zoruna gittiyse onuda tartışalım. Bilmediğin haltı üsteleme bilmiyorum de otur kimse sana neden bilemedin diye hesap sormaz

evet sayın seyirciler yine bir "zoruna mı gitti " vakası ile karşı karşıyayız. bre türkçe özürlü ben ne zaman şunun kargosunu bunun vergisini biliyorum diye bir iddia da bulundum. ha sana ilkokul düzeyinde bir okuma şart derken ironi yapmadığımı ve bunun artık senin için bir gereksinim olduğunu anlamışsındır umarım.

bunların yanında şuna da inan ki senin kadar alış-veriş yapacak ve araştıracak zamanım olsa senin bilebileceklerinin 1000 katını bilir ve senin paylaşacağın bilginin de milyon katını paylaşırdım.

hala gülücükler zoruna mı gitti diye yazan birisine cevap veriyorum bilmem farkında mısın ? ve bilmiyorum dememe rağmen bana bilmiyorum de ve "otur" diyen bir dimağa.
Eski 05-01-2008, 11:32 PM   #19
grdiyan
Aşmış Üye

Sen bi halt paylaşamazsın koçum cimcime gibi laf yetiştirmeye vaktin var da alışverişemi yok? Külahıma anlat  Milletin alışverişi senimi gerdi? Bi konu hakkında söze başlanırken ilk önce hayırlı olsun denip sonra olumlu veya olumsuz yorumunu yazarsın öle yırtık dondan çıkar gibi muhalefet olmaz, muhalefetin bile adabı vardır. Zaten zoruna giden bi durum olduğu belli yoksa bu kadar klavye tırmalamazdın.Burda bana laf yetiştireceğine git araştır (pirelere bid yapmayı biliyosun ya) bilmemek değil öğrenmemek ayıp millete sultan edebiyatı yapıpta ilkokul fobilerini bizle paylaşma paylaşacak daha değerli şeylerin olsun önce beyninin sağ lobu yerine gelsin ondan sonra geç karşıma.
Eski 05-02-2008, 01:02 AM   #20
chatin
Taze Üye

Alıntı:
Sen bi halt paylaşamazsın koçum cimcime gibi laf yetiştirmeye vaktin var da alışverişemi yok? Külahıma anlat  Milletin alışverişi senimi gerdi? Bi konu hakkında söze başlanırken ilk önce hayırlı olsun denip sonra olumlu veya olumsuz yorumunu yazarsın öle yırtık dondan çıkar gibi muhalefet olmaz, muhalefetin bile adabı vardır. Zaten zoruna giden bi durum olduğu belli yoksa bu kadar klavye tırmalamazdın.Burda bana laf yetiştireceğine git araştır (pirelere bid yapmayı biliyosun ya) bilmemek değil öğrenmemek ayıp millete sultan edebiyatı yapıpta ilkokul fobilerini bizle paylaşma paylaşacak daha değerli şeylerin olsun önce beyninin sağ lobu yerine gelsin ondan sonra geç karşıma.

ey çocuk !

sen laftan anlamıyorsun o yüzden detaylarıyla yazıyorum.. ama sende ne sağ ne sol lob var belli ki.. durduğun yerde pati çeken bir araba gibisin. sen olayı saptırıp saçma sapan yerlere gideceğine ve muhalefetin bir adabı var gibilerinden 5 iq lu milletvekili cümlesi sarf edeceğine lan ben nerde yanlış yapıyorum acaba diye bir düşün. pardon düşün dedim. ne bileyim ona benzer birşeyler yapmaya çalış.

yazılanları anlayamadığın ortada anlamadığın demiyorum çünkü belli ki kasıyorsun anlamaya ama işte bir yandan veren Allah bir yandan alıyor.ileriki mesajlarında daha ne kadar saçmalayıp duracaksın cidden merak ediyorum. ha birde seviyeyi düşürmemeye özen gösterirsen sevinirim cünkü kendimi anadol ile kapışmaya zorlanan ferrari gibi hissediyorum.
chatin is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık