![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
Selam xenon kit almayı düşünüyorum daha önce satın alan varmı çin mallarıyla orjinallerini nasıl ayırıcaz tecrübeleri paylaşalım
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
Bu konuyla kimse ilgilenmedi ama ben yinede gözümü karartıp sipariş verdim cumartesi ödeme yaptım pazartesi postaya verildi perşembe günkü sorgulamamda 150.yıl pimde olduğunu öğrendim gittim içerenköy ptt ye kendim aldım paketi saolsunlar epey ilgilendiler memur arkadaşlar rekor sürede elime geçtiğini düşünüyorum.
Montajla birlikte bana maliyeti -Montaj hariç:127,50 YTL Montaj dahil:147,50 YTL (Ekstra hiçbir vergi falan ödemedim) Markası HELLIGKEIT üzerinde alman dizaynı yazıyor ama pek sanmıyorum alman malı olduğunu fakat çok memnunum üründen gece görüş süper ayrıca satıcıya belirtmediğim halde ürünü gift olarak ve fiyatınıda 20$ olarak göstermiş
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
üstad kimden aldın?
üstad bende düşünüyorum kimden aldın bi inceleyebilir miyim? ben de düşünüyorum da saygılar
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
Mesaj attım arkadaşım ordan bi bak istersen sanada kısmet olur inşallah
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
ben de almayı düşünüyorum. Kimden aldığınızı belirtirseniz sevinirim...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
Mesaj attım sana da arkadaşım
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
14 dolar ile 54 dolarlık arasında illa ki bir kalite farkı var mıdır ? ve tr icin shipping ucretini goremedim ben bilen var mı?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
bence hiç bir fark yok bu kitleri düzgün kullanırsan hiç bişey olmaz mesela montajı kendiniz değil oto elektrikle uğraşan birine yaptırın,beyinleri mutlaka sağlam bir yere monte ettirtin, farlarınız açıkken kontak basmayın shipping 80$ dı ben aldığımda
|
|
|
|
#10 | |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
hoca pardon ama forumda olduğumuzu varsayarsak özel mesajla bir kişiyi bilgilendirmek yerine buraya yazarak herkesi bilgilendirmek daha faydalı olmaz mı sence de ? |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|