![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
amerika'dan rogaine'lerim geldi :)
ilk alışverişimdi ve abd'den 29 subatta parasını yatırdıgım 3 mart'ta kayıtlara giren 5 mart'ta oradan yola cıkıp 10 mart'ta istanbul paket mudurlugune gelen orunum bugun elime gecti... aslında sure oldukca ii 19 gun. priority mail ile almıştım ve satıcıyıda kesinlikle tavsiye ederim ilgilenip kargoya verdigi gun tracking no.sunu filan yolladı... hkexpressproducts satıcının ismi...
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
kaça aldın hangi ürünlerden we kargo ne kadsar öddin bahsedebilir misin?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
4 aylık kullanım için olanından aldım 49$ kendisine ve harg'da 29$ odedim ve kapıya gelincede postacıya 2 ytl o kadar
ayrıca satıcıyada 10 uzerinden 11 veririm. ilgili bir satıcı mesajlarınıza hemen cvp veriyor ve tracking no.yu filanda urunu kargoya verir vermez yolluyor. satıcı bu hkexpressproducts |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
ve 2. kez aynı kişiden aldım ve bu kez şaştım kaldım cunku 1 haftada elime ulaştı
![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|