![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
iphone ve rc 1/5 ölçek araba
evet sevgili arkadaşlar burada ve başka yerlerde,telefon getirilmiyor takılıyor,bilmemne getirilmiyor takılıyor diye bazıları atıp tutuyor (amaçları nedir anlamış değilim) 6 gün önce iphone ondan 15 gün öncede 1/5 ölçeğinde uzaktan kumandalı arabam geldi (1/5 = 90cm demek) ne bir takılma ne bir başka sorun yaşamadım,burada cep tel almayın takılıyor şunu almayın takılıyor diyenlerin amacını hala anlamış değilim veya bir amaçları yok işi bilmiyorlar boşu boşuna atıp tutuyorlar,daha önceden gelenleride saymıyorum,tenis raketi,100 adet tenis topu,50 nw lazer,2 rc araba ve playstation 3 sadece play station3 de takılma oldu onun sebebi de informasyon formunda ürün için 250 dolar yazmasıydı,yani ondada 99 dolar yazsaydı bir sorun yaşanmayacaktı,satıcıya 99 dolar üzeri yazmamasını söylerseniz bir sorun yaşamazsınız,özellikle büyük şehirlerde yaşayanlar hiç bir sorun yaşamadan mallarını teslim alabilirler,heralde bazıları o mallardan kendilerinden başkası ucuza almasın diyemi veya getirip de burda sattıkları için midir nedir bilip bilmedin insanları yanıltıyorlar,hee eğer gerçekten bilmeyipde atıyorlarsa lütfen ATMAYIN......
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Merhaba; Ebay kullanıcı adınızı veya aldığınız ürünlerden birinin linkini verirmisiniz. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
bu forumda lütfen uydurm alışverişlerinizi yazmayın yeter artık senin gibi kaç kişiyle uğraştık biz. gümrükten geçirmek için özel yöntemleriniz varsa bırakın onlar size kalsın biz işi usülüne uygun yapanlardanız. gümrükten adam bulup bu işin hırsızlığını yapanlardan değiliz.
|
|
|
|
#4 | |
|
Aşmış Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
sayın ahmetalkan ve mustafa 86
alın size link. adam bulup hırsızlık falan demişsiniz,ciddi manada ayıp etmişsiniz. herşeyin açığa kavuşması adına açılmış olan bir başlığa bu denli saygısızca (hırsızlık yapmışım güya) davranılması çok çok kötü bir davranış. eger bu işin puf noktalarına ihtiyacınız varsa ozel mesaj yazın.cevaplayayım. gumrukte adamım olsa iphone mu getiririm oyuncak arabamı????? biraz akıl biraz mantık lutfen. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=320195800023 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=180185851762 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=250222816769 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=170197788050 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
madem siz bu işi başardınız ve yeni bir başlık açıp özellik ep telefonunu nasıl geçirdiğinizi ve daha sonra nasıl kayıt altına aldığınızı yazın. bu forum cep telefonu almak isteyenlerle dolu. ben herseferinde almayın diyorum sen nasıl başarmışsan anlat herkes okusun. ayrıca bende cep telefonunu nasıl aldığını merak ediyorum.
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
Hayırlı olsun arkadaşım iyi günde kullan bizede bilgi verirsen bu konuda çok seviniriz
|
|
|
|
#9 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
arkadaşlar adam kıbrısta ikamet ediyor oraya da telefon sokmak yasak değil ztn böyle almış işte
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
ardaertugrul ben kıbrısta okuyorum.istanbulda ikamet ediyorum.yani gelen ürünler istanbula geliyor.
cep telefonunun gelişi= 1-customs form a satıcı 99 usd nin altında yazacak 2-gonderi çeşiti ya first class international,yada priority mail olacak.kesinlikle EXPRESS MAIL INTERNATIONAL olmayacak.(ki küçük paketler first class la cok cabuk geliyor)bu yazdıklarım USPS firması icin gecerli.fedex ve ups cok kurnazdır bu konuda. 3-satıcı customs form a kesinlikle mobile veya cellular gibi bir acıklama yazmayacak.mesela tapes veya casette gibi bir aciklama yazacak.(bu talebide karşılıyorlar) en önemlisi bu söylediğim istanbulda ikamet edenler için gecerlidir. başka vilayetlerdeki gümrük işleyişini bilmiyorum.bütün bunlar tamamlandıktan sonra başka vilayettede olsanız ürün istanbuldan yola çıkacaktır,fakat bulunduğunuz şehirin gumruğu kafasına takarsa paketi,açar ve bakar.ne kadar casette yazsada. istanbul paket merkezinde boyle bir şey olamayacağından sevk ediliyor.o kadar çok paket yığılıyorki İstanbul Paket Merkezine,küçük paketlerle hic ugrasmadan sevk ediyorlar. biraz acele bir cevap oldu.farklı sorusu olan varsa buyursun sorsun. amacım yardımcı olmaya çalışmaktır.fakat bunu yanlış anlayıp acımasız cevaplar yazan arkadaşları kınıyorum. saygılar... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|