Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın!

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 03-29-2008, 01:14 AM   #31
mustafa86
Üye ül-Zebellah

mustafa86 kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2007
Ünü: mustafa86 is an unknown quantity at this point

Send a message via Skype™ to mustafa86
Alıntı:
suburbans tafarından gönderildi
ben yol gosteriyorum adam vurgunmu yapıyo?
bu forum paylaşım forumu degilmi arkadaşım?birsürü insan sizin gibiler yüzünden ikileme düşüyor.ne var yani söylemeyeyimmi?açığa kavuşmasınmı bu konular?

AYRICA=
Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! DİYEN BENMİYİM YOKSA IYIBEY.COM FORUM YONETICILERIMI?

adam vurgun yapıyosa banane!devlet ilgilenecek onla ben değil!burası bir paylaşım platformu ve bu ana başlığın istediklerinden başka bir şey yazmıyorum ben!

önceki yanıtımdada belirttim,bu söylediklerim istanbuldakiler için diye.istanbulda oturupta 99 usd nin altında gösterilen bir paket gumruğe takılmaz.yazdığım şartlar yerine getirirlirse.
farz edelim paypal faturası(tamamen bir geyiktir)istedi benden.kaç kere karşılaştın bunuda çok merak ediyorum???
paypalla ödeme yapmadım ,western union la yaptım,dekontuda kaybettim.ne olacak şimdi?
ayrıca mustafa86 benim yazdıklarımdan çok gocunuyosun,nedendir anlamadım???baştan beridir bütün söylediklerime muhalefet oluyorsun.

bundan sonra bu başlığa cevap yazmayacağım...

sorusu olan varsa ve dürüstçe bir şekilde sadece kendisi için ürün almak isteyen kişiler varsa özel mesaj atsınlar,cevaplayabildiğim kadar cevaplayacağım...

SAYGILAR!!!

biz burda atıp tutmuyoruz tamam almış olabilirsin buna gocunacak değilim. biz burda tecrübelerimizden bahsediyoruz ve başımıza gelenleri anlatıyoruz. sizin sandığınız gibi 100 dolar altı gift işaretlerim zarfa koyarım geçer. gümrük memuru isterse senin 10 dolarlık bataryana bile takabilir.

Ayak yürür,atar yürek, zaman çatar gömer kürek ve her bilek düser yere.
mustafa86 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-29-2008, 03:59 AM   #32
grdiyan
Kallavi Üye

grdiyan kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2008
Ünü: grdiyan is on a distinguished road

Alıntı:
recepky tafarından gönderildi
dostum gümrük ile ilgili kesin birşey yoktur bizde zamnında aldık bizde biliyoruz 100 dolar altı deklare ettirmeyi bilmem ne yaptırmayı ama bazen takılacağıda tutuyor senn başına gelmemiş sen böle rahatça konuşuyorsun bir fotoraf makinesi birde sony psp in takılsaydı böyle konuşmazdın

şu sayfayıda bir incele özellikle son paragrafları oku bazı şeyleri atıp tutuyosun çünkü..
deklare edilen fiyat gümrük memuru tarafından kabul edilmeyeilir ve gerçek kıymeti araştırılabilir..
yalnız şu bir gerçekki eğer zarf ta geliyorsa gerçekten gümrüğe takılma ihtimali çok küçük özellikle kayıtsız postalar tabi kim kayıtsız posta yoluyla zarfın içinde iphone(kutusundan çıkarmadan) getirtebilir o adamın kendisine kalmış.

http://www.ups.com.tr/Gumruk.asp

Bence bu linkte yazılanların çoğu safsata 40 cm lik rambo bıçağı getirten adam biliyorum ben nasıl oluyor bu? En basitinden konuyu açan arkadaş telefon getirtti işte varmı ötesi hani nerde o çok akıllı gümrük memurlarıda açmadılar pakedi hani nerde yasaklar? Ama öte yandan bi ciklet getirtmeye kalkarsın akıllının biri çıkar derki bu cikleti neden getirdin amacın nedir? Ben yinede hepsinin günahını almayayım ama en büyük kaçakçılar gümrük memurlarının ta kendisidir.Burası Türkiye kim kime dum duma
Eski 04-02-2008, 02:21 PM   #33
kontrgerilla
Taze Üye

Giriş: Jul 2006
Ünü: kontrgerilla is on a distinguished road

hayır adam getirtmiş bir sürü şey,nasıl yapıldığınıda anlatmış,hala neye muhalefet oluyorsunuz anlamıyorum,takılabilir takılabilir diye,adam getirtmiş size linklerinide vermiş,nasıl yapıldığınıda anlatmış,bu biraz da risk işi arkadaşlar,risk e girmek istemeyen gider TÜRKİYE DEKİ dükkanlardan alır temiz temiz oturur,bu kadar basit,bundan 1-2 yıl önce benimde çok alış verişim oldu hiç takılma tukulma olmadı,ama görüyorum ki gerçekden bu forumda bazıları baltalama işine soyunmuşlar,bırakın isteyen istediğini alsın alamayanlar takılanlarda bu yöntemi deneyip almaya çalışsın,bu kadar basit
kontrgerilla is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-02-2008, 06:44 PM   #34
recepky
Aşmış Üye

recepky kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2007
Ünü: recepky is on a distinguished road

Alıntı:
kontrgerilla tafarından gönderildi
hayır adam getirtmiş bir sürü şey,nasıl yapıldığınıda anlatmış,hala neye muhalefet oluyorsunuz anlamıyorum,takılabilir takılabilir diye,adam getirtmiş size linklerinide vermiş,nasıl yapıldığınıda anlatmış,bu biraz da risk işi arkadaşlar,risk e girmek istemeyen gider TÜRKİYE DEKİ dükkanlardan alır temiz temiz oturur,bu kadar basit,bundan 1-2 yıl önce benimde çok alış verişim oldu hiç takılma tukulma olmadı,ama görüyorum ki gerçekden bu forumda bazıları baltalama işine soyunmuşlar,bırakın isteyen istediğini alsın alamayanlar takılanlarda bu yöntemi deneyip almaya çalışsın,bu kadar basit

dostum böle takılmıyo takılmıyo diyosun şimdi birisi sana güvenip bişey alacak takılırsa kayıbı sen mi karşlılayacaksın? bizde yurtdışındda sürekli bişeyler alıyoruz kimsenin kimseyi baltaladığı yok bu forumda. sadece riskleride var bizimde takıldıki buradan pylaşıyoruz dikkatli olunması ve takıldıında n yapılması gerektiğinizi anlatmak için.. sen ve senin gibi sallamasyon konuşanları forumun gümrük bölümüne davet ediyoruz.

boşu boşuna ortamı gerip 1 -2 mesaj atıp kaçmayın forumumuz da sadece gümrükten ibaret değil ...
Eski 04-02-2008, 09:46 PM   #35
kontrgerilla
Taze Üye

Giriş: Jul 2006
Ünü: kontrgerilla is on a distinguished road

arkadaşım yazımı tekrar oturup okursan eğer,takılmaların olabileceğini bunun bir risk olduğunu ama takılmasını en alt seviyeye indiren formulu vermiş arkadaş,madem takılmasını istemiyorsunuz ne alıcaksanız alın TÜRKİYE deki dükkanlardan rahat rahat takılın,adam almış,bir sürü alış verişim var diyor telefon,araba diyor takılmamış işte,deneyin onun yaptığı gibi,olmadı özelden yardım isteyin tam olarak ne yapılmasını gerektığini anlatsın,eğer olmazsa o zaman konuşun,senin için demiyorum ama okuduğum kadarı ile malesef kötü niyetli arkadaşlar var ve biraz baltalama yapıyorlar,niye orasını bilemem,ama senden ricam yazımı bir daha okuman,dikkatlice

ben alacağımı almışım bu siteden ardından alış verişlermide yapmışım,bak bakalım giriş tarihine,3-5 soru ile çözmüşüm bende konuyu açan arkadaş gibi,temiz temiz yapmışım alışverişimi,sizin mallar takılıyorsa hata sizde demek,bu arkadaşın dediği gibi yapın,bende öle yaptım hiç sorun yaşamadım,

Bu mesaj en son " 04-02-2008 " tarihinde saat 09:52 PM itibariyle kontrgerilla tarafından düzenlenmiştir....
kontrgerilla is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-03-2008, 12:08 AM   #36
recepky
Aşmış Üye

recepky kullanıcısının avatarı

Ünü: recepky is on a distinguished road

http://forum.iyibey.com/guemruek/499...k-neden-2.html

gümrükçüler arkadaşa yardımcı olun
Eski 04-09-2008, 12:51 PM   #37
blackgoldboy
Taze Üye

Ünü: blackgoldboy is on a distinguished road

Angry Değişen bişi yok...

Adam iyilik yapmış ama karşılıgında nankörlük görmüş , bu alan "elimize ulaşan ürünler" başlığı değilmi , ADAMDA ELİNE ULAŞAN ürünleri yazmış yine yaranamamış...Sizin gibilere hiç bir şey deymez zaten...
blackgoldboy is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-10-2008, 09:42 PM   #38
tunaangin
Kallavi Üye

Giriş: Dec 2007
Ünü: tunaangin is on a distinguished road

..

yahu suburbans arkadaşımız belli ki tecrübeli fazla da üzerinde konuşmaya gerek yok ben şahsen kendisinin bilgilerinden faydalanmak istiyorum
msn e eklerse sevinirim

tunaangin@hotmail.com tekrar teşekkür ederiz suburbans arkadaşım eklemeni bekliyorum iyi çalışmalar
tunaangin is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-29-2008, 12:20 AM   #39
tunaangin
Kallavi Üye

Giriş: Dec 2007
Ünü: tunaangin is on a distinguished road

Alıntı:
tunaangin tafarından gönderildi
yahu suburbans arkadaşımız belli ki tecrübeli fazla da üzerinde konuşmaya gerek yok ben şahsen kendisinin bilgilerinden faydalanmak istiyorum
msn e eklerse sevinirim

tunaangin@hotmail.com tekrar teşekkür ederiz suburbans arkadaşım eklemeni bekliyorum iyi çalışmalar

ekleseydin beni çok yardımın dokunurdu be kardeş ama baktım ses seda yok
tunaangin is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-05-2008, 12:17 AM   #40
grdiyan
Kallavi Üye

grdiyan kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2008
Ünü: grdiyan is on a distinguished road

Alıntı:
KevinFlys tafarından gönderildi
Massively multiplayer online role-playing game (MMORPG) is a WoW Gold genre of online computer role-playing games (CRPGs) in and which a large number of players interact with one another in a virtual world. As in all RPGs, So please try WoW Powerleveling and players assume the role of a fictional character not Runescape Powerleveling and (most commonly in a fantasy world),and take control over many of that character's actions.MMORPGs are distinguished from single-player or small multi-player CRPGs by the number of players, and by the game's persistent world, usually hosted by the game's publisher, which continues to exist or and evolve while the player is away from the game.someone said that is a great idear,but i think it's a nice choose! why? because that and Maple Story Mesos it's a best games items for mmorpg,and somefor games player not to be our best games,lol~ we should try and buy some also we can learn some to improve our games account! ThanksRunescape

ulan serefsiz heryere aynı boku yazmışsın ağzımı bozdurma bana köpek soyu başlarım oyununada sanada bokunu çıkardınız forumun

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık