![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#31 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
biz burda atıp tutmuyoruz tamam almış olabilirsin buna gocunacak değilim. biz burda tecrübelerimizden bahsediyoruz ve başımıza gelenleri anlatıyoruz. sizin sandığınız gibi 100 dolar altı gift işaretlerim zarfa koyarım geçer. gümrük memuru isterse senin 10 dolarlık bataryana bile takabilir.
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#32 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Bence bu linkte yazılanların çoğu safsata 40 cm lik rambo bıçağı getirten adam biliyorum ben nasıl oluyor bu? En basitinden konuyu açan arkadaş telefon getirtti işte varmı ötesi hani nerde o çok akıllı gümrük memurlarıda açmadılar pakedi hani nerde yasaklar? Ama öte yandan bi ciklet getirtmeye kalkarsın akıllının biri çıkar derki bu cikleti neden getirdin amacın nedir? Ben yinede hepsinin günahını almayayım ama en büyük kaçakçılar gümrük memurlarının ta kendisidir.Burası Türkiye kim kime dum duma
|
|
|
|
#33 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
hayır adam getirtmiş bir sürü şey,nasıl yapıldığınıda anlatmış,hala neye muhalefet oluyorsunuz anlamıyorum,takılabilir takılabilir diye,adam getirtmiş size linklerinide vermiş,nasıl yapıldığınıda anlatmış,bu biraz da risk işi arkadaşlar,risk e girmek istemeyen gider TÜRKİYE DEKİ dükkanlardan alır temiz temiz oturur,bu kadar basit,bundan 1-2 yıl önce benimde çok alış verişim oldu hiç takılma tukulma olmadı,ama görüyorum ki gerçekden bu forumda bazıları baltalama işine soyunmuşlar,bırakın isteyen istediğini alsın alamayanlar takılanlarda bu yöntemi deneyip almaya çalışsın,bu kadar basit
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Aşmış Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
dostum böle takılmıyo takılmıyo diyosun şimdi birisi sana güvenip bişey alacak takılırsa kayıbı sen mi karşlılayacaksın? bizde yurtdışındda sürekli bişeyler alıyoruz kimsenin kimseyi baltaladığı yok bu forumda. sadece riskleride var bizimde takıldıki buradan pylaşıyoruz dikkatli olunması ve takıldıında n yapılması gerektiğinizi anlatmak için.. sen ve senin gibi sallamasyon konuşanları forumun gümrük bölümüne davet ediyoruz. boşu boşuna ortamı gerip 1 -2 mesaj atıp kaçmayın forumumuz da sadece gümrükten ibaret değil ...
|
|
|
|
#35 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
arkadaşım yazımı tekrar oturup okursan eğer,takılmaların olabileceğini bunun bir risk olduğunu ama takılmasını en alt seviyeye indiren formulu vermiş arkadaş,madem takılmasını istemiyorsunuz ne alıcaksanız alın TÜRKİYE deki dükkanlardan rahat rahat takılın,adam almış,bir sürü alış verişim var diyor telefon,araba diyor takılmamış işte,deneyin onun yaptığı gibi,olmadı özelden yardım isteyin tam olarak ne yapılmasını gerektığini anlatsın,eğer olmazsa o zaman konuşun,senin için demiyorum ama okuduğum kadarı ile malesef kötü niyetli arkadaşlar var ve biraz baltalama yapıyorlar,niye orasını bilemem,ama senden ricam yazımı bir daha okuman,dikkatlice
ben alacağımı almışım bu siteden ardından alış verişlermide yapmışım,bak bakalım giriş tarihine,3-5 soru ile çözmüşüm bende konuyu açan arkadaş gibi,temiz temiz yapmışım alışverişimi,sizin mallar takılıyorsa hata sizde demek,bu arkadaşın dediği gibi yapın,bende öle yaptım hiç sorun yaşamadım, Bu mesaj en son " 04-02-2008 " tarihinde saat 09:52 PM itibariyle kontrgerilla tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
|
|
|
#37 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Adam iyilik yapmış ama karşılıgında nankörlük görmüş , bu alan "elimize ulaşan ürünler" başlığı değilmi , ADAMDA ELİNE ULAŞAN ürünleri yazmış yine yaranamamış...Sizin gibilere hiç bir şey deymez zaten...
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
..
yahu suburbans arkadaşımız belli ki tecrübeli fazla da üzerinde konuşmaya gerek yok ben şahsen kendisinin bilgilerinden faydalanmak istiyorum
msn e eklerse sevinirim tunaangin@hotmail.com tekrar teşekkür ederiz suburbans arkadaşım eklemeni bekliyorum iyi çalışmalar |
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
ekleseydin beni çok yardımın dokunurdu be kardeş ama baktım ses seda yok |
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
ulan serefsiz heryere aynı boku yazmışsın ağzımı bozdurma bana köpek soyu başlarım oyununada sanada bokunu çıkardınız forumun
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|