![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#21 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
bencede geçer..Bakın şöyle birşey geldi aklıma..İpod touchla iphone aynı sonuç olarak. Bide bunların taklitleri varya daha ucuz olan ipod style diye.. Şimdi iphone getirtirken satıcıya ürünün açıklamasına ipod touch STYLE ( Yani ipod touch değil) yazmasını isteyip ürünüde dandik başka bi kutuya koymasını teklif etsek geçmezmi gümrükten ? Bence geçer rahatlıkla.Çünkü adam telefonu açmıcak adına bakıcak.Zaten açamıcak şarjı yok fln dicez açsada.Ürünü görücek mesela bu dicek ne kadar ipod değilmi bu dicek.Yok dicez ipod style dandik bi ürün bu dicez türk fiyatına bakıcak görücek 150 200 milyon. Azcık bi vergi ile belkide geçicek he mantıklı diilmi ?
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#22 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
tabi gümrük memuru salaktı cihazı çevirecek arkasında koskoca apple logosu. memurlar sandığınız kadar cahil değil çoğu kişiden iyi tanıyolar bu cihazları. dediklerim istanbul gümrük memurları için geçerli.
|
|
|
|
#23 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
ya dersin adamlar çinli yapmışlar taklidini ordan bi site yaparım ben 5 dkkada hemen adama netten açarım siteyi ipod touchun resmi olur ama üstünde ipod touch style yazar ne biliyim yapılamazmı bunlar sadece uçuk öneriler
![]() |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
paypal faturasını ister. olmıcak iş değil yeteneğine bağlı yapabilirsin ama düşük ihtimal. bunlar tekefon için geçerli. telefon kaçakçılığının gerçekten önüne geçmek istiyorlar.
|
|
|
|
#25 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
bana gelen iphone un aciklamasina tape yazıyordu.ayrıca arkadaşlar nereden çıkarıyorsunuz paypal faturası falan.?yok böyle birşey.eğer ürünün açıklamasında declare edilen tutar 99 USD nin altındaysa senden hicbirşey isteyemez.kutunun uzerindeki o kağıt resmi bir kağıttır.hicbir memur o kağıdı kaale almayıp paypal faturası falan istemez.istese istese amerikadaki kargo firmasındaki gorevli ister.
telefon kaçakçılığının önüne geçmek istiyorlar evet!sen kaçakçılıkmı yapıyorsun?yani 50 tanemi getiriyosun 100 tanemi?hayır 1 tane.bu kaçakçılık değildir.şahsına aldığın bir üründür.dolayısıyla bu KAÇAKÇILIĞA girmemektedir. |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
sen bunu normal olarak kendine yapabilirsin ama gg sitesi iphonelarla dolu bu nasıl oluyo. sen yolu gösteriyosun adam vurgunu yapıyo. paypal faturasına gelince adam alıyo 800 dolarlık fotoğraf makinası ve gümrük memuru paketi açıyo faturada 70 dolar yazıyo memur bu durumda salak değil belki senden bile iyi biliyolar bu işi hemen paypal faturanı istiyolar ki çok karşılaştık biz bunlarla.
|
|
|
|
#27 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
ben yol gosteriyorum adam vurgunmu yapıyo?
bu forum paylaşım forumu degilmi arkadaşım?birsürü insan sizin gibiler yüzünden ikileme düşüyor.ne var yani söylemeyeyimmi?açığa kavuşmasınmı bu konular? AYRICA= Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! DİYEN BENMİYİM YOKSA IYIBEY.COM FORUM YONETICILERIMI?adam vurgun yapıyosa banane!devlet ilgilenecek onla ben değil!burası bir paylaşım platformu ve bu ana başlığın istediklerinden başka bir şey yazmıyorum ben! önceki yanıtımdada belirttim,bu söylediklerim istanbuldakiler için diye.istanbulda oturupta 99 usd nin altında gösterilen bir paket gumruğe takılmaz.yazdığım şartlar yerine getirirlirse. farz edelim paypal faturası(tamamen bir geyiktir)istedi benden.kaç kere karşılaştın bunuda çok merak ediyorum??? paypalla ödeme yapmadım ,western union la yaptım,dekontuda kaybettim.ne olacak şimdi? ayrıca mustafa86 benim yazdıklarımdan çok gocunuyosun,nedendir anlamadım???baştan beridir bütün söylediklerime muhalefet oluyorsun. bundan sonra bu başlığa cevap yazmayacağım... sorusu olan varsa ve dürüstçe bir şekilde sadece kendisi için ürün almak isteyen kişiler varsa özel mesaj atsınlar,cevaplayabildiğim kadar cevaplayacağım... SAYGILAR!!! |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
her ödeme paypal'la yapılmak zorunda mı ki paypal faturası istesin. ayrıca gift olarak işaretlenmişse nasıl fatura isteyebilir ki? |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
subur lütfen msnini verde pm'den konuşalım biraz ben mutlaka almak istiyorum iphone ve pekde tecrübem yok açıkçası hemde ingilizcede bilmiyorum fazla
Yani adama derdimi anlatamıcam sen yardımcı olursan güzel olucak ![]() |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Aşmış Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
dostum gümrük ile ilgili kesin birşey yoktur bizde zamnında aldık bizde biliyoruz 100 dolar altı deklare ettirmeyi bilmem ne yaptırmayı ama bazen takılacağıda tutuyor senn başına gelmemiş sen böle rahatça konuşuyorsun bir fotoraf makinesi birde sony psp in takılsaydı böyle konuşmazdın ![]() şu sayfayıda bir incele özellikle son paragrafları oku bazı şeyleri atıp tutuyosun çünkü.. deklare edilen fiyat gümrük memuru tarafından kabul edilmeyeilir ve gerçek kıymeti araştırılabilir.. yalnız şu bir gerçekki eğer zarf ta geliyorsa gerçekten gümrüğe takılma ihtimali çok küçük özellikle kayıtsız postalar tabi kim kayıtsız posta yoluyla zarfın içinde iphone(kutusundan çıkarmadan) getirtebilir o adamın kendisine kalmış. http://www.ups.com.tr/Gumruk.asp
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|