![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
buyur burdan yak ardaertugrul.
sende atmıssın ![]() nasıl kayıt altına aldğımıda belirteyim,kıbrısta ogrenci oldugum icin pasaportumla giriş çıkış yapıyorum.pasaportumu Turkcell in bilmemne merkezine goturdum,benden 5 ytl aldılar telefonun imei numarasını aldılar birde 2 yılda bir telefon kayıt edebilecegim konusunda uyardılar.o kadar... SAYGILAR... |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
suburlans sana bişey sorucam yurtdışından gelen zarf gönderilerinin açılmadığını duydum doğrumu bu yoksa x-ray cihazına falanmı giriyor bu zarflar?
|
|
|
#13 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
xray konusunda birşey soyleyemeyeceğim.geçip geçmediği hakkında bilgim yok.fakat hickimsenin sana gelen zarfı acma yetkisi yoktur.çok supheli bir paketse,(buyutuna gore çok ağır,veya çok büyük boyutlu)o zaman seni çağırırlar gümrüğe ve yanında açarlar koliyi.(hicbir zarfta boyle bir durum yaşamadım)
saygılar... |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
Ayıptır sölemesi ben bi kelebek bıçak sipariş ettimde zarf içine koymasınıda söledim bakalım nolcak çünkü daha önce çakıda getirmiştim bu yolla bide kayıtsız yolladı postayı bakalım nolcak
|
|
|
#15 |
|
Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
ya dostum ben sana gelmez demedim .. Gerçekten gelicekse bende iphone almak çok istiyorum ama nasıl alabilirim.Bende istanbulda ikamet ediyorum . Şimdi sana iphone gelmiş olması bir şansda olabilme ihtimali var dimi ya takılırsa bizim iphone
O zaman ne yaparım ben Bİ sürü para kargo parası vs. vs. vs. vs. yardımcı ol lütfen kesinmi söylediklerin |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
suburbans kardeş helal olsun kaç kişi seni altetmeye çalıştı ama başaramadı,eminim bunların çoğuda gg deki satıcılardır.başkaları getirip taş koymasın diye çoğu yaygara koparıyor bunların.
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
subur bi pm attım müsait olduğunda bakarmısın lütfen
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Hemen hemen bütün ürünler x-ray den geçer...
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
ee telefonu görmüceklermi yani x-ray de ? Kalabalık diye x raysizmi geçiricekler ? Kulaklık fln desek açıklamasına yada mouse yemezlermi yada ne biliyim en kötü ona benziyen bişi dersin büyük ekran mp3 çalar mesela ?
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
İphone
İphoneyi geçirmek için satıcıyla konuşup cihazı değişik bir kutuya koymasını ve üstünede İphone style mp4 player gibi bişeyler yazdırsak belki geçebilir.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|