![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
![]() Gene bir ürünün Türkiye'deki fiyatı ile yurtdışı fiyatı arasındaki uçurumu görmemle ebay'e yönelmem bir oldu Keza TR fiyatı ortalama 100 YTL civarı olan bu ürünü ebay'de araştırmaya koyuldum ve daha önce bir çok MX-1000 satışı olan stkowe adlı satıcıdan ürünü satın aldım, Ürün sıfır değildir, mağaza gösterimi ürün. Ancak kullanımında ya da görüntüsüde bir sıkıntı yok. Fiyatı : 18$ Kargo : 20$ Toplam : 38$ = yaklaşık 50 YTL Linki : Tıklayın Saygılarımla. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
çok güzel mouse almışsın arkadaşım iyi günde kullan bende aynından almayı düşünüyorum hakikaten arada epey bi uçurum var araştırıyorum bakalım belki banada kısmet olur
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
kaç günde eline geçti onuda yazabilirmisin
|
|
|
#4 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
16 Nisan'da Hong Kong'dan çıkan paket 21 Nisan'da elimdeydi İlginize teşekkürler. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Hong Kong postaları zaten çok çabuk geliyor saldırın Hong Kong'a
|
|
|
#6 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
bende 2 aydır laptop kullanıyorum tr den cesıt cesıt gunluk ındırım sıtelerden almadan bıktım logitech nano almayı dusunuyorum 100 lira burda 40 liraya bulmaya calısıyorum ara ara bakıyorum ama bulamadım bakalım bu satıcıda varmı..
1-samsung ınce tasarım mouse 20 lira 2-teknosadan 7 lıraya aldıgım acrox laser mouse bu gıdısle toplarsak 100 lira olacak zaten for ever eBay |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Biraz inceledimde iyi bi mouse almışsın ilk siparişim gelsinde bende alayım bitane
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|