![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alınan Ürün: CITIZEN EW7060-57ET
Ürün Fiyatı: 67USD *Açık arttırmayla alındı* Satıcı: watchub Gönderi Cinsi: Hava Yolu Kargo Tipi: Küçük Kutu Kargo Ücreti: 28 USD Ücret Bildirimi: 35 USD (TİCARİ NUMUNE olarak işaretlemiş) Geliş Süresi: 9 gün Hangi Yol İle Aldığı: PTT Opsiyonel Açıklamalar Gümrük Problemi: Yok PTT Problemi: Yok Diğer Problem & Aksaklıklar: Yok Tavsiyeler: Güvenilir bir satıcı %99,9 Pozitif feedback almış biri olarak hakkını veriyor. ----------------------------------------------------------- Alınan Ürün: 512mb memory stick pro Ürün Fiyatı: 3,25 USD *Açık arttırmayla alındı* Satıcı: do_not_be Gönderi Cinsi: Hava Yolu Kargo Tipi: Zarf Kargo Ücreti: 11 USD Ücret Bildirimi: 5 USD Geliş Süresi: 10 gün Hangi Yol İle Aldığı: PTT Opsiyonel Açıklamalar Gümrük Problemi: Yok PTT Problemi: Yok Diğer Problem & Aksaklıklar: Yok Tavsiyeler: Satıcıyı tavsiye etmem ödemeyi yaptıktan sonra 5$ daha istedi. Neymiş sigortalı gönderecekmiş ki sigorta opsiyoneldi. Terbiyesiz ![]() ----------------------------------------------------------- Alınan Ürün: HUGO BOSS COLOGNE 3.0 Ürün Fiyatı: 28,50 USD *HEMEN AL* Satıcı: allshewants Gönderi Cinsi: Hava Yolu Kargo Tipi: Büyük KUTU Kargo Ücreti: 21USD (iki ürün birleştirilmeli) Ücret Bildirimi: 15 USD Geliş Süresi: 10 gün Hangi Yol İle Aldığı: PTT Opsiyonel Açıklamalar Gümrük Problemi: Yok PTT Problemi: Yok Diğer Problem & Aksaklıklar: Yok Tavsiyeler:Zaten bilen biliyor süper bir satıcı ----------------------------------------------------------- Alınan Ürün: BVLGARI FEMME 3.4 Ürün Fiyatı: 39,50 USD *HEMEN AL* Satıcı: allshewants Gönderi Cinsi: Hava Yolu Kargo Tipi: Büyük KUTU Kargo Ücreti: 21USD (iki ürün birleştirilmeli) Ücret Bildirimi: 20 USD Geliş Süresi: 10 gün Hangi Yol İle Aldığı: PTT Opsiyonel Açıklamalar Gümrük Problemi: Yok PTT Problemi: Yok Diğer Problem & Aksaklıklar: Yok Tavsiyeler:Zaten bilen biliyor süper bir satıcı
HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK Gelen Ürünlerim TIKLAYINNNNN Paypal Üyelik DETAYLI ANLATIM Gümrük AYRINTILARI Örnek ingilizce ÇEVİRİLER Bu mesaj en son " 10-22-2006 " tarihinde saat 01:14 AM itibariyle iyibey tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
güle güle kullan cidonur
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
Hayırlı olsun @cidonur.
![]()
|
|
|
#4 |
|
Süper Moderatör
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
Hayırlı olsun..
|
|
|
#5 |
|
Üye
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
güle güle kullan...
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye ül-Zebellah
|
Hepinize ayrı ayrı teşekkürler darısı sizin başınıza
|
|
|
#7 |
|
Taze Üye
|
Gule gule kullan Cidonur
![]() Sevgiler |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
cidonur bende seiko aldım ebaydan nerde satabilirim ben burda...
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
|
|
|
|
#10 |
|
Üye
|
Hocam ne kadara aldığını yazıyorsun kargoyu yazmışsın ücretinide yazmışsın üsttede toplam maliyeti yazmışsın ama tutmuyor özellilede ikincisi.Kargo sigorta falan filan bunların listesi ve topolamını öderken görüyoruz değilmi peşin veriyoruz yani ama okuyorum aldığı sırada parasını ödeyenler var bunlar paypalı kullanmıyormu?Açıklama bekliyorum birde benim paypal hesabı unverifity şimdi 4 haneli bi numara lazım diyorlar o numarayı nerden buluyoruz ebaya üyelik diye güzel bir yazıyı okudum oraya kadarda uyguladım ama sonra 3 aşama filan diyo anlamadım nerden alıcaz bu numarayı sonra aktif olması için nereye yazacaz?Yardımlarınızı bekliyorum birde ben teklif yaptım baştan salak gibi para yokken denemek için nasıl olsa benden yüksek yazan olur bana kalmaz sandım çünkü fiyatlar çok düşüktü ama sonradan öğrendim kargoyla fiyat fırlıyor satıcıya yarım yamalak ingilizcemle sordum ebaya sor dedi.Bana yazı taslağı gönderebilirmisiniz ebaya göndereyim yardımcı olurlarmı acaba?Son bir soru ben ayda aynı üründen veya farklı ürünlerden sorunsuz şekilde onlarcasını getirtebilirmiyim asla 100 euroyu geçmem hediye yazdırmaya uğraş gümrükle uğraş bide ingilizcem iyi deil herşeyi anlayamamda en iyisi 100 euroyu geçmiyim ben.Çok yeniyim dostlarım bağışlayın sizi soru yağmuruna tuttum ama
![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|