![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
iphone 8gb geldi gelmez alamasın 100 kere söyledim diyenlere inat aldım
ürün:iphone 8gb
fiyatı:405 dolar kargo: 35,49 gümrük sorunu:yok swapanaswa yardımlarıyla alınmıştır çok teşekkürler ( e.b.a.y.c.i ) sonunda geldi iphone gecmez diyenlere cevap ![]() ![]() ![]() Bu mesaj en son " 04-06-2008 " tarihinde saat 06:37 AM itibariyle renos tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
Helal olsun dostum...Hangi şekillerle aldın biraz anlatırmısın nereye geldi evine kadar geldimi ve hangi kargoyla hangi ülkeden hangi satıcıdan biraz anlat alım yöntemini.Ne yazdı satıcı üzerine bunlarıda lütfen
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
usps kargoyala aldım hediye ve 70 dolar değerinde gösterdim mp3 çalar yazdı gümrüğe takıldı sorular sorudular bende kuralları uygun cevap verdim yani yalan telefon özeliği filan varmı radyosu varmı dediler yok tabi sonra benden fatura ve banka ödemesini istediler ben oynama yaparak götürdüm ve ürünü aldım eskişehir gümrük abd aldım ebay üzrerinden satıcı ürün link http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...TODAY.m238.lVI |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Paypal Ödemesimi yaptın birde fatura üzerinde oynama nasıl yapılıyor bende bir fotoğraf makinası alıyorum aynı durum başıma gelebilir diye soruyorum ? |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
evet paypal ödemesi paypaldan gelen mail fatura yerine geciyor paint gibi programlarla yapabilirsin kolay gelsin |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Satıcıya gift olarak yazmasını ve fatura bedelini xx$ diye göstermesini rica edebileceğim ingilizce bir yazı varmı şablon şeklinde gümrük sorununu belki aşarız bu şekilde ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
Haftaya siparişi veriyorum.
Arkadaşlar haftaya ürünün siparişini veriyorum. Şimdi paket geldi diyelim benden habersiz açtılar gümrükte. Cihazı gördüler ve geri yolladılar diyelim. Sonra satıcı paramı geri vermek zorunda değilmi? Bide geldiğinide geri gönderilirse kargo masrafları ne kadar olur.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
senden habersiz açsa bile seni çağırır.Sorar sana ne yapalım diye.Sen onu ipod touch diye yedirmeye çalışıcaksın.Ve ikinci el yada bozuk gibisinden şeyler söle. Kutusuyla yollamasınlar
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
Selam,
Banada 24 martta amerikadan gönderilen ve 27 martta türkiye fedex istanbula ulaşan 2lbs ağırlığındaki kargoyu (içerisinde fotoğraf makinası var) beklerken Fedex tr tarafından gönderilen bir zarfta 2 döküman geldi.Bir tanesi satıcının ürünle beraber beyan ettiği 100$ tutarındaki fatura örneği (invoice) ve fedex tr tarafında bağlantıya gecebileceğim müşteri temsilcilerine ait iletişim bilgileri ile beraber antrepo denilen 140 YTL tutarındaki ücreti ödemem gerektiği ile alakalı döküman geldi.Antrepoyu ödendikten sonra bana verecekleri ürün dökümanları ile gümrüğe gitmem ve onlarında çıkartabilecekleri vergileri ödedikten sonra ürünü alabileceğim bildirildi.Ayrıca bunu 20 gün içinde yapmam gerektiği de bildirilmiş. Sizin yazınızı okurken benzer bir durumla karşılaştığınızı anladım.Ama siz beyanat vererek bu kısmı arızasız geçmişsiniz.Bu konuda beni yönlendirebilirmisiniz. Teşekkürler. Bu mesaj en son " 04-05-2008 " tarihinde saat 09:51 PM itibariyle asbesdos tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
gümrüğe takılmış sonuçta.. gümrükçilerin insiyatifi..
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|