![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
Off hocam ne yazmışsın be ![]() Bak şimdi ürün fiyatı sadece ürün fiyatıdır total fiyat değildir. kargo parasını ilave edersin ürünün total fiyatı çıkar bir altındaki fiyat iste satıcının gönderirken kutunun üstüne belirttiği rakamdır. 4 haneli kodu kullandığın kredi kartının sahip oldugu bankadan öğrenebilirsin veya ekstreni bekleyebilirisin bankanı ara deki şu tarihte 3-5- milyonluk alışverişi kim çekmiş orada 4 haneli bir numara var işte o numara bana lazım dersin verirler bir ay içerisinde çok çok fazla mal almanı tavsiye etmem yavaş yavaş sakince aralıklarla al çok büyük paralarda koyma dediğin gibi 100 euroyu sakın geçme her seferinde de satıcıdan düşük fiyat göstermesini iste ingilizcesi olmayan arkadaşlar için Çeviri Bölümü var istediklerini oraya yazarsan zaten vakit ayıran her Türk evladı cevaplıyor Allah onlardan razı olsun Teklif verdiğin olayda ne yapmak istediğini anlamadım.
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
Hayırlı olsun .. Ne diyelim... Darısı başımıza
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Üye ül-Zebellah
|
Teşekkür ederim
|
|
|
#14 |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alınan Ürün: SHELLY BROWN LEATHER BELT WATCH
Ürün Fiyatı: 9,9USD *Açık arttırmayla alındı* Satıcı: qwatchaccessories Gönderi Cinsi: Hava Yolu Kargo Tipi: Küçük Zarf Kargo Ücreti: 12,29USD Ücret Bildirimi: 5USD (GIFT) Geliş Süresi: 4 gün Hangi Yol İle Aldığı: PTT Opsiyonel Açıklamalar Gümrük Problemi: Yok PTT Problemi: Yok Diğer Problem & Aksaklıklar: Yok Tavsiyeler: Güvenilir bir satıcı
HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK Gelen Ürünlerim TIKLAYINNNNN Paypal Üyelik DETAYLI ANLATIM Gümrük AYRINTILARI Örnek ingilizce ÇEVİRİLER Bu mesaj en son " 10-22-2006 " tarihinde saat 01:17 AM itibariyle iyibey tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
Meraba arkadaşlar öncelikle,cidonur bir sorum olacaktı birincisi usd dediğine göre büyük ihtimal amerikan e-bay dan alışveriş ediyorsun,birde ödediğin posta ücretleri normal posta yani en ucuzu değil mi?
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Bu satıcıdan bir saat bakmıştım ama açık artırmaya koymayı hemen al ile sattığı için vazgeçtim, biraz pahalı geldi. Ancak 4 günde gelmesi şaka gibi
Posta servisi ile yollanıp elinize ulaşması 4 gün sürüyorsa bu epey iyi bir ortalamadır, güle güle kullanın.
|
|
|
#17 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
|
|
|
|
#18 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
herhalde forum tarihine geçmişimdir ![]() iyi dileklerin için teşekkür ederim
|
|
|
|
#19 |
|
Üye ül-Zebellah
|
Bir Yenisi Eklendi
Alınan Ürün: seiko pilot chrono
Ürün Fiyatı: 150USD *Açık arttırmayla alındı* Satıcı: timeparadise Gönderi Cinsi: Hava Yolu Kargo Tipi: Küçük Kutu Kargo Ücreti: 15 USD Ücret Bildirimi: 60 USD (GIFT olarak işaretlemiş) Geliş Süresi: 14 gün Hangi Yol İle Aldığı: PTT Opsiyonel Açıklamalar Gümrük Problemi: Yok PTT Problemi: Yok Diğer Problem & Aksaklıklar: Yok Tavsiyeler: Bütün maillere cevap veren ilgili biri
|
|
|
#20 |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alınan Ürün: seiko
Ürün Fiyatı: 370USD *Açık arttırmayla alındı* Satıcı: timeparadise Gönderi Cinsi: Hava Yolu Kargo Tipi: Küçük Kutu Kargo Ücreti: 15 USD Ücret Bildirimi: 40 USD (GIFT olarak işaretlemiş) Geliş Süresi: 12 gün Hangi Yol İle Aldığı: PTT Opsiyonel Açıklamalar Gümrük Problemi: Yok PTT Problemi: Yok Diğer Problem & Aksaklıklar: Yok Tavsiyeler:
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|